Jump to content

Najbolji sinematici u igrama...

Recommended Posts

Posto nemamo generalni games subrofum, a ovo se tiche svih igara, ali i filmova, zapochecu ga ovde...

Elem, ko posecuje gamespy mogao je da vidi ovo

http://www.gamespy.com/articles/771/771937p1.html

clanak u kom daju 25 njima najboljih sinematika u igrama ever...i sta reci...ima par odlichnih, njihov #1 - fincherova reklama za gears of war je brutalna, ne samo sto ima jednu od mojih omiljenih pesama za soundtrack

no, nakon sto pogledate neke od ovih filmova osvrnimo se na one sinematike kojih nema na ovoj listi, a samo tako treba da ih bude

znachi nemojte se nerivrati i hejtovati gamespy sto su mnogi filmovi sa njihove liste tamo zbog lichnih simpatija, niti zbog chinjenice da najbolji sinematik ever (a svi znamo koji je) nije na listi - mada su to pokusali da kompenzuju stavljajuci 5 blizardovih filmica, opet po svom ukusu

uglavnom sta vama nesdostaje na ovom spisku? meni naravno brojni delovi wing commander serijala iz zlatne ere origina i verovatno 2 najbolja animirana uvoda ikad - iz sam'n'max-a, sa sve senkom Maxove pesnice sa koje kaplje krv i full throtlea

vashi favoriti?

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uh, full throtle, to sam igrao samo zbog animacije.

Inace, fali mi Lineage II cinematic, to je prvo sto mi je palo na pamet. Prosto mi je nejasno kako blizardovi cinematicsi nisu u prvih 5 svih 5 mesta, jer su najlepsi, najbolje rezirani i sa najboljim scenariom. Al' sto rece Kole, tako je to, sta da se radi. Izgleda da su se dosta koncentrisali na starije igre, al' opet ko ce ga znati.

Odlican link inace, stavio sam da se skida svih 25 komada.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

2/3 zasluzeno na listi za ostale nisam 100% siguran. Vecina je starija od bilo cega sto je Blizz izbacio skorije a izgleda podjednako primanjivo. FF serijal i cinematici iz 7 pa naovamo delova, Blizz moze da im drzi svecu sto se mene tice.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

pored ovoga sto ste pomenuli, wc2 kraj sa orkovima, spellforce mi je dobar uvod, dragonshard uvod isto nije los, ne znam, stao mi mozak, ne mogu da se setim ovih starijih...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pa ok je jer se bas ne razumem u konzolne igre :)

Blizzard je ipak majstor sto jes jes.

meni su mocni i deus ex intro i pored gadne animacije usana, jer sam vec tad naslutio atmosferu, kao i kraj kad JC postaje bog sa sve citatom voltera. To mi je bas bilo onako svetski :)

I naravno trailer za warhammer online je da vilica otpadne :)

Samo neko moje iskustvo je (sem naravno sa blizzzom ) sto przackiji demo to losija igra :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pogledao sam ovaj prvi, nije los, ali sam ocekivao mnogo vise, s obzirom da je kao najbolji sinematik ikada. pesma je odlicno uklopljena, to stoji

vredi skinuti, ko nije pogledao, i opening ff12 i trejler za ff13, square enix = japanski blizz =o)

inache fascinantno mi je da niko od vas ne pominje best ever filmitj, ono, nit je najlepshi, nit najduzhi, nit ima neku prichu i obrte, al opet je najbolji ;o))

Blizzardove su vrh, ali izgledaju kao Lolek i Bolek u poređenju sa Armies of Exigo. Ubedljivo najverniji likovi i animacija, uz malo boja i filmske filtre.

Od starijih, Fallout i Stonekeep (obe iz Interplaya, kod obe je pre svega upečatljiv zvuk i muzika u pozadini), pa Freespace 1 & 2 (opet Interplay, ha), pa Descent 2 & 3 (gle, opet Interplay)...

I Mađari se pale na cinematike, prvo Reunion (iako se samo smenjuju slike (slično kao u Homeworld)), glas naratora i svemirska muzika u pozadini su boles'), pa Imperium Galactica 1 & 2 (uvodna animacija za prvi deo traje preko 10 min.!!!)

Not to mention igre koje su same po sebi sinematici: Alien Earth, Syberia 1 i 2, Rebel Assault 1 & 2...

Najjači sinematik ikada: SYNDICATE!!! [|)]

E, da i Lands of Lore 2 su mega!

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Najjači sinematik ikada: SYNDICATE!!! [|)]

E, da i Lands of Lore 2 su mega!

slazhem se, ali ipak je i tehnichki deo bio bitan faktor (sem kad su ocenjivali mechwarrior serijal :P)

monkey island je ipak sa tehnichke vrhunac 2d grafike.

Halo filmovi su mi ubedljivo najbolji sa ove liste.

tehnicke karakteristike? pfff... pa zove se cinematic a ne 3d modelarstvo :P

sa te strane je starcraft cool... ali fallouti su mi nekako filmski fazon totalno :)

kad se setim u to vreme vrteo sam uvodne scene po desetak puta pre nego sto pocnem da igram... sad su tako neinspirativne da gotovo uvek prekinem pre kraja...

fallout_table.gif