Jump to content

Dvotočkaš

Tauruss

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ćebo, nisu svi ja pa da prepoznaju dvotaktni motor po zvuku ^^

ali slažem se, onakav motor nema poentu. mada, kuje ne razlikuju zujalicu od harlija, bitno je samo da je motor. možda je milanče rešio da konačno nešto obavi sa onom njegovom, kao pravi balkanac :p

Mmmm, nezgodno... Tamo negde na leto planiram da nabacim neka dva tocka (cale je za automatika, zomg!), a nikad pre nisam ni vozio motor, pa verujem da sam sa razlogom zabrinut, i da ne bih za pocetak smeo nista jace od 50cc. E, sad, skuter NE DOLAZI u obzir, nervira me iz previse razloga da bih sad navodio... Znaci, razmisljam o necemu slabijem, ali da izgleda kao normalan motocikl, a ne kao jebeni skuter budjavi...

@Ivan:

pokosim je, pa u hitnu, daaaa

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Iskreno, misli da ti je skuter idealan za uchenje tj. pochetak. Jednostavan za odrzhavanje, nema igrarije: sipaj ovog ovoliko, u odnosu ovoliko, muckaj-meshaj, dimi se za tobom. Vremenom cesh ga malo po malo rastavljati: e da, ovo ovamo, to tamo, lanac, sijalica, prsten, kompresija, auspuh itd.

Da ne kazhem da su pojedini modeli ekstra praktichni skoknesh do prodavnice stavish na "pod" ovecu kesu kada te mrzi cimati se kolima. Okretni i laki za start. Sipash i ne mislish. I da relativno laki (i po dzepu) za odrzhavanje.

E, i on mi se svideo na izgled ekstra, snimio sam ga krstareci moto-berzom, znaci bitno je samo da ne izgleda kao skuter, vec kao normalan motocikl... I da bude para...

BTW, koje su onda alternative ovakvom modelu kod drugih proizvodjaca?

Edited by Milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

ko sto rekose ljudi ako vec uzimas 50cc onda bolje skuter nego da se mucis sa tim.a ako volis izgleda zujalice a da nije budzevina onda bolje 125cc...mada slicno ti je i to.i da kad uzimas takve motore gledaj i tvoju visinu/tezinu jer su ipak dosta manji od prosecnih,sta vise 50cc je namenjeno i mladjim narastajima.

Bjukenon Mitch

za par dana mi stizhe pegeot rapido, (1990), skuter, 49cc trenutno je na servisu pri kraju izgleda totalno seksi old skul ima skidam ribe onima sa R1 hahaha

javi mi kad stigne to obavezno, hteo bih malo da vidim kako izgleda. I ko'ko kesha si dao?

javi mi kad stigne to obavezno, hteo bih malo da vidim kako izgleda. I ko'ko kesha si dao?

moze, dolazicu do bigza sa njim 100%

500 jura (preko veze), imam garanciju na servis godinu dana + originalni delovi + servisiran od nule (kupio sam ga bukvalno rasklopljenog, zato ga i chekam toliko)

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

• 2 weeks later...

Uh... Jel strašno uzeti motor star 10 godina? Našao sam par dobrih ponuda za BMW-a ali svi imaju cca 10 godina. mohi, može li ovih dana test vožnja? :)

U sustini nije. Moj je star 10 godina i mozesh da pitash dosta ljudi ovde kakav je doduse moj je u dobrom stanju. Pritom motori se lako repariraju ali kod nas je problem sa delovima tako da ako imas nekoga napolju ko mozhe da ti poshalje delove koji ti zafale nije nikakav problem.

Poshalji broj moba na pm pa ti se javnem kad budem mogao.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Sad sam saznao da se na polaganju radi osmica i da je nju nemoguce izvesti sa ovim BMW-om kojeg treba da uzmem jer je suvise veliki... Ne znam sta da radim... :(

Elem, 12. maja u Areni nastupaju akrobate na kroserima, najbolji na svetu. To je sve sto sam na brzinu uspeo da uhvatim sa bilborda. Ima li zainteresovanih za grupni odlazak??

p.s. mohi nadam se da si dobio pm jer me nesto opera smara.

Edited by Tauruss