f4ts0 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Verovatno i ja imam neku ekipu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto-Soul Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Playoff tj polu finale i finale ce se odigrati u nishu i tu nema govora niti pitanja drugih ekipa za mishljene...vec je velika glavobolja za mene i maksu ( organizatore) shto moramo da se cimamo dodatno za GGC zbog gospode van nisha :)...shalim se naravno ali kao shto sam vec reko svaki detalj ce te dobiti od makse ( jackassa)...Pa se vidimo u igri...broj ziro rachuna do veceras ili sutra ujutru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Pa kako mislis da organizujes ligu bez imalo glavobolje lol :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[si] ska!i Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 mislim da se svi slazu za playoff da bude u Nisu, ali stvarno bi bilo sjajno da ne moramo da se cimamo do Nisa pre toga, pa jos 7 puta :). Ovako ce biti vise ekipa. Ja cu ovih dana potvrditi nase igranje u ligi samo dajte ziro racun. Quote "Hate the game baby, not the playa." - Ling Ling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) A jel bitno koji igrach igra za koju ekipu ? ;) Mislim igranje preko neta se u tom pogledu ne moze kontrolisati. Tipa neki nazovi do jaja igrach moze da odigra za neku ekipu i samim tim bustuje skill toj ekipi , sto automatski ne bi bilo fer prema protivnichkoj ekipi u tom sluchaju. Ispravite me ako greshim... Edited April 4, 2007 by Eskimo Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackass Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 (edited) Evo ovako... zvanicno ce biti igranja preko neta, tako da... spremajte se... te ce verovatno znaciti mnogo vise ekipa od planiranog ali... the more the merrier... ovih dana ce sajt biti postavljen i tamo ce se sve organozivati i desavati... Jos uvek cekam broj racuna za uplate... kontam sutra ili prekosutra... Za sada toliko... postovacu adresu kada budem postavio sajt... Edited April 4, 2007 by Jackass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 A jel bitno koji igrach igra za koju ekipu ? ;) Mislim igranje preko neta se u tom pogledu ne moze kontrolisati. Tipa neki nazovi do jaja igrach moze da odigra za neku ekipu i samim tim bustuje skill toj ekipi , sto automatski ne bi bilo fer prema protivnichkoj ekipi u tom sluchaju. Ispravite me ako greshim... ala si se ti istripovao..... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Mozda jesam ali je skroz realno ;) mada to se resava tako sto se mechevi zakazu u isto vreme , dignu se serveri odavde itd .. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 U krajnjem slucaju imas Ban liste, a ako je neko vec iz srbije i dobar je igrac verovatno ce imati i svoju ekipu... Da li bi ti boostovao tudju ekipu??? Tako da ono... Sto pre sajt i ziro racun, i da krenu pripreme :) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Mrzi me da tipkam sada ali veruj mi da postoje likovi i razlozi koji bi igrali za tudju ekipu :) al ok.. enivejz ima resenja i za to. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 koju tudju ekipu? prijavis 7igraca neka igra ko hoce do finala ne vidim problem? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 U tripu je da recimo, tvoja ekipa ako izgubi nece uci u prva 4, neko ce uci ekipa x, pa ce neko iz ekipe x igrati iz ove da bi tebe izbacili... Nemam pojma sve je bolje od 7 odlazaka za Nis... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 hmm ovo je liga nema ispadanja... ako sam dobro shvatio prve cetiri ekipe pojavljuju se da igraju finale ili tako nesto... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackass Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Edited April 5, 2007 by Jackass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto-Soul Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Yup...but shto se tiche nameshtanja mislim da cemo ih izbeci time shto cemo zakazati da se svi mechevi preko GGC-a igraju sa nashim hostom i svi u isto vreme tako da ce meshanje ekipa ili boostovanje igracha time biti izbegnuto...uostalom ako je ekipa toliko slaba da mora da boostuje kada dodju u nish nece se bash lepo provesti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ali ne, stvarno ne razumem decka.... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Koga ti razumes inace fato? Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ' date='Apr 5 2007, 04:24' post='966957'] Koga ti razumes inace fato? drugare mandrile u zoo vrtu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 gengsteri svaki penal ima da pucam kada bude bio!!! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ne mozhesh ti detetu zvechku da otmesh, a kamoli da pucash Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Kako ne razumete... Ako Fati (platoplus ako se ne varam) fali jedna pobeda da ima isto pobeda kao cetvrtoplasirani, a pritom je platoplus u medjusobnom susretu pobedio tu cetvrtoplasiranu ekipu, e sada neko iz te cetrvtoplasirane ekipe posudi igrace nekoj X ekipi, da bi pobedili platoplus, i ta cetvrtoplasirana ekipa ide dalje... Ako sada niste razumeli onda stvarno... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 @Marebg Pa pitanje je koliko to moze da pomogne, mozda ako se zameni cela postava...ne znam , ja recimo nebi nikad dao drugim likovima da mi igraju pa posle ako izgube da bude trebali smo mi ili tako nesto... Uopste ne mora da znaci da je bolja ekipa iako su ispred tebe, posto se igra samo jedan mec protiv jednog protivnika , dosta ce biti na srecu dobijenih meceva. Druga stvar...zasto -rd ,uopste nije mod za bilo kakvu ligu ili tur, mogu totalno bedni heroji da upadnu sto je i manje bitno ,nego cemu svrha to igrati kad nista ne moze da se uvezba , ni jedna kombinacija...mora sve za 20 sekundi da se odluci... Treca stvar...1 partija(mec)...ali i onako nema svrhe igrati 2 meca -rd ,zato bi blio mnogo bolje da se igra 1 partija -ap,a zna se sta bi bilo najbolje,2 meca -tp(sentinel i scourge) Svrha ove lige je popularizacija dote, ali ovo sto sam naveo bi definitivno poboljsalo sam kvalitet iste. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ma znam, ne bi ni ja dao nekome da igra za mene, a u ostalom samo sam objasnjavao sta je neki drugi lik hteo da objasni... slazem se za teampick... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Svi oce pare.....Eeeeeeeeeeeeeeeeee pa videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Hahahahahah da da PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ma kakav tp to je smorilo bolje ovako igras tipa lich na ghola i ghol sabije licha opusteno 1v1 i posle kazes lich igracina sta ti znas sta se igra po turnirima i ligama kada ni na netu neigras pffff random guys speak about RULES nego ajde dajte taj ziro racun pa da pocnemo sa prijavama Edited April 6, 2007 by Ticke[P]a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts