De1Rekt0n Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Kad ste na battle.netu, da malo džuskamo? Aj da napravimo neki rur ofišl miting! :) Svaki dan ima ljudi dodjite na op jetset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 This week's NPD US game charts makes interesting reading and shows a renewed interest in StarCraft following the announcement of StarCraft 2. Looks like fans are hungry for some SC action once again. 1. World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack 2. World Of Warcraft 3. Command & Conquer 3: Tiberium Wars 4. Lord of the Rings Online: Shadows Of Angmar 5. The Sims 2 Seasons Expansion Pack 6. The Sims 2 Deluxe 7. The Sims 2 Celebration Stuff Expansion Pack - 8. Starcraft: Battle Chest 9. Civilization IV 10. The Sims 2 - Neverovatno :) ljudi kupujue SC lagano :) vrh:))...evo od danas krecem da pikam kampanju opet:)...btw, mogli bi stvarno da se malo nadjemo na bnetu, dosadilo mi je da me ovaj peja stalno pere 1v1:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 a doci cu i ja chim stignem neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 kole, fin text o SC2 :) gratz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Jel ima neka dobra fan made kampanja za SC? Da ubijem vrijeme dok beta ne izađe. Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 vise se ni ne secam nijedne igre sem wowa / w3-a kad izadje beta jel sistem kao i za mmo-ove da se singujemo za betu pa ko dobije dobio ili ce moci da se skine posto se secam da sam u igronici igrao w3 betu pre mnogo godina :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 hmmm ... to zavisi i to dosta . Mozda ce da dele preko nekih nagradnih chatova / mircova random ljudima ... dakle bice public beta 99.99% Ultimativno mozes da odes na BlizCon das 100E i imash svoj betakey ( bar za closed betu ) 100% i sto kazu ovi sa sclegacyja mocices da napisavas likove posle na foru : ZNASH TI BRE KO SAM JA , JA IGRAM SC2 JOSH OD CLOSED BETE ! KOGA TI ZOVES NOOBOM JEBEM LI TI KRVAVO SUNCE ! ... ili samo sacekas public betu gde ce da dele kljuceve :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 teshko da ce biti public bete, nije je bilo za wc3, vec samo closed. Open (ili public kako ti kazes) beta se pravi uglavnom za MMORPG-ove kako bi navukli ljude, dok u sluchaju SC nastavka nema potrebe za tim da navlache ljude, jer su svi vec navucheni ko na pajdo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Istina Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 malo utihnuo hype izgleda:)...elem, zavrsih sc kampanju i moram reci da sam odusevljen...po ko zna koji put:)...btw, bas bi bilo ekstra da neke od sinematika iz sc-a odrade sa novom tehnologijom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 meni je kraj SC najbolji sinematik ever, i uopste nije impresivan tehnichki, tj ne verujem da bi bio mnogo bolji sad uradjen novim tehnikama... sama chinjenica da ovaj radi to sto radi dizhe taj film iznad svega ostalog, in my book that is =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Jel ima neka dobra fan made kampanja za SC? Da ubijem vrijeme dok beta ne izađe. http://sc.campaigncreations.org/antioch/ ja sam se uz ovo vishe proveo nego uz original kampanju :) tako da si me dobro podsetio jer evo opet skidam :) shteta shto nisu odradili part 3 da zavrshe neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ima još Insurrection i Retribution (ne znam sajtove). Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 A kao sve zaštite ovog sveta su nas sprečile da WC3 i TFT betu svi igramo po igraonoma odmasadaodma. Ko zna, ako beta počne krajem ove godine biće veselo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ima još Insurrection i Retribution (ne znam sajtove). ali nemaju glasove kao antioch :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) meni je kraj SC najbolji sinematik ever, i uopste nije impresivan tehnichki, tj ne verujem da bi bio mnogo bolji sad uradjen novim tehnikama... sama chinjenica da ovaj radi to sto radi dizhe taj film iznad svega ostalog, in my book that is =o) Definitivno najbolji. Još da su dodali malo krvi i koje parče mozga na gramofonu bio bi savršen :) Jedini cinematic osim ovog koji mi se je baš legao je kraj KOTOR-a 1 na tamnoj strani, kada onaj mali Joda smrad provali da se Bastila okrenula protiv njih i kaže nešto kao ''sad smo najebali''. A kao sve zaštite ovog sveta su nas sprečile da WC3 i TFT betu svi igramo po igraonoma odmasadaodma. Ko zna, ako beta počne krajem ove godine biće veselo Jedino što te bete nisu imale veze sa finalnom verzijom igre. Samo su mi upropastile doživljaj kada sam nabavio final verziju. Edited June 7, 2007 by Myst Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Pa dobro, imale su bete ko zna koliko patcheva, pa je vremenom to doshlo na mesto, al je poenta shto je je mnogo bolje igrati betu na BNET-u, nego u igraoni namestati pvpgn, i moliti boga da radi. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 =o) myst, ne kraj BW, kraj SC sa tassadarom, garthnitorom i overmindom =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 =o) myst, ne kraj BW, kraj SC sa tassadarom, garthnitorom i overmindom =o) Je l' to mislis na onaj kraj kad se Tassadar strchava na overmidna i dere se:"SPAAAAAARTAAAAAAAAAAAA!!!" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Da to je taj :) Mada mi je on prekratak - sada bi mogli da naprave neki uber kraj gde bi se Tassadar prvo oblachio, pa ukljuchivao sve dugmice po svom kosmichkom brodu, pa onda pogledao mrko na sliku Overminda, pa pritisnuo dugmence "start" (na protoskom naravno), pa onda jedna scena gde se milion mutaliska ustremljuje na svemirski brod i tako... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 taj, i onda nakon explozije oblak dima formira rechi "lol newb pwnt!" ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 DA, kako su samo to jebacki napravili. U celom SC-u Protoss-i pricaju "En taro Adun". Onda zavrsis SC, Tassadar skenja Overmind-a, i u BW se prica "En taro Tassadar"! Kao si da licno prisustvovao i ucestvovao u istorijskom trenutku! Mega, mega!111 Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) =o) myst, ne kraj BW, kraj SC sa tassadarom, garthnitorom i overmindom =o) Jebiga :) Meni je malo bolji onaj iz BW. Edited June 8, 2007 by Myst Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 i meni. bash je starkraftashki :D neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts