mohican Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 [quote name='Milanche Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 ćebo, nisu svi ja pa da prepoznaju dvotaktni motor po zvuku ^^ ali slažem se, onakav motor nema poentu. mada, kuje ne razlikuju zujalicu od harlija, bitno je samo da je motor. možda je milanče rešio da konačno nešto obavi sa onom njegovom, kao pravi balkanac :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Vidjao sam ga, pa mi je utisak sledeci: Ups: -dizajn je mkay -performanse za 50cc su iznad proseka Downs: -zvuk skutera tj. zzzzzzzzzzzzzzzz -deluje mali (kontam da je namenjen klincariji koja josh kao ne sme +50cc) Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Mmmm, nezgodno... Tamo negde na leto planiram da nabacim neka dva tocka (cale je za automatika, zomg!), a nikad pre nisam ni vozio motor, pa verujem da sam sa razlogom zabrinut, i da ne bih za pocetak smeo nista jace od 50cc. E, sad, skuter NE DOLAZI u obzir, nervira me iz previse razloga da bih sad navodio... Znaci, razmisljam o necemu slabijem, ali da izgleda kao normalan motocikl, a ne kao jebeni skuter budjavi... @Ivan: pokosim je, pa u hitnu, daaaa Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 U kurac!!! Kupi kola i ĆAO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Iskreno, misli da ti je skuter idealan za uchenje tj. pochetak. Jednostavan za odrzhavanje, nema igrarije: sipaj ovog ovoliko, u odnosu ovoliko, muckaj-meshaj, dimi se za tobom. Vremenom cesh ga malo po malo rastavljati: e da, ovo ovamo, to tamo, lanac, sijalica, prsten, kompresija, auspuh itd. Da ne kazhem da su pojedini modeli ekstra praktichni skoknesh do prodavnice stavish na "pod" ovecu kesu kada te mrzi cimati se kolima. Okretni i laki za start. Sipash i ne mislish. I da relativno laki (i po dzepu) za odrzhavanje. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Uzmi ovo http://moto-berza.com/ponuda.php?id=1565&a...m=Keeway-Knight Kivej 50cc crouser fazon Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) E, i on mi se svideo na izgled ekstra, snimio sam ga krstareci moto-berzom, znaci bitno je samo da ne izgleda kao skuter, vec kao normalan motocikl... I da bude para... BTW, koje su onda alternative ovakvom modelu kod drugih proizvodjaca? Edited April 13, 2007 by Milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 ko sto rekose ljudi ako vec uzimas 50cc onda bolje skuter nego da se mucis sa tim.a ako volis izgleda zujalice a da nije budzevina onda bolje 125cc...mada slicno ti je i to.i da kad uzimas takve motore gledaj i tvoju visinu/tezinu jer su ipak dosta manji od prosecnih,sta vise 50cc je namenjeno i mladjim narastajima. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 za par dana mi stizhe pegeot rapido, (1990), skuter, 49cc trenutno je na servisu pri kraju izgleda totalno seksi old skul ima skidam ribe onima sa R1 hahaha Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 za par dana mi stizhe pegeot rapido, (1990), skuter, 49cc trenutno je na servisu pri kraju izgleda totalno seksi old skul ima skidam ribe onima sa R1 hahaha javi mi kad stigne to obavezno, hteo bih malo da vidim kako izgleda. I ko'ko kesha si dao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 mohi, svidja mi se ovaj motor chiju si sliku okachio. tako nesto bih voleo da imam u nekoj teoriji. koliko to chudo kosta? 4,5 k e? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 pishe da je polovan 1,4k Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 javi mi kad stigne to obavezno, hteo bih malo da vidim kako izgleda. I ko'ko kesha si dao? moze, dolazicu do bigza sa njim 100% 500 jura (preko veze), imam garanciju na servis godinu dana + originalni delovi + servisiran od nule (kupio sam ga bukvalno rasklopljenog, zato ga i chekam toliko) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Pa dobro, to deluje kao ok cena! I super za dolazak u bigz i sve, samo javi. Pazi, po meni je skuter sjajna stvar za beograd i to, sta ga znam, da su nam samo vozaci malo normalniji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 pa jebga sad, kacigu na glavu i shest otvorenih ochiju =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 Uh... Jel strašno uzeti motor star 10 godina? Našao sam par dobrih ponuda za BMW-a ali svi imaju cca 10 godina. mohi, može li ovih dana test vožnja? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 svashta, motor koji ima ovaj moj skuter star 17 godina je triput pouzdan koliko i ovi kineski novi ... jeste da je dvaput veci al' sta sad =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 I, jel se vozikas? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Uh... Jel strašno uzeti motor star 10 godina? Našao sam par dobrih ponuda za BMW-a ali svi imaju cca 10 godina. mohi, može li ovih dana test vožnja? :) U sustini nije. Moj je star 10 godina i mozesh da pitash dosta ljudi ovde kakav je doduse moj je u dobrom stanju. Pritom motori se lako repariraju ali kod nas je problem sa delovima tako da ako imas nekoga napolju ko mozhe da ti poshalje delove koji ti zafale nije nikakav problem. Poshalji broj moba na pm pa ti se javnem kad budem mogao. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 (edited) Sad sam saznao da se na polaganju radi osmica i da je nju nemoguce izvesti sa ovim BMW-om kojeg treba da uzmem jer je suvise veliki... Ne znam sta da radim... :( Elem, 12. maja u Areni nastupaju akrobate na kroserima, najbolji na svetu. To je sve sto sam na brzinu uspeo da uhvatim sa bilborda. Ima li zainteresovanih za grupni odlazak?? p.s. mohi nadam se da si dobio pm jer me nesto opera smara. Edited April 30, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 samo da znate, karte za night of the jumps su 1200 i 1600. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 I, jel se vozikas? :) neces verovati sta se tu izdesavalo bottom line, odustao sam od tog motora jer nisu ispostovali neki dogovor, sad cu da pazarim Piaggio Free Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Nemoj da pricas da si batalio taj? Heh, ispricaces mi jednom. A taj Free je meni nekako oduvek bio ruznjikav, sta znam :( Ali naravno, ako ide i dobio si ga po ok ceni, samo furaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 6, 2007 Author Report Share Posted May 6, 2007 (edited) Samo da ne ureknem... Za koji dan... p.s. mohi smaraču, ne javljaš se :) Edited May 6, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts