f4ts0 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 What G! said.... ja mislim da sam nekom liku stao na nogu/ruku i polomio je kad je krenulo masovno guranja ne prodigy-ju.... borba za jebeni goli zivot dok crnja urla "U WANT SOME FUCKING MORE??" i krecu uvodni zvuci Firestarter-a... kapiram da sam u tom trenutku dobio boost snage i zaboo drogiranog engleza po glavi koji je pao na ortaka a ortak samo u fazonu.. "chill out dude". Brate jesi ti tamo otisao da se bijes ili zajebavas. :) Citam malo, i iz par postova vidim kolika je neverovatnja nasa mrznja prema strancima. uzas :)) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ma ja prvi nemam nista protiv stranaca... ali ono brate.... ovi britanci svi koji su dosli su tolka stoka da nemam rechi... mislim, kad je srbin tamo najpristojniji i normalniji onda je sve jasno. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Brate jesi ti tamo otisao da se bijes ili zajebavas. :) Citam malo, i iz par postova vidim kolika je neverovatnja nasa mrznja prema strancima. uzas :)) nije to nikakva mrznja, nego ljutnja. kada te neko 10,15 godina najgore pljuje po medijima i predstavlja kao izgubljenu kariku evolucije majmuna u coveka i kada ti vidish kako se taj isti zapadnoevropski snob ponasha ovde i trezan i pijan, morash da se osetish besan i uvredjen. proshle godine sam bio u bugarskom neserbaru gde je bilo i srba i rusa i engleza i josh dosta nacija. od svih njih, englezi su se ponashali najgore, daleko najgore. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 kitim svatove na sestrinoj svadbi a 80% svatova dolazi iz nemacke. Weeee bice love bice love :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 bitje love.. ja kitila svatove kod rodjene shvece.. oparila se.. hohoho.. i kod direktora sbb-a \o/ =] @topiK.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 aaa pa marina, idemo u shopping :))) sad se vratila iz sc-a, bilo je do jaja zajebavanje sa ortakinjama... i mnogo zaludjenika koji tapsu na sam prizor naslova "harry potter and blablatruc" nescafe frappe ftw :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 bleja gajbi nisam ingde izlazio, skidam trailer za novi nfs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 nije to nikakva mrznja, nego ljutnja. kada te neko 10,15 godina najgore pljuje po medijima i predstavlja kao izgubljenu kariku evolucije majmuna u coveka i kada ti vidish kako se taj isti zapadnoevropski snob ponasha ovde i trezan i pijan, morash da se osetish besan i uvredjen. proshle godine sam bio u bugarskom neserbaru gde je bilo i srba i rusa i engleza i josh dosta nacija. od svih njih, englezi su se ponashali najgore, daleko najgore. Englezi su generalno svinje - posebno sirotani i deca. Al da ne raspredamo :) I meni idu na kurc' You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Danas mega bleja ceo dan \o/ nista obaveze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Otkrio sam svog novog omiljenog heroja u doti - Raidena ;) A dobio sam i opkladu jer nas je bilo vise od 4-5 kako reche Stator ;) Malopre ustao, pijem Pu Er i Cedevitu, i spremam se lagano da vozim kevu na autobusku stanicu. I onda ceo dan pun nekih desavanja, bice bas zabavno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 citovao si laki ne racuna se :) E upravo i ja sada pijem cedevitu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 HRVATI !!! :) upravo pogledao nedeljnu prognozu, sredinom sledece nedelje (sreda-cetvrtak) nas ocekuje preko CETRDESET stepeni, tacnij 41. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Raiden? =o)) ustadoh i razmisljam o smislu zhivota (aka da potegnem ponovo na vidikovac a ne da mi se =o)) takodje pocheo sam lagano da pravim novu akumulaciju muzike za lagano background slushanje...ne mozhe chovek da zhivi na richardu cheeseu i filmskoj muzici beskonachno =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Raiden? =o)) Ma da, ona nova Storm panda. Kako je samo luda ;) Svratio do redakcije da pokupim neke stvari, pa idem dalje put Novog Beograda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Raiden? =o)) ustadoh i razmisljam o smislu zhivota (aka da potegnem ponovo na vidikovac a ne da mi se =o)) takodje pocheo sam lagano da pravim novu akumulaciju muzike za lagano background slushanje...ne mozhe chovek da zhivi na richardu cheeseu i filmskoj muzici beskonachno =o)) Ololol crnci :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 bio malo da vozim bajs, sad cu da odgledam neki film, pa na adu......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 ....najgore leto ikada.... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 nemam s kim da idem na adu :( kao, svi zauzeti, ili na moru. blah popodne cu verovatno do ostruznice bajsom.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 vidi ove zene, samo kukaju neshto;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 ....najgore leto ikada.... sta ti je, dunjice?? :) @medolinka: rekla sam ti, ocu ja sa tobom na adu! :D samo ti neces nikad da me zoves... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 margi,u "u periodu sam" :)) raspolozenje mi je kao vreme u novembru :)) zene,ajmo na lido..ada smrdi :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 bleja... prethodnih 10tak dana sam se video sa svima fazon. juce pikao basket na Adi, bilo je lepo vreme za basket. sutra opet... chea! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 ....najbolje leto ikada.... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 @medolinka: rekla sam ti, ocu ja sa tobom na adu! :D samo ti neces nikad da me zoves... ne secam se da si rekla da hoces.. ali meni je mnogo daleko makishka strana, jedino ako hoces na ovu gde je bandzi. evo, bas u utorak idem s dvojicom drugara, mozda ce biti jos ljudi. osh dodjes? :) pm zene,ajmo na lido..ada smrdi :) zemunko, nemo zajebavas i dovlaci se na adu! :P ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 propao mi plan za adu i odbojku, komsinica prala stepenice, ja zurio i okliznem se i roknem ko zmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts