dvnityCker Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 I nastavlja se serijal "Ale dobija drugaricu"! Pa da, sto ja da budem sa nekim i sto da mi bude lepo i sto da budem srecan.... Da se mashim za dzak pun picke, ja bi kurac izvuko! rofl fuckin mao za zakljucak, a sto se tice drugarice, jesam (prilicno) mladji od tebe ali sam godinama imao istu pricu pa me sad usralo, tako da ono, ne zna se sta nosi dan sta noc The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 rofl fuckin mao za zakljucak, a sto se tice drugarice, jesam (prilicno) mladji od tebe ali sam godinama imao istu pricu pa me sad usralo, tako da ono, ne zna se sta nosi dan sta noc Gde je sada ona slika sa tobom i lezbejkama kada mi treba :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 @ tibor spavanje je za picke, zato si spavao 7 sati :) -ma znam da sabiram, nego danas nisam nista imao da radim, i kako sam ustajao rano prethodnih metar dana nisam mogao da spavam do 12h ko sto sam planirao.. -nisam spavao brda pa kukam za svaki minut... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Pokisao sam ko pacov... mrtva kisha! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 A laki Jel ti se bunila devojcica Nikola sto ga varas sa Dovolom a??? :))))))))))) U, u, cekaj, imam i ja jedan istog kalibra - Jel si cuo vic o tri debela nemca? Inace cheeescake ti donesu u cinij koju kole nije moga da pojede do kraja........... pa sma je ja sabio Hocu, dolazim jednom prilikom :)) Windows: Automatick update on. Installing new driver. There is a problem with steering wheel. Press any key to continue. Linux: Kernel panic: Can't use this version of steering wheel. Please patch kernel! *BSD: unknown hardware detected. Please try another steering wheel. Pa cekaj, jel beshe ono Lexus imao neki hak ili nesto slicno na bord kompjuteru, pre jedno dve godine, ili sam nesto pomesao? Pravo da ti kazem posto su mi ovo prva kola sve mi super :) K'o sto rekoh, u zdravlju da te sluzhi :) pojavila se sansa da se ove jeseni preselim preko okeana, u potrazi za karijerom arhitekte. Ne znam da li da budem srecan ili tuzan. Mada realno uhvatila me neka seta i pomalo depresija, pa sam se jutros dugo po gradu da bih malo bio sam sa svojim mislima... Sa tim nikad neces moci da budes na cisto. Sto manje razmisljas to bolje, samo jednom preseci ili nek ti neko pomogne u tome i eto. @ topic - Svratio nesto do redakcije, pa sad krecem kutji. Ali naravno prvo da se zavrsi slagalica, i da uradim jos ponesto sto imam, i onda laganica da uradim ponesto veceras i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ^^rispekta! :] @topiK.. yagudin ruLz!!! i to opako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Doshao iz shkole, napolju se sprema neko nevreme, radio kont iz logaritama, jebo ih ko ih je izmislio... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 TDI Party MISS Mokre guze! I ovoga četvrtka, 19-og aprila, TDI Radio za sve slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Tetova Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 izvini ali nije svaka tetovazha Bihać 77. niti je svaki tatu majstor ciga iz tvoje chete It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 jea dosao iz kupovine, nakupovao se djumla odece jea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 maro, prijavi se aprililili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Realno, najbolja nagrada: Druga nagrada je vaucer od 100 eura za pice u klubu Mr. Stefan Braun. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ^ a decibel je shit. sta god kupim tamo raspadne se. zato vise i ne kupujem :) net, konacno. mada ide mi se negde ovih dana... i dalje samo ucim. :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 juu, spavao sam danas ko da me je udario tramvaj, od 4 popodne - do malopre jedva chekam vikend, zurka ce bude grande, ortaku osamnesti, ima da se unishtim van samoprepoznavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Jeeee dakle da ne verujes koliko me ljudi smorilo u poslednjih 3 dana sto preko pm-ova sto su me dodavali na razne IM-ove da me cimaju za pomoc oko kompa. Ne znam zasto im ja licim na crveni krst. Eno vam forum pa postujte. strasno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 treba mi najmanje 512k net, podhitno! Inache kupio sam danas ribi epliator (dao 70E jebem ti taj epilator). Ivane shto nisi rekao da je prodavnica u onom "svrakinom prolazu" (ili vraninom kako god) u Cika Ljubinoj... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 pa napisao sam da je kod vrućeg gavrana, u prolazu između kneza i čika ljubine, sećam se dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 onda sam se ja neshto istripovao :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 hocu ja u stefan braun na mis mokre guze ionako sam fensi jel mogu tamo sa 350kinti da idem? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 @ igi bihac ftw... uvek me odlicno nasmejes... @ thread oci mi ispadaju od kucanja seminarskog, jebene tehnologije odrzavanja, i ukurivanje marketinga u sve to... osim toga, povremeno se shibam mailovima sa ex, nesto se kao napusavamo, al na fino, a sutra cemo se najverovatnije videti u klubu, i tako... bice sranja... nego, vidis, mogao bi i ja da malo zavucem ruku u taj dzak.. ako si ti izvukao kurac, mozda mene ukenja neka picka... ne verujem da ima 2 kurca u dzaku punom picaka, jebem mu mater... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 kako je lepo igrati cs u 5 ujutru...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 hocu ja u stefan braun na mis mokre guze ionako sam fensi jel mogu tamo sa 350kinti da idem? samo tvoj sarm je dovoljan :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Jeeee dakle da ne verujes koliko me ljudi smorilo u poslednjih 3 dana sto preko pm-ova sto su me dodavali na razne IM-ove da me cimaju za pomoc oko kompa. Ne znam zasto im ja licim na crveni krst. Eno vam forum pa postujte. strasno.... Osecam se pomalo prozvano ... ;) Jutros sam bas lako i fino ustao, tako da mi je skroz prijalo spavanje sinoc, pravo da vam kazhem ... sad gledam sta sve treba da ponesem, pa moram nesto do karaburme da idem, i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Nisam na tebe mislio mi smo drugari :* Nego neke ljude za koje nikada nisam ni cuo ni video. Inace danas ispit. Upravo gledam mojih 105 puskica za isti... Uff kako dodjavola ovo da rasporedim. Ici ce u 4 dzepa ali to je opet >25 po dzepi ili ti nadjes pravu juce. Uff moram da smislim neku revoluciju pod hitno inace sam puko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts