Sa1Nt Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 evo me na poslu, danas niko ziv ne radi osim nas izgleda. vatam zjala dok ne otkuca 4. there are no holidays in this business ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 aha, pre desetak godina. nesgo sam cekao da otopli. puno mi je da izdvojim sat, sat i po posle posla da se vozikam, ovako spajam lepo i korisno. dobio sam akontaciju za april, moram da nadjem neko lepo mesto za veceras ^_^ Samo pazi da se ne oznojis pa posle da vonjas ako imas neke sastanke i to. Posebno kad krene jos toplije vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 kombinacija sex-a i rolera ume da bude pogubna po mishice, koske i ostalo :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 kapiram da je tako samo sa starijim ljudima. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 samo kad se pretera... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Za sat vremena idemo kod ortaka u vinograd \o/ Roshtilj, pice... Milina :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 ^^jesi li prevrnuo sholju?! :] @topiK.. uzhinala.. pola hleba/cipiripi/2chashe mleka.. i kontam da sam josh gladna.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Jesi to kupio bajs? @t Vratio se iz poste, platio rezije. Cekao u redu pola sata da bih pljusnuo 6500k 6500K ???? brate sta radis ti jbt? kombinacija sex-a i rolera ume da bude pogubna po mishice, koske i ostalo :o))) roknuh juce s rolera i fino se sjebah...jel to spada pod ovu gornju definiciju? i to levu ruku(levoruk sam)... sreci nikad kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 roknuh juce s rolera i fino se sjebah...jel to spada pod ovu gornju definiciju? samo ako si preterao :o))) i ako te to teshi, ja jedva sedim, poshto sam zahvaljujuci mom andjelu chuvaru, najobichnijem pochetniku, roknula samo tako... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 beno sam neraspolozhen, znachi, aaaafuwjgfs... sjebah Hard Disk od pola Tb`a + mi se sjebo mobilni, nemam pojma kako... mislim da je baterija al aaaa k800 shta je sledece, pokupice me auto? il ce mi izgoreti stan, kako je krenulo ne bi me chudilo... fwhkwjefkhw; imam taku zhelju da iznabadam neshto, al sam vec sjebo plocicu u kupatilu, a ocu depozit nazad... a u teretani ima poseban termin za verece il sha god.... vidim da mi je mrk dan danas... ouvfieuvbaj,.mvnask ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Migsolino, nemoj da se sekiras, sve sto se moze kupiti za novac nema sustinsku vrednost i sto pre to shvatis zivot ce ti biti neuporedivo lepsi. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Migsolino, nemoj da se sekiras, sve sto se moze kupiti za novac nema sustinsku vrednost i sto pre to shvatis zivot ce ti biti neuporedivo lepsi. sve to stoji kolko tolko, al em shto je nova stvar, em shto sam je neverovatno korisna em shto necu dobiti drugu neko duzhe vreme il uopshte, + 200gb`a su bili puni novih stvari koje sam ulozhio xxx sati da napunim, a za telefon, imam ebeni imenik koji mi je potreban, poshto dosta ljudi nemaju veze sa mojim stalnim drushtvom a potrebni su mi ti brojevi + xx dobrih slika... sve mi veci smor sad, idem da zabadam drvo il tako neshto ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 uplatio net i sada sam opet onlne \o/. weeeeee veceras mi dolazi kum sa laptopom pa cemo da tresemo diablo 2 sreca sreca radost :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Vozikao se po Dedinju.....onaj planplus nema veze sa realnom situacijom na terenu......jedva sam nasao sta mi je trebalo, sad jos malo bleja na poslu pa kuci na brzu klopu i onda opet sportsko veche! Bice ovo super dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Migsolino VRH! @topiK.. stavila sarme u rernu.. :njami: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 6500K ???? brate sta radis ti jbt? infostan 3800 kablovska 400 struja&rts 1600 telefon 700 ---------------------- 6500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 ^^sqp beogradski zhivot.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 infostan 3800 kablovska 400 struja&rts 1600 telefon 700 ---------------------- 6500 brate 6500 nije isto sto i 6500k Tricavih 3 nule razlike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 (edited) infostan 3800 kablovska 400 struja&rts 1600 telefon 700 ---------------------- 6500 6500k=6 500 000 .... ono kao wtf? pretece me stator..kad kucam jednom rukom Edited April 30, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Ceo dan se dogovaramo kako cemo sutra da idemo na Avalu i pravimo roshtilj, pikamo fudbal i tako to... I ne mozemo da se dogovorimo. Fali nam i jedan auto, imamo 2 za sada a ima nas 12-14. Na kraju cemo se zabosti u Stepin Vajat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 bio na basketu...igrali sa nekim bezobraznim klincima koji su strasno prljavi, vilicu su mi sjebali...ali sam im zato objasnio neke stvari:)...btw, sad mi dolazi neko drustvo na cirku, kao prvi maj i te fore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 vrh od dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 ustao mnogo rano jutros a pritom sam malo i slabo spavao... na to dodao vezhbe popodne i imate mene slomljenog sada. inache, pocheo sam sebe da brinem sa apstiniranjem od sexa... a nemam zhelju za pronjavama O_o i smara me download koji imam sa ovim adslom. mislim da sam 2 puta brzhe skidao sa kablom, a isto 256 kao i sada :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Stig'o kuci, bio na kuglanju sa drugarima, bas sam bio losh :) Ali mahom zato sto sam kasno skapirao da mi najvise lezhi kugla od 14 librica ;> a ne ona od 11 ili 10. Inace, nidza dobar kada gledamo krajnji rezultat i samu stilsku figuru prilikom izbacaja, ali zato boletu kugla ide najatraktivnije :) A sad kako ce mi biti sutra ujutru, ostaje da se vidi :) Posle klopa pa kuci, sad cu malo nesto da raduckam, cekam da mi se skine Prince of Persia: Rival Swords, da vidim na sta lici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 a da,juce sam bila na svadbi u restoranu:"Krusevac" na kojoj sam srela Nemesisa :))) bilo je hit :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts