Jump to content

Kikiriki Puter

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja volim puter od kikirikija. Taj slano/slatki fazon mi se dopada, jedino ne znam sta bih radio sa tim, jer je onako suvkast, i nekako nije za mazanje za hleb, davi se covek ... ne znam. Ali gotivim, onako, nekad uzmem kasiku dve iz tegle i to.

Jedared sam probao i to čudo, nije mi se svidelo baš ... Možda sam tada previše očekivao od dotičnog proizvoda, te me iznenadio malo slaniji ukus + je imao poveće komadiće u sebi.. Možda da ga iskombinujem sa nečim i ne bi bilo toliko loše ...

Puter od kikirikija je sasvim ok stvar da se ponekada namazhe na 'leb , e sad zavisi od proizvodjacha do proizvodjacha koliko ce krupni komadici kikirikija da budu unutra i koliko ce sladak da bude.

U nashao sam samo onaj Teddy puter i sasvim je ok, ide extra na integralne kifle :)))))

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Ocigledno da. Probao da kombinujem, da vidim da li hoce u neko pecivo da izdrzi pecenje. Postane tvrdo ko kamen a pecivo sljone. Ovako mi se licno nije svideo, pojma nemam zasto ga toliko hvale preko bare. Nisu imala deca babe da im spremaju slatko i dzem pa navikla na glupost.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

very soon, very... :* samo nemoj da mi daš warn ako imam veći bic od tebe :((

U covece ... ja se tebe secam sa ade od pre par godina, nisi delovao nesto nabildovano, sad jedva cekam da vidim o cemu se tu radi kad se toliko govori o tome. A i imam jedno pitanje, nista hejt i to - sta tacno cekas pa mora da je "very soon" ? Kao, nisi nabio biceps na ne znam, 55 cm u obimu nego je jos uvek 52 pa cekamo jos ta tri santima ili ? Ako tako nastavis, bice kao kupovina novog kompa kad cekas da "padne cena", pa stalno izlazi nesto novo pa ti nikad nista ne pazaris.

Lucky nisam bio ozbiljan :)) zašto bi ja postavljao svoju golotinju :)) nego elem đelem prošlog leda nisam se ni bildao, više sam trčao da skinem stomak i šlauf, a i da je to tako lako nabiti se za jedno leto svi bi bili veliki zar ne

Lucky nisam bio ozbiljan :)) zašto bi ja postavljao svoju golotinju :)) nego elem đelem prošlog leda nisam se ni bildao, više sam trčao da skinem stomak i šlauf, a i da je to tako lako nabiti se za jedno leto svi bi bili veliki zar ne

Pa ne moras svoju golotinju, nego kao - evo ja dok se spremam za izlazak subotom uvece, popularna kategorija slika kod nas i to ;) Ali ako neces, nema frke, nego si rek'o da oces, pa sam na tome bazirao svoju pricu, nisam znao da si se shalio :)

pa vi ste ozbiljni za te slike :) slikao bih se ja da imam sa čim, ali eto, ne znam šta će vam bolji razlog, taj digitalac planiram da uzmem duže vreme ali uvek nešto iskrsne, možda ajs ima neko robu ispalu iz kamiona ? ^^

i grujo tiger se bocka!!