rockdudbg Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 idem na neki rodj veceras,a sutra izjutra na peperse:) ima d' umrem vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 obicno popodne na netu, i savrseno mesto za cupanje iz konteksta na milom nam #rur-u : [17:23:14] <Junkie> oces da ga uvelicam ili samo centriram? [17:23:20] <@highl1> pa moze malo da ga uvelichash [17:23:21] <@highl1> i centrirash kako covek da ih ne voli <3 Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Cekam sutra da prorade banke da vidim da li su mi odobrili kredite hold your thumbs ppl ;) :( administrativne zabrane, libor, euribor, EKS, NKS, solidarni jemac, anuitet, PIO obrazac, potvrda o privatizaciji!?, Kreditni Biro, stopa rasta cena na malo, uvecanja po osnovici, prosek plata, odgovorno lice, isplatne liste, izvod iz APR-a od firme, anex ugovora, relevantni akti banaka ... bottom line ne mozes da dobijes kredit a da nekako ne ispusis.I to je pozeljno da imas overen sertifikat da si placao poreze na pusenje u zadnja 3 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Proveo sam na faxu malo manje od 5h chekajuci da mi profesor upishe ocenu iz rachunovodstva. Smorio sam se gadno, skuvao se josh gadnije... A hteo sam da stignem i na Adu. Al` dobro, josh engleski u chetvrtak i dosta od mene za ovo leto. Sutra na RHCP \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Posle malo manje od 2 godine ponovo sam instalirao Doom 3... Jebem ti sve... Josh sam prestravljen... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) Namontirao sam vel'ku Cooler Master osmicu na grafičku, prava štap & kanap izvedba, zauzeo sam tri susedna slota, ali radi dobro. Edited June 26, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 kakva smorina, moguca kisha sutra na pepersima :( a taman se iscimao da napravim vremena za njih i plus nabavio kartu za male pare i plus drustvo i plus prevoz do tamo... ne moze sve da bude savrseno pffffffffffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Bio na Adi ceo dan.Dosao sam oko 6 sad sam se istusirao... Ponekad se pogledam u ogledalo i uplasim se od lika kojeg tamo vidim...Pocinjem da se plasim da cu svoje probleme krenuti da resavam sekirom i srafcigerom... Satan's coming 'round the bend People running 'cause they're scared The people better go and beware! No, no, please, no! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 What is this that stands before me? Figure in black witch points at me! Turn round quick and start to run... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 "ae pusi, samo brze, evo ide crni jahac" inace, smaram se, ne mogu da se nateram da odradim seriju zadataka... ispit u sredu ijaooooo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Bio na chaju, pa se okupao (barem 15 minuta da budem cist) pa onda da saljem neke mailove i tako u krug :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ustao prerano (oko pola 8) da bih kao krenuo na posao... pa mi recheno da nisu papiri zavrsheni i da kretjem sledetje nedelje :/ onda se smorio u zhivot, ushao u cs malko, smorio se koja sam propalica pa okrenuo par telefona i otisnuo se mirnim dunavom do lida. a na lidu ludnica. voda da se u njoj umre od lepote, nema guzhve, a nije ni prazno. taman ljudi kolko treba. i to sve mladji ljudi. brdo zgodnih devojaka i neke cupi iz osnovne koje nisam video od tada... i tako :] lepota jedna prosto. eh da, kolko sam izgoreo neki dan, sad se oljushtio i ispade da sam samo dobio onu prvu boju. mora josh da se radi na tome. ali neshto me sve vishe privlachi da se suncham go. jebesh ti to kad sam crn do pojasa, pa onda bash beo, pa onda opet crn od butina na dole. ovako ceo pocrnim i milina. em ima optichka varka da mi je pisha vetja :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 em ima optichka varka da mi je pisha vetja :p Jel to ono sto je tamnija to vishe lichi na crnachku patku? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Da zbilja svi posetioci lida zele da bulje u tvoje koscato medjunozje i porede boju tvoj patke sa bojom pupka :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 mega road trip :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Jel to ono sto je tamnija to vishe lichi na crnachku patku? da, to je to :D Da zbilja svi posetioci lida zele da bulje u tvoje koscato medjunozje i porede boju tvoj patke sa bojom pupka :) pu bre perverznjaku. pa nisam u tripu da moram da se obnazhujem u javnosti. :D to ja onako za sebe govorim, shteta shto nemam neku skrivenu plazhicu. mada ima jedna na VRO, na onoj strani ka kalishu... ali nisam bio sto godina a i put donde me mozhe stajati glave. treba se probiti kroz park iz doba jure :s Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Bah, opet osmica. Smor. IZBRISANE SLIKE SA CD-RW !!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- IZBRISANE SLIKE SA CD-RW !!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- IZBRISANE SLIKE SA CD-RW !!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- Na cd-rw imao sam preko 200 slika.To su slike od mog sina Nemanje koji je imao 13.god.i koji je preminuo zbog bolesti pre 10-tak dana.Na tom disku hteo sam da dobacim jos 15 slika( kako lezi u sanduku),i najverovatnije da sam umesto zapisi slike pretisnuo dugme za brisanje.Vise nema nijedna slika na disku osim tih zadnjih 15.Postoji li ikakve sanse da se predhodne slike povrate???Necu ni da govorim koliko mi to znaci.Ne pitam za cenu samo da se to sredi,ovde ili u inostranstvu.MOLIM ZA POMOC !!!!!!!!!!!!Zoran iz Leskovca. Crni humor je najbolji humor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 da, to je to :D pu bre perverznjaku. pa nisam u tripu da moram da se obnazhujem u javnosti. :D to ja onako za sebe govorim, shteta shto nemam neku skrivenu plazhicu. mada ima jedna na VRO, na onoj strani ka kalishu... ali nisam bio sto godina a i put donde me mozhe stajati glave. treba se probiti kroz park iz doba jure :s da kako sutilno stavlja ovaj rami do znanja nama da zna secret ghay beach You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 odo da spvam, treba ustati kad zazvoni delivery sa majom ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Krecem prema Indjiji polako. Brdo ljudi, pogubicemo se sigurno... Samo da ne bude mnogo pretoplo... A ni oluja. Ja bih nekih 23 stepena ako moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 pretoplo ma jok sada je samo 29 stepeni. a sada je 8.35. Nego probudio se je pre jedno 15 min i ono ustao da popijem malo vode i kao izlazi sestra iz sobe kao na foru e meni je decko pa nemoj da ulazis... ffs jebenih 8.35 njemu treba 1 sat da dodje do ovde to znaci da je krenuo u 7.00 to znaci da je morao da ustane u 6.30... Jeeee kako neki ljudi mogu da papucare to je strasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 do jaja vruce nabudzio sam ventilator izgore mi komp, a mislim i da lazu za temperaturu SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 I dalje me sve peche i zateze, ali klima radi pravu stvar... Valjda... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Jel ume klima da slika koleginice? :D @topic Ugradjene klime veleprodaji i programerima, sad je barem malo tise....a mi se i dalje kuvamo.....lepo nema sta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Hohoho krecem na Pepperse polako ali sigurno :) Bice high energy! :) A posle peppersa cu okachiti neke specijalno za rur pesmice :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts