Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Pazi, nije da imam nesto protiv Bugarske, ali otici tamo, mislim, o cemu mi pricamo. OK, sa ekipom mozes da ides gde god i da se strava provedes. E sad, sto se CG tice, ne znam zasto bi neko imao nesto protiv. Tamo je fenomenalno. Ovaj nenad, naspava se i odma' krene da postuje cim ustane, i vidite sta nastane. Licno nemam nista protiv crnogoraca, cak imam i kakve rodbine tamo, ali ja u crnoj gori nikada nisam imao utisak da sam otisao i sjajno se proveo. Guzve, naplacivanje svega na plazi, skupo na sve strane ... sta znam, mozda je to samo do mene. A i realno, ako imamo drzhavu u kojoj ministarstvo turizma pravi letnju kampanju "Docekajmo goste s osmehom", sta mi onda imamo dalje da pricamo o toj drzavi?! doduse, ogradjujem se da stav baziram na letovanjima u periodu od '93e do '02 a ne i posle toga, pa ne znam, mozda su se za ovih pet godina pretvorili u cudo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Pa dodju sa osmehom jer su za sicu kupili zemlju i hotel + isprangijali nekog, jebali manekenke i pravili bahanalija partije. eh da su to moji prijatelji ovde gde bi mi bio kraj Jedine stvari zbog kojih mislim da Rusi vole CG su: a) more je toplije nego Crno :) b) jeftinije je i lepshe od njihovog c) ne hejtuju ih Crnogorci kao shto ih hejtuju Evropljani i ne cooliraju ih kao Hrvati (shto je i logichno - ko ce da juri pijanog Rusa sa par rubalja u dzepu kada ima pijanog Nemca sa punim novchanikom evra) d) Crnogorci nisu Arapi kao u Tunisu ili Egiptu (iako su meni Egipcani bash gotivci, mnogi Rusi su jednostavno rasisti) Shto kaze Laki, svaki put kada sam ishao u CG sam se muchio sa mnogim glupostima o kojima ne bih trebao uposhte da razmisljam. Mislim u Egiptu isto postoje svoji fazoni - npr. ako hocesh dobru sobu morash da se isprsish 20-50$ (u zavisnosti od hotela), ali barem znash na chemu si... Edited June 4, 2007 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Znate, i ja sam pomalo pesnik! Znate moju odu o paperjastom oblachku... Ooo oblachku od paperja sto gore na nebu stojis... i da, prust je bio peder. on topic - ako su ti 250 jura celo letovanje, cg je jedina opcija onda jeste bio peder, ali je peder i onaj koji nije zvao u subotu... ;) Edited June 4, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Cekaj bre, otkad su pjasci odseceni? :) Mis'im, mozda jesu kao celina ali je ono daleko od mesta koje je puno matoraca. Ima gomila sredjenih hotela, skoro svaki kafic na plazi ima i svoj bazen a uvece ima "onoliko" koktel barova i diskoteka? u pravi si ti za to, ali ja sam nekako stekao takav utisak, buduci da su nesebar i suncev breg spojeni i blizu su burgasa, pa mi to deluje kao jedna veca celina :) a ko je isao zna da je sredinom jula puno srba i mladjanih devojaka zeljnih da ti podare svoje telo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ja sam bio pre 2 god na sunchevom bregu, i super je jeftino bilo, euro:lev odnos je bio super, sad ne znam kako je....uglavnom na mene je o stavila super utisak, plaza jeste bzv da ne lazem, od 14 dana 3 sam bio na plazi, 11 na bazenu iza hotela :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 u pravi si ti za to, ali ja sam nekako stekao takav utisak, buduci da su nesebar i suncev breg spojeni i blizu su burgasa, pa mi to deluje kao jedna veca celina :) a ko je isao zna da je sredinom jula puno srba i mladjanih devojaka zeljnih da ti podare svoje telo :D cek kazes da ima srpkinja koje zele da ti daju svoje telo :D ? ma daj :D samo strankinje hoce da se prcaju :D mislim hoce i nase :D ali ove se ne stide da pokazu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ja sam bio u CG 2003. i 2005. i nisam imao nikakve probleme. Oba puta kolima, sto sam i napomenuo, jer bez kola je dosadno biti u jednom mestu, ali to u principu vazi za bilo koje more. E sad, to sto su vashi (Lucky i Srba) people skills na niskom nivou nije problem drugih ljudi. Da ne govorimo da ove sezone ima takvih hotela u CG da ti pamet stane. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ja sam bio u CG 2003. i 2005. i nisam imao nikakve probleme. Oba puta kolima, sto sam i napomenuo, jer bez kola je dosadno biti u jednom mestu, ali to u principu vazi za bilo koje more. E sad, to sto su vashi (Lucky i Srba) people skills na niskom nivou nije problem drugih ljudi. Da ne govorimo da ove sezone ima takvih hotela u CG da ti pamet stane. Da, recicemo da je CG sranje zbog Srbinog i mog people skillza, mora da je to. u pravi si ti za to, ali ja sam nekako stekao takav utisak, buduci da su nesebar i suncev breg spojeni i blizu su burgasa, pa mi to deluje kao jedna veca celina :) a ko je isao zna da je sredinom jula puno srba i mladjanih devojaka zeljnih da ti podare svoje telo :D Pa i ovo je blizu Varne, a to je drugo mesto u Bugarskoj gde te vode nase turisticke organizacije, tako da kapiram da dobar deo ide i tamo, sto je i potvrdjeno time sto sam ja recimo bio u hotelu u kojem su bili samo nasi ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 @bolkonski : deda ne prdi :) Navedi mi dobru plazu u CG (ali dobru, nemojmo sad taj mogren i jazz rabiti vise). PPL skillz sa rolingstonsima??? Ma ajte molim vas. @Dvinty. Ne znam sta da ti kazem. Ako vam je da idete sami mozete ici i u obedsku baru, provescete se do jaja. Ali ako volite i more i eto ono zelite neku uslugu, ne bih ti preporucio CG. U bugarskoj ne znam, nikad nisam bio (fala bogu). Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 cek kazes da ima srpkinja koje zele da ti daju svoje telo :D ? ma daj :D samo strankinje hoce da se prcaju :D mislim hoce i nase :D ali ove se ne stide da pokazu :D mlad si, kali, i zelen :D Pa i ovo je blizu Varne, a to je drugo mesto u Bugarskoj gde te vode nase turisticke organizacije, tako da kapiram da dobar deo ide i tamo, sto je i potvrdjeno time sto sam ja recimo bio u hotelu u kojem su bili samo nasi ljudi :) E, NEMOJ DA ME NERVIRAS! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 za Igora : Trsteno,Kamenovo,Ploce,Plavi Horizont,Zanjic,Velika plaza,Valdanos,Drobni pijesak... Sve su extra plaze :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 zar niko nije bio kod brace albanaca? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ove plaze sto je naveo Elvis, a da ne govorimo o plazama koje se nalaze uz sama mesta koje su sasvim dobre. Na sve to, ako znas nekog ili imas dovoljno kesa da iznajmis chamac, toliko nenormalno dobrih plaza ima kojima drugacije ne moze da se pristupi da se pogled na CG menja u sekundi. Recimo Elvis nije naveo Perast koji je fascinantan, narocito sa lepsom polovinom. To je samo sto se plaza tice, a od obale koja nema vise od 500 KM ima toliko lepih mesta da svaki dan mozes da ides na neko drugo i da ti ostane za sledeci put. Ovo naravno mislim posle plaze, predvece ili kasno nocu. Hocu da kazem da ni u Grckoj i u Bugarskoj na tako malom prostoru nema toliko sadrzaja. Dakle, jedino sta ja vidim ovde kao problem su Crnogorci, sa kojima ja nikad nisam imao niti jedan problem. Odatle i zakljucak da su nivoi komunikacije i predrasuda, ovde na niskom, tj. visokom nivou. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 E, NEMOJ DA ME NERVIRAS! :DDD eerm, ovaj, mislim, pjasci sucks, nesebar rulz! :> Dakle, jedino sta ja vidim ovde kao problem su Crnogorci, sa kojima ja nikad nisam imao niti jedan problem. Odatle i zakljucak da su nivoi komunikacije i predrasuda, ovde na niskom, tj. visokom nivou. Ali ako je neko proveo deset leta u crnoj gori, onda ne mozhe da govori o predrasudama i "u teoriji". I jos jednom - "Docekajmo goste s osmehom". To je meni dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ja ne znam o čemu ti pričaš, bole. pa tamo nema vode preko dana. nema. vode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) za Igora : Trsteno,Kamenovo,Ploce,Plavi Horizont,Zanjic,Velika plaza,Valdanos,Drobni pijesak... Sve su extra plaze :) ??? Pa ja sam bio na svim tim "plazama" osim ploca i drobnog pijeska. To ni u kom slucaju NISU plaze. No da se ogradim, to nisu plaze za mene. Ja sam malo tu neprijatan jer ja od mora ne ocekujem nista sem plaze. Ni provod ni strankinje ni koktele nista. Samo pure more i pure plaze. A jebi ga kad se jednom izbanjas ovde onda je tesko vratiti se u bugarsju/crnu goru. I moram dodati lol za valdanos :( Edited June 5, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 brate bole u proizvoljih 10 neindustrijalizovanih kilometara hrvatskog priobalja imash 3x boljih plazha od tih sto je chovek naveo...jednostavno iz nekog razloga u cg nisu sredjene te plazhe a one sto jesu naplacuju ti kubni pedalj vazduha + sve ostalo =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 zar niko nije bio kod brace albanaca? :) Albanija bi trebalo da postane meka turizma uskoro, bar kolko sam ja cuo. Sa krfa se vide plaze i bunkeri, izgleda ekstra. I naravno da ne bih isao pa ne znam sta da me ceka tamo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Tako je! U potpisu Zadrti, Inc. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Eh, da imam takvo korito, ja bi' pevo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Drobni pijesak nije plaza?! OMG! A sto se vode tice, ja sam bio u smestaju koji ima svoju cisternu tako da sam imao vodeo sve vreme. Gospodja se zove Vilma, kome treba kontakt neka cima na PM. I da se razumemo, ja uopste ne kazem da je CG najbolje more na svetu, samo kazem da izmedju Bugarske i CG ne treba uopste razmisljati i da za te pare ne moze bolje ili kako se to lepo kaze dolje - Crna Gora - dje ces bolje! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ove plaze sto je naveo Elvis, a da ne govorimo o plazama koje se nalaze uz sama mesta koje su sasvim dobre. Na sve to, ako znas nekog ili imas dovoljno kesa da iznajmis chamac, toliko nenormalno dobrih plaza ima kojima drugacije ne moze da se pristupi da se pogled na CG menja u sekundi. Recimo Elvis nije naveo Perast koji je fascinantan, narocito sa lepsom polovinom. To je samo sto se plaza tice, a od obale koja nema vise od 500 KM ima toliko lepih mesta da svaki dan mozes da ides na neko drugo i da ti ostane za sledeci put. Ovo naravno mislim posle plaze, predvece ili kasno nocu. Hocu da kazem da ni u Grckoj i u Bugarskoj na tako malom prostoru nema toliko sadrzaja. Dakle, jedino sta ja vidim ovde kao problem su Crnogorci, sa kojima ja nikad nisam imao niti jedan problem. Odatle i zakljucak da su nivoi komunikacije i predrasuda, ovde na niskom, tj. visokom nivou. Sve kul i ovo za probleme sa crnogorcima se slazhem itd itd ALI koji crni sadrzaj? Sta dzej u trokaderu? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 samo kazem da izmedju Bugarske i CG ne treba uopste razmisljati naravno, i to stoji. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 @ f4ts0 Slazem se, na Zakintosu su stvarno extra plaze, a josh ako ima talasa... milina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts