ch1zra Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 lolgej ustao, probudili me majstori za plin... smaraci :\ osim toga, resio da spremim sobu (da, da, dosao je i taj dan u godini :\). pa posle malo seminarskog, pa vaaampiiriiiii..... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ne znam otkud mi to :) to nikad ne kazem uzivo al cesto napisem. jbg Ovaj put ti bum oprostili. A za kaj ne bi, ne? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Ovaj put ti bum oprostili. A za kaj ne bi, ne? fakat si u pravu... :D @topic: Bio na ispitu ,polozio \o/ sada treba uchim za ostale ispite... Edited April 24, 2007 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 1 down 39 to go! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 haha fakat lol We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 momci, tak ste guba, ja bum posizil od smejanja!:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Fakat ne kuzis spiku, kakvi "momci", decki su u pitanju... Jesus Marija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 pa mogu valda rec 'momci'? nije da sam nesto krivo rekel, ta kad se skupimo haklati, dijelimo se u 'momcadi', ne u 'djecastva':) fakat pretjerujes u ispravkama, a kuzis sto sam htio kazati... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 o boze, vi kad uvatite nesto, ko deca : )) ucim kao tu nesto aa smorsmor..skupila se ekipa za more, jos kad bi se nas 10 slozilo gde se ide, bilo bi dobro..grejt leto u najavi \o/ I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 od tih dogovora na pocetku sa 10+ ljudi na kraju ne bude nista :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 pomeri se s mesta, do sad smo uvek uspevali u tome : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) BRISHITE, zajeb :p Edited April 24, 2007 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Franje vam, kakvi decki?!?!? pa nismo mi oni pogani Srbi!! dJecki se kaze, maksimira mi. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 pravo kazhe daki... mora i on nekad.. :] elem, zajebao se telekom malko pa sam dobio signal par meseci pre vremena... MUAHAHAHA. zvanichno sam opet u etru! p.s. kako nam je jadna drzhava... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 dan ne moze biti bolji... predao seminarski rad, napisao mrtvi tehnicki opis za projekat, naplatio neki posao.... sad samo odmor ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 prespavala poslepodnevne sate.. :| ne znam shta mi bi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) 1000-ti post! \o/ Anyway, doshao iz shkole, chekam da mi otvore RS premium account i tako... Smor edit: typo Edited April 24, 2007 by Dushan_ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) jel zna neko sta se desava kada padnes na popravni u 4toj godini ? osim sto ispises celu skolu sprejem "Radjenovicka kurva"? i bez onih pametnih odgovora 'sednes i naucis' zanima me dal uopste moze fax da se upise, kada, da li mogu drzavni ove ili sledece godine etc edit: dovoljno sam toga cuo od svojih ali jbg kad te uvati profesor za zub tj. bolje reci odeljenje za zub onda si gotov.. Edited April 24, 2007 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 sednesh i naucish. doso sa treninga.ortak ide na ples,bice neki trip sa obaranjem rekorda u broju parova koji ce plesati u isto vreme blablabla...sranje neko,pocepao sam se od smeha kad sam cuo:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 jao [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 @Mare Koji idiot shalje na popravni u 4. godini ? To prvi put chujem, koliko ja znam, uglavnom se u 4. godini maksimalno gleda kroz prste... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Kad padnes popravni onda padnes godinu, kad padnes godinu ides ponovo u istu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) ^ nazalost ne ide tako shatro ne mozes da padnes godinu u 4toj dakle ne mozes da ponavljas istu ostane ti (valjda) u avgustu kao ispit ako ne polozis onda se to prolongira i ne znam ni ja sta se radi ali znam da ne moze da se padne a voleo bi vise da moze da se padne da mogu ko covek kod normalne profesorke fizike da imam nastavu a ne kod ove vestice inace ovoj istoj su vec ranije ispisivali celu skolu slicnim sloganima jer je poznata da obara i maturante inace zemunska je u pitanju... znaci ako se pada na avgust realno ne mogu nijedan fax osim lupam shumarskog i eventualno privatnog nekog faxa da upisem dakle onda bi video da l' moze sledece godine da se upise, resio bi vojsku sto bi ubilo neko vreme i pripremio bi se ko konj za prijemni ovako ne znam dal da uopste spremam maturski dal da spremam prijemni ili da se ko covek roknem posto kakve su prilike tesko da ce se iko od ovih "kriticnih" izvuci jer nam je jebala kevu sa zadacima Edited April 24, 2007 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja ne znam da je iko pao cetvrtu ali mozes da odes na popravni i onda polazes prijemni u drugom roku u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 sta fali shumarskom?:)))) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts