Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

do sinoc sam skupio nekih 6 sati sna u 3 dana, pa sam se stoga posteno odvalio sinoc, toliko da sam se probudio pre pola sata.

malopre sam se uhvatio kako pijem flashiranu vodu ispred laptopa i sada hocu da se pokrijem ushima

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pasce kisa i to gadno...bar u ns-u.Idem u bioskop sa ortakom da gledamo bilo sta,valjda ima nesto zanimljivo ;)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Stigoh kuci sa kuglanja, bas je fino bilo sa drugarima :) Cak sam i trecu partiju uspeo da pobedim, eto meni radosti :) Stvarno je bas fino, onako da se uzelis lepo taman posto se ne igra precesto. Ale je imao isto par vezanih strajkova, dosta je to zabavno bilo, ali u neoficijelnoj cetvrtoj partiji koju nismo ni zavrsili :)

Stigoh kuci sa kuglanja, bas je fino bilo sa drugarima :) Cak sam i trecu partiju uspeo da pobedim, eto meni radosti :) Stvarno je bas fino, onako da se uzelis lepo taman posto se ne igra precesto. Ale je imao isto par vezanih strajkova, dosta je to zabavno bilo, ali u neoficijelnoj cetvrtoj partiji koju nismo ni zavrsili :)

Aj baci neke detalje nekako sam preskocio taj deo :) Dakle ono gde se nalazi i koliko kosta ?

Aj baci neke detalje nekako sam preskocio taj deo :) Dakle ono gde se nalazi i koliko kosta ?

Pisali smo o tome sto puta :) Znaci kuglana prekoputa ulaza na stadion FK Zemun, postoje raznorazni termini i satnice, ali prosecno te ispadne oko 250 dinara po osobi sat vremena, ukoliko vas ima sestoro. Cene su zapravo od recimo 1300 do 2000 dinara, samo zavisi da li je radni dan ili nije, da li je rano ujutru ili kasno itd. Ustvari, evo ti cenovnik kad imam pa gledaj:

Bowling LIGHT

svaki dan

od 11 - 15 sati

cena: 810 din / sat

Bowling NORMAL

svaki dan

od 15 - 19 sati

cena: 1140 din / sat

Bowling EXTRA

ponedeljak - četvrtak

od 19 - 01 sat

cena: 1320 din / sat

Bowling VIKEND

petak - nedelja

od 19 - 02 sata

cena: 1620 din / sat

Adresa: Dobanovačka 56

Rezervacije na: +381 (65) 388.88.88

@ topic - Danas su nastavili da mi rovare ulicu pa nisam mogao lepo da spavam kao covek, ali sam opet nekako uspeo da skrpim da kuntam do 8, sto je dosta interesantno. I nesto sam tezhe ustao, ali sam onda pojeo parche gibanice koju je baba napravila, a koja je bila toliko masTna da je to neverovatno. Obicno ne pravi takvu :) Tako da sam se odmah probudio :)) Sad cu da uzmem sholju mleka da malo to "sperem".

A jutro je neverovatno, osetio sam se kao na moru, pa ono oko 6 ili 7 ujutru dok jos nema sunca, ali je onako vlazno i hladnjikavo, tipa tamo u predsezoni ili posle iste. Bas nije toplo, nadam se da ce postati u jednom trenutku.

LAKI NEMAŠ POJMA, KAŽE SE MASNA!1

Vreme mi se dopada, ali opet imam glavobolju, te sam samo džaba ustajao pre par sati, ništa od trčanja.

Sad mi se javiše majstori, dolaze da mi montiraju klimu u sobu, ou jea!

Naravno, sad narednih par meseci ima da jedem samo 'leba i vode. [:D]

Edited by Laza

cirkam drugu kafu, citam malo jos ovu scriptu, i spremam se da kad popijem kafu zapalim na ispit...

in the other news :

- danas 4vrtak \o/

- jos uvek sam navucen na diabla

- ...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Paaaa eeevooo me..

Elem, bio u frci ovih dana oko prijemnog za fax, zapravo vishu elteh. koja postade visoka elteh preko notji.. pa nisam uspeo da upadnem na budget... Pa mozhda imam neke shanse danas (chitaj 0.1%) da oni koji su upali na budzhet se ne pojave na upisu pa ostanu prazna mesta i da se mogu upisati... To se barem desilo proshle godine...

I tako..

Inache smarachina na vishe nachina... :D

[edit] uzgred Lazo skinuo sam skoro celu 2. sezonu!!! [:)] [/edit]

Edited by Zlaja

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Naravno, sad narednih par meseci ima da jedem samo 'leba i vode.

voodoo: kakva voda, samo 'leba!

ja: srecni vi sto mozete tako lako da ugradite klime. Ja u potkrovlju, bas je zeznuto.

U vidi sunce, bas lepo! Nadao sam se da ce doci, zato sam obukao neko lagano prsluche da bih mog'o da skinem ako postane vrutje!

Sada sam tek primetio da sam u poslednja 3 dana jeo piletinu sa pecurkama u raznim kombinacijama. Ono prvo sam uzeo neki sedvic sa piletinom sa susamom i salatom od pecurkama. Pa onda sam klopao u Duff-u pileci batak + jedan od priloga su opet bile pecurke. Juce keva isprzila neko belo meso i pohovala pecurke ffs. El sam spomenuo da nisam neki ljubitelj ni pilitine ni pecuraka?!?! Ono nije da ih mrzim ali ono... Sada cugam vocni jogurt :))

laki: ustao sam, jeo gibanicu, a nešto nije toplo, bolje da ponesem prsluče.. hihi, sad je toplo, skinuo sam prsluče i pijem čaj, hihi

stator: jeo sam piletinu, a ja ne volim piletinu. jeo sam pečurke, a ne volim ni njih. pijem voćni jogurt, njega volim.

ajde, priznajte, šta je bilo na toj doti? :))

Zato je meni super! Ja sam u potkrovlju i onda kad se crep ugreje posle je toplo narednih pet dana. Zato sam se sinoc pokrivao frotirom. Al' kad upeche zvezda, onda je umiranje :) Zato najveci deo dana i nisam kod kuce ;)

ajde, priznajte, šta je bilo na toj doti? :))

Ako je postojala, ja nisam bio na toj doti :) Ali mislim da se nije ni odrzhala ;) No, zanimljiv pokushaj ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...