kRiK u tAmI Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 \o/ sitna kishica.. tj sitna kisha ruLz! :] pogotovo kad je napolju toplo.. i kad te bash briga shto tjesh pokisnuti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Eto :) A meni je to omiljeno vreme :) -II- :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ZALJUBIO SAM SE \o/ Srecan sam opet!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ustao oko 11 naspavao se ko zmaj, sad malo da izbleim pa do grada pa na kurs........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Kada dodjes na ovaj svet citav svet se osmehuje, a ti si jedini koji places. Zivi tako da na dan svoje smrti kada citav svet bude plakao ti budes jedini koji ce se smejati Bio do grada da kupim ortaku nesto za rodj. I tu sretnem ortakinju iz osnovne koju non stop srecem u bus-u i svaki put se imba dobro ispricamo ali nikada se ne vidimo nista sem tog random vidjenja... zasto je to tako pojma nemam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 koji je car ovaj stator, bije se tamo s nekim nind Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) zabavljam se uz neki seminarski i uzivam u kisnom danu..veceras kod drugarice na slavu, bas ce biti kulkul Edited May 7, 2007 by Ivon I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Bio na rucku, fino se najeo, sad mi se drema, a sede mi stranke u kancelariji......ahhhh zivoteeeeeeeeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 jedva sam ustao iz kreveta,kakvo je vreme samo bi spavao... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 bah, vise nisam solo :p samo jos da mi to izdrzi vise od 3 meseca, and i'll be happy man!!1 :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Cimao se po gradu, ispratio ortake neke kuci, istusirao se, pa cu sad u studio da podivljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Polozio sam vozacki.Smrdim na pivo.Dogovorio sam se da idem u Bigz i u Baron na tewhno zurkke O_o Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 uff.. prosla slava.. glava me razbija.. megadekintiran sam, sad cu da ujurim neku sicu, cisto da odem da qpim pljuge... bemti glavu, nikako da prestane :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Dogovorio sam se da idem u Bigz i u Baron na tewhno zurkke O_o Prodao si death metal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 menjam ishranu od danas.. i teško je :( a nesto se razmisljam i da svratim do neke radnje da kupim mp3 plejer, ima gotivan test gomile modela u novom SK pa vidim da su bas jeftini i uglavnom kvalitetni, za voznju bajsa dusu dali, ne treba mi neko ludilo. šta je bilo sa onim mojim kršem? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 u gradu je uzasno sparno. Nisam znao da je danas na neki fakultetima kao dan zalosti zbog onih nastradalih studenata speleologa It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 odspavao posle škole, sad netam pa na učenje... sitna kiša je Frank The Welder btw... http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Prodao si death metal! Hah ne samo zelim vama da upropastim provod Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Jutros mi obili auto na parkingu ispred zgrade.. odne Edited May 7, 2007 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ne znam, meni kad imam milion obaveza i moram rano da ustanem (ko danas) je lepshe to nego da se kuvam ceo dan i znojim bezveze Danas mi re Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Napravih sranje sa GW: Nightfall :( Dobro, nije sranje nego sam ja debil. Napravim novi account i pritom skroz zaboravim da sam imao stari. Sad sam pis'o Account Support-u da mi merge-uju oba, rekoše da će da pogledaju situaciju. In the other news, pekao sam picu koja je, naravno, zagorela :) Sad ću se igram malčice, pa posle neke anime i ostalo što dolazi uz to, jel :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Danas mi re 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ubedachio se..........jebem ti zivot :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 palim na minimal zdranje, pa trening... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 hohoh, rasprodaja bila na worldsoccershop.com, uzeo sam fiorentinin dres, manchesterovu zastavu, poster i bonacolijev dres :)) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts