Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Da krenemo mi od pocetka, okle tebi bure cheshkog piva na terasi i zashto mi ne znamo za to?

ne citas vip topik bilo je planirano da ga donesem na rostilj... A odakle mi? Pa dosli su mi neki prijatelji iz ceske i sta drugo da donesu nego pivo [:D]

Sada cekam ove iz ikom-a da dodju da mi puste jos jedan link ka netu :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

STATORE PRODAJO!

da te ne znamo pa da objavimo dan zhalosti za malim nejakim burencetom piva prerano zaustavljenim na svom putu ka nashoj sretji...

nego si ovo sam popio sram da ti udje pa se ovde vadish shatro explodiralo na terasi...paz bogati...

;oP

ja pokushavam po x-ti put ove nedelje da se nateram da zavrshim neke textove...eh zhivote lutalico...

gadno je biti svedok nechijeg ludila, a josh gadnije kad morash da izigravash psihijatra... naime koleginica odlepila, u bukvalnom smislu, skroz na skroz. malopre je hitna odvezla u Lazu i morala ja da podjem sa njima, poshto jedino samnom hoce koliko toliko da pricha. strashno. mislim da cu nocima imati velike probleme sa spavanjem, s obzirom da po podne moram o5 tamo, na zahtev lekara. :o/

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

kao što znate, pre dan-dva sam pozatvarao sve političke topike i preusmerio ih u jedan jedinstveni u zoo vrtu. morao sam da popustim, iako sam veliki pobornim slobode govora, jer mi je dvadesetak članova kukalo da to uradim jer "politika smara".

danas sam otvorio taj politički topik, čisto da vidim šta ima, i vidim polovinu ovih što su kukali kako postuju sve u 16.

lol nubz.

\o/ pustio sam kabl 512 kb/s sada je na redu da uzmem jedan micro tik da se odradi load balansing to jest da ga ukombinujem sa ovim 768 kb/s aDSl-om i eto meni 1.2 Mb/s net weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Rekao sam ti vec jednom i opet cu. Zajebi tudje probleme, zivi svoj zivot.

zajebala bih ja njih, ali nece oni mene. izgleda da sam ja lepak za ludake. bem ti zivot.

Edited by WickedWitchOfTheWest

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

\o/ pustio sam kabl 512 kb/s sada je na redu da uzmem jedan micro tik da se odradi load balansing to jest da ga ukombinujem sa ovim 768 kb/s aDSl-om i eto meni 1.2 Mb/s net weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

omg, ja imam 5mb, meni je jos kruci:)))

naravno, pricamo o bitovima...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

wtf is micro tik?

drugar mi rece da mu u sloveniji stigla 10 Mbitna veza :P

fallout_table.gif

kusao sos od pechurki sa raviolima, mmmm...

javila mi se drugarica iz shvedske posle sto godina, prosto mi toplo oko srca :D

drugarica mi dobila tjerkicu, a njen rodjeni bata, moj super drugar prosto sija od sretje :p

bio napolju, previshe mi vrutje. mora da se ode na lido ovih dana :]

4 sata rezao toliko diskova da je to gnusno...

gledam i ja anu na jurosportu jer mi komentator sa avale ide na nerve

sacu jedem, odmorim malo pa na rhh..

switzerland i tells ya =o)

aaaargh!!!

zlo je kad nakon jedne porcije ne sipash josh mesa nego pekarskog kromipra koji je sladak...mmmmmnajosasmesadmijeblagolosheee ;o))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...