dovlagsi Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Haha, prvo su me smorili sto su otkazali Utisak Nedelje zbog finala, ali onda sam video ovog Djanija kad je pobedio, on nije normalan. I u ocima mu se vidi da nije normalan :) A sam show kao show je sranje jer te drzhe pet sati da bi proglasili pobednika, pola ljudi se osecam smorilo, pa cak i ovi sto aplaudiraju za 500 kinti tamo ispred. Ali u odnosu na konkurenciju, ok mi je da on uzme, ionako su svi ostali bili manje vise bezveze, a kao da Gogi i Olji pa treba 50k, to skupe za mesec dana shetanja po austriji i svajcarskoj. Pa ne znam, meni je bas bio dobar taj dosadni deo do proglasenja.. Ono, lepo su montirali sve najzanimljivije dogadjaje, a posebno mi je bilo zanimljivo jer nisam bas pratio svaki dan. Realno, dajem mu jedno nedelju dana da sjebe pare. Sreca pa ih ne dobija bas odmah - onaku u "afektu" bi ih sjebao za jedno vece, sigurno. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 vadi budalu;))) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Pa ne znam, meni je bas bio dobar taj dosadni deo do proglasenja.. Ono, lepo su montirali sve najzanimljivije dogadjaje, a posebno mi je bilo zanimljivo jer nisam bas pratio svaki dan. Pa dobro, ja to razumem, to samo znaci da su te pogodili programom, shemom, voditeljima i ucesnicima Velikog Brata, sto je u redu. Verovatno ima jos ljudi kao sto si ti, pa je taj petosatni program bio krajnje uspesan. Po meni su bolje minijature, zato sam oduvek voleo onaj pocetni program na BK televiziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 na kraju ispade da su svi gledali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Pa kako nisu, to je centralni program domacih televizija vesto odabran da pogodi sve narode, nacije i drzhave, i kao takav je gledan od sviju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 djani ima neke dobre pesme edit @ green: kako znas? E, aj vezbaj kopiranje laga na nekom drugom forumu. Ovde imamo original. Thx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Pa dobro, ja to razumem, to samo znaci da su te pogodili programom, shemom, voditeljima i ucesnicima Velikog Brata, sto je u redu. Verovatno ima jos ljudi kao sto si ti, pa je taj petosatni program bio krajnje uspesan. Dule, rek'o ti je da si glup! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 E, aj vezbaj kopiranje laga na nekom drugom forumu. Ovde imamo original. Thx. hahaha green pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 drago mi je da je Sale uzeo. imao je valjda 6 puta vise glasova od Mace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 radujem se zbog djanija :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 sreca sreca radost Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Dule, rek'o ti je da si glup! Sreca moja onda sto se ne zovem Dule :) a njegova sto je 4 puta veci od mene, inace bih ga prebio! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Svi znaju da sam ja zapravo dobrocudan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Nikako prek. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 kad se to pre završi ? jel to nešto kraće trajalo nego normalan VB ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Normalno da je krace trajalo, ma kakvi da su, ti VIP-jevi realno na svojim tezgama mogu da zarade kesh koji bi ovako dobili od nagrade, plus sto naravno niko ne dobija osim pobednika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 lale drugare, de bre big lale i marta keler mogu da uzmu tolike pare za mesec dana? =o)) taj kesh mozda mogu ove narodnjajke i ovaj otkacheni sto je pobedio, ostali su kvazi c line serbian celebs koje niko zhiv ne zarezuje 2% i chije uceshtje u ovome je u najmanju ruku smeshno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) i hocemo li na jesen opet biti terorisani na sto dana ili je gledanost dovoljno opala? Edited June 4, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 i hocemo li na jesen opet biti terorisani na sto dana ili je gledanost dovoljno opala? Hocemo. Rekli su da pripreme novog projekta pocinju vec sledece nedelje i mozemo ocekivati nesto potpuno novo i mega. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 novo i mega? znachi opet ce da menjaju namestaj....red is sooo 2004. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 a to potpuno novo i mega bitje 2 team akcija =o) posto bi ih bb village pricha kostala previshe ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 lale drugare, de bre big lale i marta keler mogu da uzmu tolike pare za mesec dana? =o)) taj kesh mozda mogu ove narodnjajke i ovaj otkacheni sto je pobedio, ostali su kvazi c line serbian celebs koje niko zhiv ne zarezuje 2% i chije uceshtje u ovome je u najmanju ruku smeshno... pa niko ne misli na te VIP za koje niko nikada nije cuo, realno, oni su tu da bi ih ljudi upoznali. Mislim na gogu, olju pa i macu sto da ne i ostale. Pa i onog manekena, sad je sezona modnih nedelja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komarac Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 **** vas u topic, pljunite ljudi neshto konkretno... ako su gole zene, nek' budu gole zene, ako je televizija, onda neka pricha ko shta voli da gleda i sl., 'de realno - koga briga ko je u nekoj tamo kuci i kakav je dezen zavesa dotichnog ambijenta? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ko si ti ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Bjeli, bacas mu j8 na prvi post, kakav je to nacin... Elem, niko vas ne veze za stolicu ispred tv-a da gledate VB stoga su price o terorisanju potpuno besmislene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts