Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

da li mislish da onaj koji radi osam sati dnevno, intenzivno radi, ima snage i da trchi/ide u teretanu i posle ima ikakav socijalni zivot.

Realno igi, sve se mozhe kad se hoce. Mozes sigurno naci pola sata za teretanu pre ili posle posla, jedino sto se moze uzeti kao olaksavajuca okolnost jeste ako nemas teretanu nigde blizu pa ti treba pola sada da stignes do nje, onda razumem :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

treba da palim na ispit uskoro, glava mi se raspada od formula i tabela... davno bese kad se poslednji put radilo nesto za fax :\

sve je to glupo i lako, al osecam da ce biti :

math25wm5.th.gif

spavao sam neka 2 sata, i to je kul.. vreme je megasjebano, celih 13 stepeni OMG (sa kisom u najavi, koja ce me verovatno uhvatiti na bajsu jedno 40m po izlasku iz kuce sa sve rancem punim papira, i 2 seminarska - o kako superkul).

btw morao sam, znate li vi otkad nisam koristio spoiler ?

:E

@ Junkie

sokole, do 10 dana ??

pa OMG FFS ?!?!?

a Djavol ?

:\

samo da znas, postoji nesto sto se zove lista prioriteta... ;]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

da li mislish da onaj koji radi osam sati dnevno, intenzivno radi, ima snage i da trchi/ide u teretanu i posle ima ikakav socijalni zivot. Lako je pricati o sportu ako si samo student ili nemash stalan posao koji iziskuje sedenje. Zato u mnogim slucajevima dijeta na zalost nema alternativu.

pa ne znam zaista, ja ne radim...al kad se ujutro istrchim,istegnem, i odmah istushiram, imam vishe snage i osecam se bolje tokom dana...Meni to oduzima nekih 40min...jbg, ako taj neko nema 160min nedeljno da izdvoji za "zdravlje", to je zajeban posao onda stvarno

Realno igi, sve se mozhe kad se hoce. Mozes sigurno naci pola sata za teretanu pre ili posle posla, jedino sto se moze uzeti kao olaksavajuca okolnost jeste ako nemas teretanu nigde blizu pa ti treba pola sada da stignes do nje, onda razumem :)

pored faksa i posla, za slobodno vreme ili spavam (maks 7 sati dnevno i to reeetko) ili crtam. I za teretanu stvarno ne bih imao vremena iako imam dve u krugu od pola sata

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pisao skoro celo jutro i pocetni deo popodneva (sa pauzama za forum troll ofc)

i sada, u vidu zasluzhenog odmora idem da skuvam kahfu i pustim poslednju epizodu sedme sezone CSIja dok je tjeifim (da ale, shaljem vecheras po lakiju i tvoju kopiju =o))

krule, with all due respect, ti si tek pocheo da radish... videcu te za 5 godina recimo ;)

shto se tiche ostalog, milosh je u pravu... ja recimo nemam praznike, imam jedan dan slobodno, nemam bolovanje itd.. za godinu i po dana sam imao 5 dana odmora (u beogradu naravno shto sam iskoristio da pozavrshavam sve shto inache ne stizhem), tako da kad radite veoma zahtevan psihichki posao za svaku novu godinu, bozic, uskrs i ostale praznike sa samo jednim slobodnim danom nedeljno - mislim da ce vam sve padati tesko.. :)

mojoj vladavina se polako, ali sigurno blizi kraju... life sucks... i to mnogo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

God damn it, u ovom j****** gradu niko ne razmišlja o ljudima koji nešto rade u životu i kojima je vreme bitno. Celi grad je bio blokiran zbog usr**** sleta maturanata koji obaraju neki šatro rekord bla,bla truć. Gle čuda, priredba je posađena na sred Terazija da što više sjebe i ovako jadan prevoz. Šlag na tortu je ova divna kiša. Pešačio sam od Slavije do faxa (kao i gomila ljudi koji nekim čudom idu na posao/fax) i pokisao kao miš.

Kad god treba organizovati neki bleja happening koji će da sjebe nešto u gradu Beograd je prvi... [angry2]

Neka ti neko ko zna da racuna reze dekstera.

i ladno ima samo jedna sezona... :(

na informatici, ko i svakog petka u ovo vreme. mokre su mi noge, ocu kuci :(

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

kole vam je odgovorio u vezi proteina kao "izvora" energije.

E sad što se tiče nivoa insulina tu si u pravu, ali ako si na dijeti ti ne možeš u isto vreme i da rasteš u mišićnoj masti! i što niži nivoi insulina to bolje za topljenje masti(low carb dijeta).

I te dijete gde bi ljudi da smršaju bez mrdanja dupeta su 0.Odličan napredak se može napraviti za 8-12 nedelja ako se baš posvetiš kompletno tome, još kad je suplementacija na nivou, pih :) ( i steroidi :P )

ova kiša smorila samo tako, jedva sam došao kući, a ja još hteo da krenem bez jakne.

Edited by Corey

i ladno ima samo jedna sezona... :(

na informatici, ko i svakog petka u ovo vreme. mokre su mi noge, ocu kuci :(

dekster ce se nastaviti u oktobru, ali najverovatnije nece biti i trece sezone, jer je Dekster ekranizacija knjige. A mozda je tako i bolje, jer se radi o najboljoj tv seriji u poslednjih 5 godina koju zaista ne bih da gledam kako se srozavva..

on topik:

odvratno vreme, pa sam reshio da ostanem kuci i ne odem do faksa pogotovo sto sam cuo o ocekivanim kilometarskim zastojima na autoputu. Ali su mi zato bile neke koleginice pa smo ipak odradili sve sto je trebalo.

A losha vest za danas, je da mi crkava kuche u selu posle 11 godina. e moj frenki

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

God damn it, u ovom j****** gradu niko ne razmišlja o ljudima koji nešto rade u životu i kojima je vreme bitno. Celi grad je bio blokiran zbog usr**** sleta maturanata koji obaraju neki šatro rekord bla,bla truć. Gle čuda, priredba je posađena na sred Terazija da što više sjebe i ovako jadan prevoz. Šlag na tortu je ova divna kiša. Pešačio sam od Slavije do faxa (kao i gomila ljudi koji nekim čudom idu na posao/fax) i pokisao kao miš.

Kad god treba organizovati neki bleja happening koji će da sjebe nešto u gradu Beograd je prvi... [angry2]

neki šatro rekord je rekord za ginisovu knjigu.

neki bleja hepening koji će da sjebe nešto u gradu je osim beograda organizovalo još preko 40 gradova u evropi.

da ja plesao na toj maturantskoj paradi. i da, bilo je mnogo dobro, neverovatan osećaj. i ne bi bio pola tog osećaja da nije kiša pljuštala dok smo plesali...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...