Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aha, pre desetak godina. nesgo sam cekao da otopli. puno mi je da izdvojim sat, sat i po posle posla da se vozikam, ovako spajam lepo i korisno. dobio sam akontaciju za april, moram da nadjem neko lepo mesto za veceras ^_^

Samo pazi da se ne oznojis pa posle da vonjas ako imas neke sastanke i to. Posebno kad krene jos toplije vreme.

kombinacija sex-a i rolera ume da bude pogubna po mishice, koske i ostalo :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

samo kad se pretera...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

Za sat vremena idemo kod ortaka u vinograd \o/

Roshtilj, pice... Milina :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Jesi to kupio bajs?

@t

Vratio se iz poste, platio rezije. Cekao u redu pola sata da bih pljusnuo 6500k [xx(]

6500K ???? brate sta radis ti jbt?

kombinacija sex-a i rolera ume da bude pogubna po mishice, koske i ostalo :o)))

roknuh juce s rolera i fino se sjebah...jel to spada pod ovu gornju definiciju? [:D]

i to levu ruku(levoruk sam)... sreci nikad kraja

roknuh juce s rolera i fino se sjebah...jel to spada pod ovu gornju definiciju? [:D]

samo ako si preterao :o)))

i ako te to teshi, ja jedva sedim, poshto sam zahvaljujuci mom andjelu chuvaru, najobichnijem pochetniku, roknula samo tako...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

beno sam neraspolozhen, znachi, aaaafuwjgfs...

sjebah Hard Disk od pola Tb`a + mi se sjebo mobilni, nemam pojma kako... mislim da je baterija al aaaa k800

shta je sledece, pokupice me auto? il ce mi izgoreti stan, kako je krenulo ne bi me chudilo...

fwhkwjefkhw; imam taku zhelju da iznabadam neshto, al sam vec sjebo plocicu u kupatilu, a ocu depozit nazad... a u teretani ima poseban termin za verece il sha god....

vidim da mi je mrk dan danas... ouvfieuvbaj,.mvnask

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

Migsolino, nemoj da se sekiras, sve sto se moze kupiti za novac nema sustinsku vrednost i sto pre to shvatis zivot ce ti biti neuporedivo lepsi.

sve to stoji kolko tolko, al em shto je nova stvar, em shto sam je neverovatno korisna em shto necu dobiti drugu neko duzhe vreme il uopshte, + 200gb`a su bili puni novih stvari koje sam ulozhio xxx sati da napunim, a za telefon, imam ebeni imenik koji mi je potreban, poshto dosta ljudi nemaju veze sa mojim stalnim drushtvom a potrebni su mi ti brojevi + xx dobrih slika... sve mi veci smor sad, idem da zabadam drvo il tako neshto

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

ustao mnogo rano jutros a pritom sam malo i slabo spavao... na to dodao vezhbe popodne i imate mene slomljenog sada.

inache, pocheo sam sebe da brinem sa apstiniranjem od sexa... a nemam zhelju za pronjavama O_o

i smara me download koji imam sa ovim adslom. mislim da sam 2 puta brzhe skidao sa kablom, a isto 256 kao i sada :/

Stig'o kuci, bio na kuglanju sa drugarima, bas sam bio losh :) Ali mahom zato sto sam kasno skapirao da mi najvise lezhi kugla od 14 librica ;> a ne ona od 11 ili 10. Inace, nidza dobar kada gledamo krajnji rezultat i samu stilsku figuru prilikom izbacaja, ali zato boletu kugla ide najatraktivnije :) A sad kako ce mi biti sutra ujutru, ostaje da se vidi :)

Posle klopa pa kuci, sad cu malo nesto da raduckam, cekam da mi se skine Prince of Persia: Rival Swords, da vidim na sta lici.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...