Jump to content

Linkin Park

Recommended Posts

audioslave se raspao, lucky

ma nemo' me zezati igi, znam da razlikujem te grupe :) Znam da ti to iz najbolje namere, ali zar nije onaj "reper" iz "linkinga" napravio neku svoju grupu, dal forth minor ili tako nesto se zove ... ok, mozda je to bio samo "izlet" u solo pa se vratio grupi, ali moram da pitam :)

ne smeta mi da ponekad poslušam LP, ali braaaaate, ovaj album je pisofšit.

nema ni jedne pesme koja ume da digne onako kao faint npr, već su sve šuplje i polu-emo.

a šinodin skil se uopšte ne oseća ni na jednoj pesmi. osećam da su album zbudžili za mesec dana.

i ko što reče wood zašto slušati lp kad ima toliko boljih grupa od iste fele poput p.o.d.-a, korn-a i rage-a u izvesnoj meri.

Gotivio sam pre 6-7 godina hibrid theory i mislim i dalje da je ok album,ali sve posle toga sto su radili je uzas...btw sta ovaj Chester glumi u spotu,jos pederastiju verziju Halforda?:[

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

rage against the machine ti je od iste fele kao korn, p.o.d i lp-a?!?!?

brate, ratm je iznedrio citav taj trip, sad sto je jedini predstavnik svog zanra koji valja, to je druga prica. pritom, treba izbaciti korn iz ove grupacije jer stvarno nema veze s pricom, ali je sasvim jasno da su i pod i lp i papa roach neuspeli ratm wannabes (uz odredjeni miks limp bizkita i ostalih nu baljezgarija)...

izvinjavam se nu fanovima:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ma lol poredite Lp sa RATM-om niste normalni, pa pre bi uporedio Asian dub foundation sa rage-om iako i to nema veze sem sto je kao "revolutionary music"

a LP i p.o.d su nu, stvoren za prosecnog amerckog tinejdzera :] mada postujem p.o.d

brate, sto si kralj?

niko ih ne poredi, samo kazem da je ratm uticao na sve te bendove. a ti mislis da ratm nije uticao na nu tripove u celini?

sad, sto je nu retardiran pravac, a ratm su carevi, to je druga prica...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)