fatboy Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 zbog uskrsnjih praznika pomeram put za VS i ostajem do 5tog Aprila ovde pa cu doci da vam pokazhem par poteza maznutih u tadzikistanskim kampovima za obuku denser-terorista, onaj rad mooowalk kao takav uz wobling trbom popularno zvan "scrollin to tha burgerland"... Meti nas na ultra-VIP listu, ocu separe sa belom gomilom na desku i jazavcem-lopatarom sa druge strane stola... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 naravno snimices emisiju i okaciti za sve nas ovde koji ne posedujemo radio aparate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 pa b92 mozesh slushati i preko neta. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 si snimo prmpo, aj kachi da chujem sta ste gruvali... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 pa b92 mozesh slushati i preko neta. mozhe winamp link za nas kojima vera zabranjuje da posecujemo b92 sajt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 ja jednostavno smo ne chitam gluposti koje pishu, surfam gde god:) http://xs3.b92.net:7999/radio-b92.mp3.m3u Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 ja dolazim sa svim svojim prijateljima i rodjacima :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 uh do jaja, na (g)a(y)bletonu radish :) Na shta to vezujesh, na neki midi kontroler ? nikad tacno nisam skontao kako to ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 juče sam slušao kako neko najavljuje u plastiku tog dana rođendan madness-a, pa mi ništa nije jasno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 E Kruko, javi kad treba za spisak da se prijavljujemo, da ti ne shaljem tamo na myspace njesra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 čini mi se da su tako i rekli, al jebem li ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ocu VIP! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ni meni brate, negde stoji samo flip i mkdsl idemo na mars, negde nas trojica, negde rodj madnessa. mozda je rodj madnessa u mintu? pa mou ta dva govnara u mintu a ti lepo sam u plastaji... brate to bi bilo uzhivanje, 6h live act by Kruko a ispod tebe horda na ekserima... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ubaci nas rhhovce Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ne ciganišite se, platićemo ufur (300 din max). samo nas stavi na spisak za vip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Slazem se sa Ivanom, mada je Krukica rekao da je ufur 250. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 U mainu je KRULE a u Mintu Madness rodjos uz GramophoneDzije tako da double invitations sto se mene tiche, bice extra !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 250, 300, standardne cene za domaćicu. a "spiskovi" uništavaju ionako bedan klabing, tako da apelujem na kruka da nikom odavde ne sredi besplatan ufur. samo kapiram da će po običaju smarati za prelazak iz velikog u mali klub, pa bi jedan od vas dvojice mogao to da nam sredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 [maud]pa ne izdaju svi gajbu kod arena za 1000 evra[/maud] Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ajde ovako. kome je frka za kesh, stavicu ga na spisak. kome nije, neka plati. a za spisak za tzv vip cu da vidim sa filipom danas. u principu 250 kinti, bar ljudima koji rade, nije nikakva kinta. ali ne zaboravite i stotkicu za garderobu. doduse, pice u plastiku je stvarno jeftino. i da, ako nije problem, ko hoce na spisak, da to bude +1 najvise. neki ljudi su mi se prijavljivali sa varijantom +5. treba i ja nesto da zaradim to vece, ako nista da platim taksi, ne nose mi se kuciste i monitor autobusom kuci. ok garderobu nisam platio prošli put jer nisam imao sitno, i nisu mi ništa rekli. inače dajem 50 dinara kada je garderoba "besplatna" tj. sa korpom za bakšiš. a piće u plastiku i nije baš jeftino, to su opet manje-više standardne cene za ne-fensi klubove. [maud]pa ne izdaju svi gajbu kod arena za 1000 evra[/maud] stavite kolegu +1 na spisak (da uvede i ćileta) :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ciganishete se...margi pokricu te opet, samo nemoj da pravish frku. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 m doci cu i ja Maro, mislim da bi bio red da mi doneses one davno obecane 3 lizalice... i ne neke cupa cups i sl. hocu nesto zanimljivo, npr na foru onih sto si mi poslala na myspace :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 САМО РЕЈВ КРУЛЕЕЕЕЕ!!!! е па има и ја да дођем, нисам био дуго у Пластику, ваљда ћу да се средим до суботе... има да направимо ршум, тотално сам у последње време на мисији да се понашам што је могуће мање прилагођено... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Ako mozhe mene na spisak stavi, ja sam trenutno totalno bez kinte zbog prijavljenih ispita :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Stavi i mene, mislim ja neću doći al da budem kul jer sma na spisku za rejv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts