Sa1Nt Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 dovla, kako ti se ovo kumica izrazava? zomg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ovde sve neka rodbina i kumovi jbt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Rodbina i kumovi a torte niko ne nudi i veselja nigde nema. :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 dovla, kako ti se ovo kumica izrazava? zomg. Takve su ti ove nove generacije, nisu fini kao mi. :) Sto se VB tice, gledao sam veceras kad su izbacivali onu mucenu Martu... sto mrzim kad se ljudi foliraju tako. Ono, rekli su joj da je ispala i ona kao: "Jes!!" Pa koji si moj pristala na ucesce ako jedva cekas da izadjes?? Enihau, njeno pojavljivanje u "VIP" vb-u je sigurno nece vratiti u glumu lol. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 marta je jako jako retardirana Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ja to nisam nesto puno gledao, pratio sam Zvezde Granda! Ups! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 OCEMO POSEBAN TOPIK ZA ZVEZDE GRANDA, ILITI SRPSKOG IDOLA! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 sinoc sam gledao izbacivanje i onu debilku treba na posmatranje da stave. ne pozeleo nikome da zivi sa njom u kuci,odma bi se za luster okacio... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ona Marta je kreten realno... Samo menja raspolozhenje... A fazon kao, kad je videla da ce svi da je nominuju glumi neku srecu, shta ti ja znam... Ma daj bre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Manje poznati glumci iz vazda glupih srpskih filmova skloni su idiotiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Rodbina i kumovi a torte niko ne nudi i veselja nigde nema. :( pa, kad bude bilo povoda... :) @topic mnogo je bolji prvi VB, ovde su svi isfolirani. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Da, ja sam baš uživao u onom! Uspeo sam da spoznam neke negativne osobine kod ljudi koje su ukućani ispoljavali, i samim tim imam veći uvid u ljudsku prirodu. Proseravanje na stranu, prethodna rečenica je tačan citat jednog mog rođaka. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ma nek daju djaniju odma pare da covek kupi jos jedan tramvaj..ali ovde u bgu i to po mogucstvu sedmicu..i da je uredi za zureze Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ma neka ga,samo neka on poprca olju i uzimam mu dva tramvaja :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Nije prco ali je uzeo 50k evra. Cestitke Djaniju, koji je definitivno rodjen pod srecnom zvezdom, mada ne zna bas to da iskoristi. Dobar je bio ovaj finalni show, mada je ovo forum koji to shatro ne gleda. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 e fala bogu kad se i to završi, bar mi mati više neće prepričavati dogodovštine saleta i mace, jeb'la sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ahahhahaha :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 uzo djani? taj rad:) dobro, znalo se da ce on, mada bi ja dao pola olji, a pola meni:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Drago mi je sto je Sale uzeo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Bash mi je drago shto je Djani uzeo. Jedini, da kazem, normalan lik tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 djani ima neke dobre pesme edit @ green: kako znas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Haha, prvo su me smorili sto su otkazali Utisak Nedelje zbog finala, ali onda sam video ovog Djanija kad je pobedio, on nije normalan. I u ocima mu se vidi da nije normalan :) A sam show kao show je sranje jer te drzhe pet sati da bi proglasili pobednika, pola ljudi se osecam smorilo, pa cak i ovi sto aplaudiraju za 500 kinti tamo ispred. Ali u odnosu na konkurenciju, ok mi je da on uzme, ionako su svi ostali bili manje vise bezveze, a kao da Gogi i Olji pa treba 50k, to skupe za mesec dana shetanja po austriji i svajcarskoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 znaci ja sam pizdeo dok nisu proglasili pobednika,kako su kurvinski napravili,fazon 3 sata im traje... inace drago mi je sto je on uzeo kes,samo se plasim da opet ne krene da cascava ceo splav :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Haha, prvo su me smorili sto su otkazali Utisak Nedelje zbog finala, ali onda sam video ovog Djanija kad je pobedio, on nije normalan. I u ocima mu se vidi da nije normalan :) A sam show kao show je sranje jer te drzhe pet sati da bi proglasili pobednika, pola ljudi se osecam smorilo, pa cak i ovi sto aplaudiraju za 500 kinti tamo ispred. Ali u odnosu na konkurenciju, ok mi je da on uzme, ionako su svi ostali bili manje vise bezveze, a kao da Gogi i Olji pa treba 50k, to skupe za mesec dana shetanja po austriji i svajcarskoj. slazemo se:) da je sale normalan - nije:) meni je najgotivnija olja bila, ali ko sto kazes, koji ce joj te parice, bolje on da uzme, da iznajmi covek stan ahah:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 bas mi je drago sto je sale uzeo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts