mIRA Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ah, voodoo... ortakinja je rekla da je do jaja, i kao, aj da kupim... bzvz... ne znam :) privlacno izgleda, ali njah :D samo u sred noci iz mraka se cuje "miro, muuuuuuka mi je..." rofl. to je jer smo pomesala 3 voodooa, a ortakinja se pre toga nakrkala spagetama, semenkama, i nekim grickalicama... dobro je da nismo pravile palacinke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 zavrsio sljaku uspesno danas treba da legne kes, sad moram se bacim malo na strebanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ah, napokon sam dao na shtampu jelovnik koji sam radio 3 nedelje... Sad imam josh 3 tezge da zavrshim, ali to je smeshno :) Sutra mi se porodica vraca sa sela, bash sam ih se uzeleo. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 voodoo - to bese ona neka matora graficka kartica..? Sta ce vam to? :) Zasto bi neko nosio punu torbu grafickih kartica (ne racunajuci voodooa i statora :)) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ti lepo da sisas sisu, lupio sam po svom tft-u pokusavajuci u besu da sklonim bubu (dunuo sam bar 5 puta, moram biti iskren) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 lal i mene je nervirala pa sam je ad-blokovao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 igore mislio si od ovog simbola u vizelovoj tituli da je buba? auuu pa ti si dechko dalekovid samo tako...terapija = 2 sata dnevno vishe pred rachunarom! =o) ja evo recnuo neke diskitje...josh par stvari da pozavrshavam pa da krenem napolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 nije bilo struje na poslu do nekih 12 pa dosla pa me sad mrzi da radim bilo sta......grrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 igore mislio si od ovog simbola u vizelovoj tituli da je buba? auuu pa ti si dechko dalekovid samo tako...terapija = 2 sata dnevno vishe pred rachunarom! =o) ja evo recnuo neke diskitje...josh par stvari da pozavrshavam pa da krenem napolje... Jebalo te skrivanje potpisa .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 napolju vreme mnog ubavo bio u nabavci pa sam uzeo sva 3 nova smokija i upravo vrshim komparativnu degustaciju u principu pizza mi se najmanje svidja, previshe kisela im je ta aroma...ko kad zveknu previshe sirtjeta u kechap paprika je ok, u pripnipu koriste tradicionalnu aromu paprike koja ide na chipsove...mada bash zato bih radije jeo chips sa aromom paprike nego ovo i na kraju sir...jedini ukus koji mozhe da se jede kao dobri stari smoki sa aromom kikirikija sadly, nijedan od novih ukusa ne uliva poverenje da je njegova aroma ista drugo do chista hemija, za razliku od originala koji natapa kukuruzni flips u chorbu od mlevenog kikirikija =o)) tako da kikiriki>>sir>>>paprika>>>>>pizza moj savet shtarku: batalite pizzu i papriku, stick with peanuts n cheese edit@mohi ahahaha odlichno, plus (mada potpisi ostaju skriveni ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ahahah dal treba da me brine sto sto si mi okachio tu sliku ili to sto imash/znash gde se ista nalazi? =o))) elem kretjem u pravcu opstine da shirim pirateriju na ovim prostorima =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) SERBIA U WANT SOME FUCKIN MORE?? Edited July 13, 2007 by a new display name Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 rovarim nesto malopre po hard disku i nabasam na ovo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) igi ali bas :) platio parking u 12.28 sat vremne produzio ga u 13.30(kasnila je poruka sto sam slao tako da nisam migao odma bas da produzim) a legende napisale kaznu u 13.29 tacno.naravno poruku o isteku kazni nisam ni dobio... .Smucila mi se vise i drzava i nepostojece kazen za vojsku,parking,malverzaciju u austriji ... Edited July 13, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 u bas je cool :) nis specijalno... smaram se,da je lepse vreme pa da odem na bajs...ignorisem sve u kuci..nerviraju me :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 al je jako, olskul je tako jak dodajte i starcraft2 lol :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 omg maksim ftw brate, uzo sam makaze i napravio sam sebi frizuru, kako sam urban jebote:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ocistio sam komp posle jedno 3 meseca... tona prasine i blata unutra... sad cooler lagano zuji na 35C naspram avionskog motora i 70ak Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 bio na ispitu, back to exit prodidzi nas je razvalio organizacija chist fush, tokeni su govno, nema ladnog piva, pivo nije tuborg, nema dovoljno shaltera, SVE! su ogradili osecash se kao ovca u oboru :| ali opet sam pozitivan jer je zezanje ludilo e da stranaca je 50% minimum ako ne i vishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 omg, vratih se kuci nekako...juce pala neka pijanka kod ortakinje kuci, posle otisli na freestyler i zajebavali se malo....i koga cemo da vidimo na splavu kako se skinuo do pola i uvija se sa onim igracicama gore...pedja d boj...odvratno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 What G! said.... ja mislim da sam nekom liku stao na nogu/ruku i polomio je kad je krenulo masovno guranja ne prodigy-ju.... borba za jebeni goli zivot dok crnja urla "U WANT SOME FUCKING MORE??" i krecu uvodni zvuci Firestarter-a... kapiram da sam u tom trenutku dobio boost snage i zaboo drogiranog engleza po glavi koji je pao na ortaka a ortak samo u fazonu.. "chill out dude". Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Videh danas voodoo i setih se sta je... bedna kopija bakardija :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 zar nije voodoo "koktel" aka specijalni nachin ispijanja southern comforta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ma on misli na vudu ono sto kao ima nekog alkohola a u stvari je za devojcice:) mislim, znate vi kolko piva moze da se kupi za taj vudu? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts