Jump to content

Ljubavni jadi

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Preterano seres vudu :)

Da sumiramo, sam si rekao da si protiv " bitcharki podignutog nosa i hladnog pogleda", odnosno tebi bi lezala neka lepa, normalna, pametna bla bla, a istovremeno bi ti takvu da muvas misterioznim sms-ovima :)

Takav redak primerak zenke, koji ume da razmislja samostalno, takve pichkice kao ti nece da jebe ni 5% [:D]

:-)

Preterano seres vudu :)

Da sumiramo, sam si rekao da si protiv " bitcharki podignutog nosa i hladnog pogleda", odnosno tebi bi lezala neka lepa, normalna, pametna bla bla, a istovremeno bi ti takvu da muvas misterioznim sms-ovima :)

ama bre, ne bih JA tako da muvam nego to drugima savetujem :) mislim, ko se ovde u RL prid

brate, il najjednostavnije... sha je beshe.... hloroform il kako se vec zove.

pratish njeno kretanje par dana, i parkirash auto u nekoj zabacenijoj ulici u kojoj prolazi stalno, sacekash e tamo hlorobla bla na usta, strpash je u auto, odvedesh je u sebesh, seksash je malo tamo (ponesi flashicu vode il tako necesg, :D ) kad zavrshish odesh do logalnog baje gancija, i vidish sa njim kolko ona vredi, on ti da 100-200e i voila, free sex + si zaradio... i mocicesh svake nedelje da je posecujesh (u nekom ganfi bordelu)

[:D]

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

vudu, sine moj, da li si ti svestan da si najglasniji na topiku koji se bavi romantičnim i/ili seksualnim vezama? to je kao da bole objašnjava o linuxu!!1

edit:

tako je to kada pustis ljude u svoj topli dom, a oni zloupotrebe tvoje gostoprimstvo.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Lol vudu, pa lazni sms je konstruktivan isto toliko kao da je nazove sa govornice i pusta gogu sekulic-gacice.

[roflmao][claps]

a ona shaomao fora? il kako vec ide :)

Cao Shao Mao...

Molim bre?

Errrr...jel ti tata terorista...?

Hmmm....

Errrrrrrrrrrrrrrrr...Raju fali andjeo.

Teraj se bre.

Znachi, ne! [:)]

I primetio sam josh da Migsha voli Sebesh. Chuo sam da odande nestaju mlade devojke...

[roflmao]

Prati je par dana i saznaj gde zivi, onda dovati iznajmi ona chuda sa kojima se likovi koji peru prozore spushtaju. Kad dodje gajbi umorna sa faksa ti se spustaj polako do njenog prozora, i kad se ona skine, ti se lepo odgurni jako, te razbi prozor i upadni unutra. Zaprepascena nece znati shta da radi i brzo ce se pokriti nechim, a ti izvadi ruzu iz dzepa, stavi je u zube, klekni pred nju, i isprichaj kako su te ljudi sa RURa na sve ovo naterali [:D] [:D]

ja sam ipak za to da je omamish hloroformom, bacish u gepek i pravac albanija, tamo je venchanje bez mladinog pristanka dozvoljeno. posle toga je napumpash, i kad se napokon probudi, pokazhesh prsten i kazhesh: "posle jebanja nema kajanja"

brate, shto si vulgaran, ne kazhe se napumpati... nije zhena tochak... kazhe se voditi ljubav.. :)))

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.