AlexG Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 I tako sam ja morao da se vratim u kancelariju sa dobrog zezanja, mogucih novih poslova i prikupljanja raznoraznih novih kontakata, zato sto DEBILI koji rade u ovoj (IT) firmi NE UMEJU da pogledaju na server na kome nam stoji dokumentacija i pronadju folder koji se zove !PREVODI UPUTSTAVA. Pa kako da ne jebem mater nekome...bas sam popizdeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Nemoj da se nerviraš Ale, biće sve u redu :) Ja popio sad neki sok sa ledom, malo da se rashladim, pa ću da gledam neke fotke da sređujem, a posle ćemo već videti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 koliko mi ide na kurac kada nekoga mrzi da odgovori na sms, to je strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 jea konachno stigao iz ns-a i indjije... fino bilo sad se ribam pa da odluchim da li idem na kampovanje na maglic ili ne... najavili neku kishu za vikend, tja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ustao, kako komiraju ove popodnevne dremke na 40+ sad palim na autocad session... posle mozda svrnem do kafane na pivo, ali posto idem kolima, moracu da se zadrzim na jednom :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Odo sad po slike za pasosh, nenadano idem u Grchku na more \o/ \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ufff naspavah se ,barem malo... u poslednjih 15 dana nisam spavao ovako slatko... ali opet me jbno probudila vrucina... al opet je lepo... odo se tushnem,has,i odo da bacim pare u mrtvi bondjorno.... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 vozih danas ovo chudo... mislim da mi se poveco nispe za 5 cm`a \o/ buwahah:)) ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 lol migsha nisam znao da si u shpaniji ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Bolji je stari izgledao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) bemti skurc, kad covek ni ne moze da uziva u cinjenici da je dao iz prve prezajeban ispit. jebes ti sve ovo, palim ja sam u kafanu na pivo. Edited June 27, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 lol prvi duži izlazak posle mesec dana, i to na ispit. video sam ramba i soad girl u mračnim holovima etf-a. al bi bilo fino da položim ovo, pa da mi se vrati samopouzdanje, pa da se osećam bolje, i da za promenu krenem da dobijam na kilaži. pojavljuju mi se prvi zdravstveni problemi zbog ovog studiranja, nije baš prijatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 lol migsha nisam znao da si u shpaniji ;o))) :))) kole\o/ Bolji je stari izgledao :) trust me, motjniji je od starijeg :)) evil aj sej:D ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Pa ja po izgledu posto se jos nisam vozio u tom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 cekam da mi se prispava.. ali ocigledno to nece skoro da mi se desi.. pivo polako pocenje da radi, a ima mnogo jos da se popiJE :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 idem da spavam. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Danas idem po svedochanstvo, pa moram neshto za pasosh da se cimam i tako... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 idem da spavam. NEEEEMOJJJJ bas je do jaja ne spavati! iskuliras onaj prvi udar, i posle je do jaja ... mozes do jutra da izdrzis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Fak :/ Pradeda puni 95 sutra :> Jel glupo da mu kazem 'Ziveo mi 100 godina' ? :> indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ^Nije, ako dodas "josh" izmedju mi i 100. Izmuchio sam se sinoc na RHCP neverovatno. Ali, sve u svemu, vredelo je. Opshirnije na topicu u muzika podforumu. Sad blejim, igram neshto, sutra treba da mi upishe ocenu iz engleskog i kraj za ovo leto. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Al' je zahladnelo, covece ... ko bi rek'o ... a ni ne secam se da je padala neka mnogo velika kisa sinoc, samo jutros hladno (a pasce i kisa najverovatnije). Srecom pa nemam nestpuno obaveza da moram da se petljam po gradu, osim nekog sastanka u 14h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Zašto moram svako jutro da započnem nerviranjem....moram da menjam posao pod hitno...ovo će me u grob oterati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Jurim stubove/bandere po Barichu... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ah, sve sam sredio, samo josh pasosh da izvadim i cao. Btw, jebem ti 4 iz elektrotehnike :( A mogao sam biti 4.00 :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Al' je zahladnelo, covece ... ko bi rek'o ... a ni ne secam se da je padala neka mnogo velika kisa sinoc, samo jutros hladno (a pasce i kisa najverovatnije). Srecom pa nemam nestpuno obaveza da moram da se petljam po gradu, osim nekog sastanka u 14h. POD HITNO, ali pod hitno na neko podmladjivene :) Te ti je malo vruce, te ti je malo ladno. Jos da se uplasis promaje, i kraj !11! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts