Guest Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 meni je bilo kul, samo sledeci put se ne ostaje onoliko na strani nego se ide dole u grotlo, na djuskanje ma super je bilo domaci zubari ne-zna-ju! da stavljaju kompozitne kako valja... imam bele plombe u glavi koje mi je doca stavljao '95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 ma dok mi kuva, pere i pegle, nek sere koliko hoce... HiHi Ako si dovoljno uporan prestace i da drobi :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 brate kako god okrenes, roditelji imaju mnogo vise expa od nas i prosli su kroz neke situacije kroz koje mi prolazimo i nekad je dobro kad kenjaju... a i sto igi kaze ko kuva pegla sprema moze i da kenja :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 drugar castio nesto u gradu, ja sam pio samo bistre sokice naravno...jos mi je muka, skoro nista nisam jeo danas...odoh da se naspavam sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 bio u rodi na piratima :) latest news: ushao sam u klub <100 ;) sa 108 na 99,5 ;) josh 5 kila i postigao sam cilj, a onda odrzavanje ;) cheers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 gledao shrek3 ... kolko mega jbt... kad je krenula pepeljuga da peva Led Zeppelin plakao sam od smejanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 snezhana peva, no da scena je super =o) crno vino je super, a kako je u vinu istina da predjemo na istu: bole svaka ti chast, od toga da ti je primatni argument netachan, 90% zubara u zapadnim zemljama, gde su kompoziti dostupni, kazhu da su amalgamske bolje, na svetskom nivou taj broj prelazi 95%, do toga da pochinjesh svoje odgovre sa uvredom, praceno josh jednom - da nisam prochitao sta si napisao, jesam ali je bilo netachno, i dalje je, no chisto da ne ostanem duzhan eto da ja kazhem tebi da si kretenchina svoje vrste i da ako nisi proichitao ono sto ja kazhem onda si retardiran pa ne usvajash dalje, znam da se skida zdrav zubni materijal svaki put kad se ponovo stavlja amalgam ali opet, 3x duzhe trajanje je 3x duzhe trajanje lichno imam samo amalgamske plombe, 4 stavljene za vreme stare jugoslavije 4 na potezu 93ca-danas, SVE na kutnjacima, ivan ima smeshnu srecu sa tim sto mu je stavljano jer znam ljude kojima su radili odlichni lekari i nisu imali toliko sretje, kao i da kad se radi do 4ke idu na kompozit, kad se ide posle 5ice ide se na amalgam. ali ne, nemacki lekar koji godishnje zaradi pola miliona maraka nema pojma kako da plati dobrog zubnog lekara, a ti bole znash najbolje, respect, have a nice day @ pertu kompozitni materijal = materijal slozhen od vishe supstanci kompozitne plombe su sintetichke smole koje se oblikuju lako jer su polu techne, a onda pod dejstvom uv svetla stvrdnu i funksionishu ko bilo koja druga plomba samo manje izdrzljive i trajne. naravno posto su boje zuba i lepe se za zub one su primarni izbor za radove na sekuticima, ochnjacima i predkutnjacima koji se vide u osmehu, sto se ide dalje ka kutnjacima tj zubima koji ne seku nego drobe i trpe veci pristisak to su ove plombe sve problematichnije. uostalom, za one koji nisu nachitani ko genijalni bolke: (delovi texta boldovani bcoz on da net bold = more true) The main advantage of a direct dental composite over traditional materials such as amalgam is improved aesthetics. Composites can be made in a wide range of tooth colours allowing near invisible restoration of teeth. Composites are glued into teeth and this strengthens the tooth's structure. The discovery of acid etching of teeth to allow a micromechanical bond to the tooth allows good adhesion of the restoration to the tooth. This means that unlike silver filling there is no need for the dentist to create retentive features destroying healthy tooth. The acid-etch adhesion prevents microleakage, however, all white fillings will eventually leak slightly. Very high bond-strengths to tooth structure, both enamel and dentine can be achieved with the current generation of dentine bonding agents. The downside to composite when compared to amalgam are a shorter lifespan of the filling, and the high likelyhood of requiring root canal therapy if the failure of the filling is not caught quickly. Amalgam fillings may crack a portion of the tooth off, but otherwise tend to fail at a much slower rate. sad ono kad chovek vidi nekog lepog decka ko sto je ivan da ga kapira sto je zastupnik ovog metoda, ali bolkesnik sa simpatichnim nijansama nekrotichnog zubnog tkiva (i belim plombama koje se ne podudaraju sa istim) zaista zalazi u sferu komike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 bio na maturi u SC i provod mi je bio nikad bolji !!!!!!!!!!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 lol brate,pa 2 sata je tek? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 pa zvala me mama i rekla mi je da dodjem odma kuci ...da je dosta bilo ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 sad sam se probio a zaspao u 8 sinoc :/ treba sad izdrzati opet do uvece da ostanem budam da bi poceo da spavam nocu a zivim danju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 sad sam se probio a zaspao u 8 sinoc :/ treba sad izdrzati opet do uvece da ostanem budam da bi poceo da spavam nocu a zivim danju :D samo se ti nadaj da to tako ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ustao sam... valja raditi danas... ;) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 doruckovao, vozio malo bajs, cekam da me okrenu ortaci dal idemo na stoni tenis, rostilj kod ortaka...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Pochinje primanje na Vip operatera. Izgubio sam u Tekkenu sabajle, to je jedna od stvari koje mnogo mogu da me iznerviraju. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 koji megaraspad vikend, podsetio me je na delikventske dane © latest news: ushao sam u klub <100 ;) sa 108 na 99,5 ;) josh 5 kila i postigao sam cilj, a onda odrzavanje ;) bravo bravo kad ćemo na neki sport? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 krenuo sa ucenjem........... omg ovo nece na dobro izaci.... ali nikako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 japanski tetris - http://www.collegehumor.com/video:1762835. Ti japanci nisu normalni.... i danas me ceka dan pun obaveza It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ja danas ne znam sta bih pre, a imam toliko toga. Prva polovina meseca, sta cu :) Medjutim, u 15h cu da gledam tenis, to sam planirao, posle toga moram do grada nesto, a ima i ovaj docek u 20:30 pa se nesto razmisljam da banem i tamo, sta ga znam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 jao ustao boli glava jaojaojao ufff.... raspad Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 AJMO ROZHE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 jebao te rozhe, gogo nadal:)...btw, smorih se danas kao mish, mozda zato sto nisam pio sinoc lol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 kladila sam se sa sestrom u 10din na nadala :) toliko o ucenju.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Sad sam video na TV-u onu reklamu za Shell sa tri razlicita ferari bolida, sto jure kroz razne gradove, postovali su ljudi na Speed forumu. Vrhunska reklama, odavno nisam video bolju, sam vrh, zaista. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Vikend bio MEGA sto se provoda tiche!!! Toliko....nastavak se ocekuje tokom nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts