urgh Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 meni se to desilo samo jednom, pupu da ne ureknem:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 jutarnja dota sa neom \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ustao, smaranje, trebalo bi premestati stvari gore...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 kole idemo ja i ti sutra ispred duff-a sa plakatima da protestvujemo za besplatne priloge koje sam tovaris :)))) Inace moram da primetim posle poslednjeg updejta foruma mnogo cesto me izloguje forum iz cista mira sada ne znam da li je to nesto do mene ili tako treba. "ic not a bag ic a fičr" meni se to desilo samo jednom, pupu da ne ureknem:) feature actually... forum izloguje usera ako je promenio IP adresu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 aaaaaaaaaaaaaa aj plz to koriguj ja idem preko 2 IPS-a ili ti na svaki moj klik on mi menja IP adresu jer idem preko onoga drugoga dakle ono ne mogu da ostanem ulogovan ni 30 sec (svi ostali forumi rade ok) :((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) Kad pocne da se pravi guzva u daffu onda oni stave staklo i prodavacica stavlja priloge da ne bi ljudi kojima treba 20 minuta da sipaju napravili jos vecu guzvu. A mozda je pak zbog tih statorovih ogromnih porcija priloga :) Edited June 17, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Rucao sam, i sad odmaram ... posle sa drustvom na chaj, a onda moram da raduckam ponesto, valjda mi nece tesko pasti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ljudi, nema veze ni sa godisnjim dobima (jerbo zastakljuju i odstakljuju priloge na dva dana prosecno), ni sa izivljavanjem (da je do toga, daf bi zatvorili vec deset puta zbog mene)... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 uff glavobolja... trebao sam danas da se vidim sa shooshom, al je misteriozno nestao svih ovih dana, tako da nismo uspeli da se dogovorimo. a i da smo se videli, verovatno bi ga mrzeo jako, posto bi to bilo jebeno rano Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Crni krule kakva crna sljaka u nedelju popodne ccc... Strogi ali pravicni admin mi izaso u susret tamo da me forum vise ne izloguje 3x na min \o/ weeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 vratio se sa shljake...sunce przhi i dalje samo odmor i hlad... Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Klasichna nedelja, smor. Mozhda cu uveche ici malo da proshetam. Sutra moram da se slikam za lichnu :) I da. Dolazi sinoc ortak i onako sav srecan kazhe: "Radio sam IQ test, IQ mi 63" Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Crni krule kakva crna sljaka u nedelju popodne ccc... Strogi ali pravicni admin mi izaso u susret tamo da me forum vise ne izloguje 3x na min \o/ weeeeeee statore aj traži da nameste da ignorisani postovi budu nevidljivi, tebi će da učine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Kad pocne da se pravi guzva u daffu onda oni stave staklo i prodavacica stavlja priloge da ne bi ljudi kojima treba 20 minuta da sipaju napravili jos vecu guzvu. A mozda je pak zbog tih statorovih ogromnih porcija priloga :) eto, ovo prvo je:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ajde ne seri, vudu, kad forum nema tu opciju prosto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 idem na Adu, lagana popodnevna kafica, promoterke, osmesi, leto... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Bio sam u parku Jajinci ceo dan. Roshtilj, mnogo ljudi, 2h fudbala. Prejeo sam se i crko sam...nije loshe. Sad cu da odmaram, eventualno ce devojcica da mi dodje kasnije, ako je pusti knjiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 poludecu od ovog ispita..vec peti put danas idem na vikipediju :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 smejem se.. kako se neko upleo u svoje igrarije.. i chekam da taj neko pojede svoje govanjce.. inache danas sam bila extra vredna.. pravila sok od vishnje.. ruchno.. oO blady mary.. buahahaha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Sta danas sporta covece, imamo li toliko televizijskih kanala? Prvo tenis (uzela jelena turnir, gg), pa formula, pa basket zvezda vs partizan, pa ce sad uvece odbojka muskarci i fudbal nasi i englezi, pa ima i jos nesto, mozda cak odbojkasice igraju nesto ... strava :) Bio na "Chajanka u pet" dogadjaju, lepo se ispricao sa drugarima i bas mi je prijalo, sad mogu da se bacim na pos'o. A onda da probam ovaj Vanguard za Wii, nadam se da valja necemu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Mislio sam da ce me dva drugara smoriti, ali nisu, bas je bilo super :) Pozdrav drugarima! :p Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 E, aj probaj pa javi kakav je, očiju ti. Gled'o sam neki trejler, igra izgleda malo vremešno, ali ima sve što treba: reku, palme, krokodile, morrowind-like karaktere i sve. I interfejs ko WoW, pa to mora biti odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ti naravno znas da ja govorim o Medal of Honor: Vanguard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 rofl, mislio sam da pričaš o Vanguard: Saga of Heroes mmo-u :) i sve se čudim otkud to na wii-ju, al šta znam, danas svašta može :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 kako budjav dan I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts