Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa mogu valda rec 'momci'?

nije da sam nesto krivo rekel, ta kad se skupimo haklati, dijelimo se u 'momcadi', ne u 'djecastva':)

fakat pretjerujes u ispravkama, a kuzis sto sam htio kazati...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

1000-ti post! \o/

Anyway, doshao iz shkole, chekam da mi otvore RS premium account i tako... Smor

edit: typo

Edited by Dushan_

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

jel zna neko sta se desava kada padnes na popravni u 4toj godini ? osim sto ispises celu skolu sprejem "Radjenovicka kurva"?

i bez onih pametnih odgovora 'sednes i naucis' zanima me dal uopste moze fax da se upise, kada, da li mogu drzavni ove ili sledece godine etc

edit: dovoljno sam toga cuo od svojih ali jbg kad te uvati profesor za zub tj. bolje reci odeljenje za zub onda si gotov..

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

jao

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

@Mare

Koji idiot shalje na popravni u 4. godini ? To prvi put chujem, koliko ja znam, uglavnom se u 4. godini maksimalno gleda kroz prste...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

^ nazalost ne ide tako

shatro ne mozes da padnes godinu u 4toj dakle ne mozes da ponavljas istu

ostane ti (valjda) u avgustu kao ispit ako ne polozis onda se to prolongira i ne znam ni ja sta se radi ali znam da ne moze da se padne

a voleo bi vise da moze da se padne da mogu ko covek kod normalne profesorke fizike da imam nastavu a ne kod ove vestice

inace ovoj istoj su vec ranije ispisivali celu skolu slicnim sloganima jer je poznata da obara i maturante

inace zemunska je u pitanju...

znaci ako se pada na avgust

realno ne mogu nijedan fax osim lupam shumarskog i eventualno privatnog nekog faxa da upisem

dakle onda bi video da l' moze sledece godine da se upise, resio bi vojsku sto bi ubilo neko vreme i pripremio bi se ko konj za prijemni

ovako ne znam dal da uopste spremam maturski dal da spremam prijemni ili da se ko covek roknem posto kakve su prilike tesko da ce se iko od ovih "kriticnih" izvuci jer nam je jebala kevu sa zadacima

Edited by Mare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...