Leeroy Jenkins Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Dijalog izmedju Ajsa i Zorice: A: brate, bas si hejter Z: jesam A: ali bas si veliki hejter Z: jesam nego sta sam, samo jel mozes da mi prevedes to sta znaci? A: (smorenim glasom) ma ne znam sta znaci... :) Auuuuuuuuuu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 peva ova kaja boktemazo (jel kaja se zove?) peva peva, nisam ocekivao to :o gledao par sati danas live preko neta, ono je neverovatno. svirka cela i to. bas kul bleja. nego nisam u toku, kad su bile nominacije, i ko je koga nominovao? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 E , ja vcras bio u pijanci, pa aj d neko ako moze da mi kaze ukratko sta se izdesavalo, posto vidim da se svi smejete, plizz!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 http://stator.googlepages.com/VIP.zip Evo ovde ima dosta torrenta sa grebovanim sadrzajem sa BH televizije Malko su stariji ali da se popune rupe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 peva ova kaja boktemazo (jel kaja se zove?) Ne, ne, nije losha ona, vidi se kad peva bez pratnje da to ok zvuci. Jedino sto se tripuje da joj je uzor Alisha Kiz i voli da peva njene pesme, a to kad cujem hocu da se upucam, jer mi je u rangu onoga "Ja pevam Selin Dion" ili "Ja pevam Vitni Hjuston". No, kad izadje iz tog tripa i peva prikladnije pesme njenom glasu, ok joj ide skroz. A koliko sam ispratio nominacije, trebalo bi da su nominovana Zorica Markovic i Bicko, gledao sam sinoc taj neki izvod u 22h ili kad vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Jap evo nominacija kao i ceo 11 dan http://youtube.com/watch?v=SU1U2MLwLkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 vecheras u 20h uzhivo VB, koncert... a u22h standard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 gledao par sati danas live preko neta, ono je neverovatno. svirka cela i to. bas kul bleja.necemo da ulazimo u rasprave ali samo da se prisetim.. ti si bese rekao da vb degradira mozak? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 hahha, to sam i ja hteo da pitam, ali reko necu da pocinje opet temu, secam se prosli put sta je bilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 aham, i i dalje stojim iza toga. mada to da degradira mozak je krajnje uproshtjena verzija onoga shto sam rekao :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 i ja sam do sad mrzeo bratorog:) al gledam sad,milic probao da isproziva repere.i kao niko nista ne razume sta se peva u repu,pa bolje i da ne pevate nego samo mumlate blabla.sve u svemu bas se potrudio da isproziva rep muziku,tj ownuje viklera i ajsa.i verovao sam da oce ,jer je do sad u svakoj diskusiji koju sam gledao,bio dominantan.al jebiga,nije vikler tako mutav kao ostali,pa ga je onako pristojno pwnovo sa "ja razumem sve" "tebe jebe sto jednu rec pevas 2 minuta,pa ti je cudno kad cujes repovanje" i ona imitacija nakon toga .milic je samo rekao nesto u fazonu osnovca koji ne zna sta da kaze "e jeeeste" .doduse ovo je pregled,moguce da je bilo jos necega. evo sad slusam eru kako nominuje,pa covek ne zna da poveze 3 smislene reci!mrtav sam ozbiljan,jel on ima osnovnu? kolko god da sam do sad izbegavao vb i sve sto se tice istog,ovaj mi je nekako totalna suprotnost.zanimljivo je. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Jos kada bi im ponudili da ostanu 3 meseca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 bilo bi kesha "rotor i stator" bi se oman ozenili :PPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 4 kakoo, Nadimak: Era Datum rođenja: 13.12.1947. Pol: muški Horoskopski znak: strelac Zanimanje estradni umetnik Obrazovanje: srednja škola Mesto stanovanja: Leskovac Bračno stanje: oženjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ajde kao zajebavaju se svi ali toliko mi se povrace od bosanke kolika je to seljancura najgora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 KO CE POBJEDIT !? -MI CEMO POBJEDIT ! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ste gledali koncerat? lepo bilo kaja bre lepo peva, nego kurva mimi joj dade 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 dobra je fora ajsa i skaja sa 43 23 na kraju. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ajde kao zajebavaju se svi ali toliko mi se povrace od bosanke kolika je to seljancura najgora al kao ne bi je lizao? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 to pitanje je na istom na nivou kao i "da li jebes bolje" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 zorica je ludak, ali mislim da ce bicko da ispadne. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 tiiiiiiii diiiiiiiiiii da di da dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 znaci.. zorica je frik teski. na kraju ispadose badcopy momci najkulturniji. strasno. a milic me razocarao.puko covek. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ali erina faca dok svira harmoniku uz milicevo titi-riti ta-ra-ra-ra pola metra od njegove glave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ali toliko mi se povrace od bosanke kolika je to seljancura najgora zashto ? zato sto je extra odradila ulogu voditeljke vecheras,ili mozhda zato sto jedina od svih leseva ustane da igra kad krene bilo koja muzika ???ili mozhda zato sto je extra riba ? alt tab u wow Zorica istripovana baba napolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts