Jump to content

Mephisto-Soul

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mephisto-Soul

  1. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    Na sajtu radi maksa ( jackass ) i da host ce biti nash.
  2. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    1) U Igraonici je skoro radjen ghost na 98ici tako da GGC nije opcija. Prijave i sam pocetak lige odlazemo za nedelju dana jer vlasnik ima nekih sitnih komplikacija oko ziro racuna jer mora da otvori novi ( fizicko lice )...da ne ulazim u detalje. Odlucili smo se za mod -rd iz nekoliko razloga. Prvi: Bilo koj drugi mod bi zahtevao da se igra na 2 pobede shto bi oduzilo samu ligu isuvishe...a u random draftu ce moci svako da pokaze kakav skill ima a ne tipa ( -tp )...ja sam nauchio da igram KotL-a u sentinel a Vipera u scourge i sa njima rezem a ostale neznam...20 sec po igrachu pa ti vidi jer cesh da uzmesh team heroja ili nekog zbog koga ce ekipa da cola...Dakle...igrace se preko b-neta...dolazili su nam momci iz vranja,leskovca,odavde iz nisha za prijave vec i potvrdili da ce dolaziti svaki vikend u nish...iz nisha atm 5 ekipa shto znachi jug oko 8-9...ja mislim da samo bg i ns imaju preko 10...zato trenutka kad bude linkovan broj ziro rachuna i vidimo kakav je odziv dobicete sve detaljne informacije... Sad shto se tice vase rasprave...2 coveka ( ja [montoya] i maksa [Jackass] ) smo jedini kojima je dosadilo da srbija ima igrachki potencijal za odredjene igre a nema sponzore ili odziv zbog smeshnih nagrada ili poziv turnira...zato smo dobili najveceg sponzora u vidu vlasnika igraone koji ce izdvojiti iz svog dzepa preko 1500 eura zbog nashe ideje...Ja i maksa b.net acc ( Mephisto-Soul i Br0 ) igramo za CID5,DCE safe,IHCS etc etc...private games ussualy and lan focus ali moj savet svima je da skill pokazete na terenu na na forumu...Uostalom dota je timska igra i zbog te cinjenice ima najvecu strast...ti mozesh da budesh uber gosu im ba bla bla bla ako imash prodavace u ekipi...Pozdrav svima od Montoye i vidimo se. Nadam se da SBB nece prodati shto se tice interneta makar za ovu ligu...posle koje se nadam da ce biti dosta novih i dobrih ekipa kao i sponzorski ispracenih turnira i liga...Pozdrav svima!
  3. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    Yup...but shto se tiche nameshtanja mislim da cemo ih izbeci time shto cemo zakazati da se svi mechevi preko GGC-a igraju sa nashim hostom i svi u isto vreme tako da ce meshanje ekipa ili boostovanje igracha time biti izbegnuto...uostalom ako je ekipa toliko slaba da mora da boostuje kada dodju u nish nece se bash lepo provesti :)
  4. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    Playoff tj polu finale i finale ce se odigrati u nishu i tu nema govora niti pitanja drugih ekipa za mishljene...vec je velika glavobolja za mene i maksu ( organizatore) shto moramo da se cimamo dodatno za GGC zbog gospode van nisha :)...shalim se naravno ali kao shto sam vec reko svaki detalj ce te dobiti od makse ( jackassa)...Pa se vidimo u igri...broj ziro rachuna do veceras ili sutra ujutru.
  5. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    U toku dana objavicemo detalje...ekipe koje potvrde uceshce a koje budu u nemogucnosti da dodju u nish igrace preko GGC-a to je 100% sigurno...samo trebamo razraditi detalje oko tipa lige i josh nekih sitnica. More info from Jackass today :)
  6. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    Uplata je 2500 po ekipi a nagrade su fiksne. Izracunaj...Vlasnik igraonice ce iz svog dzepa izvaditi preko 1200 eura za nagrade i organizaciju...cilj ovoga nije zarada nego promocija DOTE! 2500 = 500 kinte po coveku ( dva pica u kaficu :)...a prva nagrada 750eura = 150 eura po coveku pa ti razmisli...
  7. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    Potrudite se da dodjete...same nagrade nisu ni malo za potcenjivanje a shto se tice ekipa iz nisha...videcesh posle meceva sa njima ( nama )
  8. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    Paticke :) neznam dal se secash kada smo pricali pre jedno mesec-2 neznam dal mi je nick bio Mephisto-Soul ili Montoya.Serb...znachi hocu da te vidim i ostale kragujevcane u nish! :) Da vidimo shta znate...da li vredite za 700+ eura :)
  9. Mephisto-Soul

    Dota Liga

    Ja i Jackass tj. Maksa smo dosli na ovu ideju josh odavno, cilj ove lige je prvenstveno promocije dote prema sponzorima i siroj javnosti u nasoj zemlji. Do sada su se uglavnom odrzavali turniri u bg-u i ns-u koji su bili relativno slabo propraceni od strane sponzora a i same uplate po ekipi su bile smesne. U nashem regionu ima dosta ekipa koje igraju dotu izuzetno dobro i koje prizeljkuju ovakav dogadjaj. Vlasnik igraonice spider net u nishu i njegove privatne firme ce biti glavni sponzori. Ako uzmete u obzir da 16 ekipa x 2500 po ekipi to je ukupan budzet od 470 eura a samo prva nagrada ce biti 500 + 25% od uplate shto znachi oko 700 eura. Dakle fond nagrada ce biti preko 1000 eura. Sama igraonica nece raditi kada se mecevi budu igrali. Veliki video bim ce biti dostupan lokalnim momcima koje interesuju mechevi koji su u toku. Nas dvojca smo krenuli od jedne relativno zrele ideje do (potrudicemo se ) vrhunske organizacije. Zbog cega liga? Samim sistemom bodovanja i trajanja dota lige ce se dobiti na tenziji kao svojevremeno u cs-u. Otvoren forum za raspravu i detaljne informacije o ovoj ligi ce biti na sajtu igraone (link za 2 dana max ).
×
×
  • Create New...