Jump to content

knjige vaseg detinjstva

Recommended Posts

prva knjiga koju sam procitao je "macak tosha" - genijalna avanturica, dan-danas pamtim ilustracije odatle.

posle toga sam citao bukvalno sve sto mi je dolazilo pod ruku (gotovo sve ste vec pomenuli), izdvojio bih "atomina" i "belu grivu" (prva knjiga uz koju sam zaplakao, druga i poslednja je "decaci pavlove ulice").

takodje vidim da niko ne spominje serijal o gligoriju pecikozi - hajduku, ja sam to procitao nebrojeno puta.

Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner!

"Druzhba Pjere Kvrzhice" by Mato Lovrak, ako se secam dobro... Rulanje,

domaca verzija "Goonies-a" u neku ruku... :))

Btw, sad se setih onog malog sto je igrao glavnu ulogu sto je rabio

onaj inhalator sve vreme.... to je zapravo...

(prvi s leva)

Goonies.jpg

(prvi s desna)

goonies.jpg

(drugi s leva)

goonies2.jpg

and finnaly: [:D]

lotr1_02.jpg

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

MA Starac i MOre

OWNUJE sve ostale knjige bilo da su za decu ili starije

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

ne znam koja je sezona jer ne pratim 24, znam samo da sam ga video pretprosle nedelje na hrtu i totalno mu ne lezhi uloga.njegov najbolji film, koji sam ja gledao je http://www.imdb.com/title/tt0113264/ - Harrison Bergeron

Da, da, prosla je sezona u pitanju, i on je jedan od tih "sezonaskih" likova koji cesto ni ne ostane do kraja, kao Medlin iz Nikite recimo :) No da ne gnjavimo topic :)

MA Starac i MOre

OWNUJE sve ostale knjige bilo da su za decu ili starije

starac i more ne mozhesh shvatiti kako treba ako nisi zreo kao recimo dvadesetogodishnjak...

a ljudi bre...ja ne mogu da verujem da niko nije spomenuo "Mali princ" ? ? ? alo...svi ste mi vi neki chitachi...

Prvo 20 000 milja pod morem, pa sam se zatim nalozio na NLO garbage...e onda sam negde oko 7. razreda otkrio cika Lustbadera :) ...Nindza, Miko, Beli Nindza, Ratnik zalaska sunca, Dai-san...i naravno, nindja romani, od istog cike...:)

pfff kad se samo setim

i naravno skolske lektire..

edit:

Mada moram priznati da Lustbader ima bolesnih stvari u svojim knjigama.

Edited by Kadeshi Ambassador

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.