weasel Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) ... Edited March 11, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Sbb je shit, telekom josh veci. Oni su dobri drugari po loshoj usluzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Au brate al vas kuzma voza...(za one koji ga pljuju) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ti garant nisi drko godinama, jos od devete kad je uciteljica preuzela taj posao na sebe. Ja iskreno ovo nisam razumeo? Do devete godine drkash sam sebi, a onda od devete (i sto bas od devete) to krene da radi uciteljica (koja uciteljica)? Mislim ne zezam se, hocu da skapiram foru! E sad, sto se tice topica. Kuzmu mozhete da volite i da mrzite, nekada zaista preteruje, nekada ume i da ubode, ali bi svi skupa trebalo da podrzavamo njegov rad jer je to (nazalost) jedini tekst u kojem neki IT novinar iznosi svoje misljenje koje moze biti u kontri sa potencijalnim partnerima/sponzorima nekog it medija a da ima dovoljnu citanost. Da se ne zavaravamo, ima ljudi koji na svojim blogovima/sajtovima ukazuju na raznorazne probleme i time "podbadaju" neke firme, ali niko nema moc da dopre do 20-30k ljudi kao SK i kuzma preko te kolumne. Za to mogu biti dokaz i domaci forumi gde prakticno na svakom iole posecenijem imate topic o ovom Kuzminom tekstu. Sa druge strane, ja takodje mislim da SBB treba podbadati i fosirati ih da se poprave, kao uostalom i sve druge firme koje imaju monopol na trzistu. Znam da nekome radi kako treba, znam da nekome ne radi kako treba, ali i da to ostavimo po strani, pozdina te kompanije i sistem na koji su se sirili/sire se je dovoljan da tekstove prozivki podrzite. Moj slucaj sa SBB-om kaze da sada TV radi ok (do pre tipa godinu dana je cas nestajao, cas dolazio, a cesto ga nije bilo po par dana), dok kablovski net (u sred beograda) jos uvek ne mogu da uvedem. Doduse, sad me i nije briga jer imam adsl. Neljubazni su, redovi u poslovnici su do utorka, tehnicka podska cesto porazavajuca a primedbi i zalbi vise nego ikada. Nazalost, njihova taktika "zabadanja zastavica" odnosno masovnog sirenja na ustrb kvaliteta im se sada vraca, ali daleko od toga da bih ja zeleo da sad oni nestanu, samo hocu da budu kvalitetniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Tačka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Ja iskreno ovo nisam razumeo? Do devete godine drkash sam sebi, a onda od devete (i sto bas od devete) to krene da radi uciteljica (koja uciteljica)? Mislim ne zezam se, hocu da skapiram foru! On je veci pro od svih nas tako da mu se dizao i u 9toj, ali mu je dosadilo pa je smuvao uciteljicu. Ironicna trash prozivka na trash prozivku. Svojim arogantnim stavom kako je najpametniji i insinuacijom kako sam napisao post zbog seksualne krize i kako on sve to najbolje zna, naterao me je da mu odgovorim na njegovom nivou. Nemoj se previse zamarati sa tim Laki. Moja poenta je da je prilicno zakasnio sa svojim pljuvanjem. Gde je bio pre par godina? Zasto sad serenda? Proso voz. Sad su premocni i dovoljno dobri da im niko ne moze nista. Vec imaju zilion korisnika. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 On je veci pro od svih nas tako da mu se dizao i u 9toj, ali mu je dosadilo pa je smuvao uciteljicu. aaaa ... ladno to uopste nisam tako video :) A to gde je kuzma bio pre par godina ne znam, mozemo njega da pitamo, ali opet nemam problem sa tim sto ih tek sada napada kada su premocni, jer je to zapravo prava stvar, a ne da "krade deci slatkise" i pljuje ih dva meseca nakon sto su se pojavili. Sta znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Moja poenta je da je prilicno zakasnio sa svojim pljuvanjem. Gde je bio pre par godina? Zasto sad serenda? Proso voz. Ou kontrer, sad je pravi trenutak za udarac. Koga je bolelo dupe pre par godina za preskup kablovski net? Ljudi su tada jednostavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ivan: a, onda opusteno, jebiga:) taj stav 'treba podrzavati, bolje ista nego nista' nije u skladu sa mojim tripovima, te ga necu zauzimati:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 On je veci pro od svih nas tako da mu se dizao i u 9toj, ali mu je dosadilo pa je smuvao uciteljicu. Ironicna trash prozivka na trash prozivku. Svojim arogantnim stavom kako je najpametniji i insinuacijom kako sam napisao post zbog seksualne krize i kako on sve to najbolje zna, naterao me je da mu odgovorim na njegovom nivou. Nemoj se previse zamarati sa tim Laki. postoji bitna razlika izmedju nasha dva posta. ja sam tebe isprozivao jer si izneo niz gluposti o adslu. da je najskuplji, da zavrcu na 5kbps, da je wireless 300 eura.. ono u chemu si pogreshio u originalnom postu je shto nisi naveo da je to iskustvo iz druge ruke od tvojih ortaka iz novog sada koji su svi neobee, vec si neobee uzeo kao majku svih adsl provajdera. ne znam kakvo je stanje u novom sadu, ali ovde u beogradu je neobee vrlo brzo pukao na trzhishtu upravo zbog glupiranja sa protokom koji si naveo. to je kao kad bi ja opljuvao sve kabl net provajdere samo zato shto moje komshije imaju loshe iskustvo sa I-Kom provajderom. kako mislish da bilo ko pomisli da ti je topik bilo shta vishe od obichnog hejta? pogotovu kad si izjavio da je SBB najbolje shto ima na trzhishtu.. btw "tvoj arogantni stav" nije dokazao da sam najpametniji, vec samo da sam pametniji od tebe a shto se tiche shaltanja, stojim iza toga da je ljudima koji napishu skoro 3000 karaktera hejta imaju ozbiljnih problema. lex i ja zajedno jedva toliko karaktera skrpimo za Rush! tekstove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Ah taj Bole i njegov novouvedeni princip minimalnog broja karaktera. Ko da smo u američkim Edited March 11, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 ono u chemu si pogreshio u originalnom postu je shto nisi naveo da je to iskustvo iz druge ruke od tvojih ortaka iz novog sada koji su svi neobee, vec si neobee uzeo kao majku svih adsl provajdera. ne znam kakvo je stanje u novom sadu, ali ovde u beogradu je neobee vrlo brzo pukao na trzhishtu upravo zbog glupiranja sa protokom koji si naveo. Nadji gde sam rekao da su svi adsl provajderi kao neobee. To sam namveo kao jedan primer kako ni adsl nije perfektan. A evo kako ljudi pisu postove iza mene ispada da nije samo neobee :) Sad si ti ispao glup. to je kao kad bi ja opljuvao sve kabl net provajdere samo zato shto moje komshije imaju loshe iskustvo sa I-Kom provajderom. Pa upravo to je Kuzma uradio. Meni i hiljadama drugih SBB radi super. Na stranu to sto su bili sranje ranije. kako mislish da bilo ko pomisli da ti je topik bilo shta vishe od obichnog hejta? pogotovu kad si izjavio da je SBB najbolje shto ima na trzhishtu.. Tu brigu ostavi meni. Ocigledno je da ima ljudi koji su shvatili sta sam hteo da kazem i u nekim me stvarima ispravili ili se ne slazu sa mnom. Diskusija, ne hejt. Jedino si ti ovde opterecen. btw "tvoj arogantni stav" nije dokazao da sam najpametniji, vec samo da sam pametniji od tebe Gresis, ovaj gresis silno sine. Samo moras da shvatis da ovde na forumu nisi ni upola zanimljiv ni smesan kao u svom drustvu i bice sve ok. Shvatam ja i tvoje komplekse i sve drugo. Pokusavam tebi da pomognem. a shto se tiche shaltanja, stojim iza toga da je ljudima koji napishu skoro 3000 karaktera hejta imaju ozbiljnih problema. lex i ja zajedno jedva toliko karaktera skrpimo za Rush! tekstove Trebalo bi ti da posetis psihijatra kad nemas pametnija posla osim da brojis ljudima karaktere u postovima na forumu i zbog toga ulazis u rasprave sa njima. Napisao sam tako dugacak post da bih tacno objasnio svoj stav, tj da bi sve bilo kristalno jasno. Da sam napisao dve recenice, licilo bi na jeftin hejt. Otprilike nesto kao sto ti radis. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 brate kao sto tebe niko ne jebe ovde ni njega niko ne jebe ko ne zeli (mozdano jebanje prim. aut.) sta sad... kao da ce da krene krstaski rat jer je kuzma nesto rekao... inace svi provajderi kod nas su sranje.. tako da nema ni tu diskusije ko je bolji .. shit=shit+-shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) znachi prvo se pravim pametan jer tvrdim da su ti informacije na kojima zasnivash svoju prozivku na rachun kuzme netachne, a sada lechim komplekse zato shto elaboriram iste te greshke? genijalno nisam hteo da se upushtam u diskusiju o kuzmi jer lichno smatram da je indijanac, ali ovoliko postovanja bez zauzimanja stava nije ok :) s jedne strane sve shto je laki rekao o kuzmi stoji, ali ono shto se ne slazhem sa lakijem je njegova sposobnost da promeni stvari. srpska svest je daleko od zapadne po pitanju razvijenosti samosvesti. navikli smo da cutimo, trpimo i radujemo se prosechnoj usluzi. SBB je davno probio rok za reshavanje dechjih bolesti, i neoprostivo je shto posle toliko vremena veliki broj SBB korisnika trpi od shtap-i-kanap principa. da engleski kuzma napishe onakav tekst, javio bi se odredjeni broj korisnika koji bi na njegovoj web strani objavio da otkazuje provajderske usluge, i neko bi kod tog provajdera morao da reaguje. kod nas, medjutiom, nema takve reakcije. i dok se takva svest ne promeni, jedini nachin da se poboljsha usluga je preko jasno vidljivih pokazatelja, a to je cena konkurencije. kad se spustila cena sbb usluga? kada spushtanjem cena adsla nisu vishe bili konkurentni. kada ce biti sledece snizhenje? kada (i ako) se udvostruchi protok adsla kao shto je bilo nekih naznaka ove godine. druga stvar shto ce sjebati sbb ako ne poboljsha nivo usluge je dostupnost adsla. trenutno ima ljudi koji mesecima chekaju prikljuchak. dosta ljudi je uzeo sbb kablovski net poshto su odustali od chekanja da im centrala postane kompatibilna sa adslom. onog momenta kad ne budu morali da chekaju po dva meseca na prikljuchak sbb ce izgubiti osetan deo kolacha. summa summarum kuzma je beznachajan lik koji vodi originalnu kolumnu, i koji nishta nece promeniti u blizhoj buducnosti. ako vam toliko ide na zhivce, najbolje shto mozhete da uchinite je da ga ignorishete. jer i negativan publicitet je ipak publicitet. sbb daje taman toliku uslugu da ostaju u igri. njihova usluga mozhe ici samo nabolje - jer gore ne mozhe. edit: vidish kako izgleda smisleni post? ipak mozhe da se napishe tekst bez glupih prozivki tipa: - wwww, kakva srceparajuca prica o dobrom paladinu koji je resio da iskoreni zlo. - Nigga please - Ajde idi sad, radimo. Edited March 12, 2007 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 cali 1 bionicshtagod 0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 s jedne strane sve shto je laki rekao o kuzmi stoji, ali ono shto se ne slazhem sa lakijem je njegova sposobnost da promeni stvari. srpska svest je daleko od zapadne po pitanju razvijenosti samosvesti. navikli smo da cutimo, trpimo i radujemo se prosechnoj usluzi. Pa pazi, nisam ja bas eksplicitno napisao da ce sad zbog tog teksta da pola sbb-a dobije otkaz, ali cak i da je u potpunosti tako kao sto ti kazes, i da se nista nece promeniti, to ne znaci da takvi tekstovi ne treba da postoje. To bi bilo prosto predavanje situaciju. Po meni je bolje da ovakvi tekstovi postoje, pa ako se ikada promeni svest ili formira neka nekorumpirana organizacija za zastitu potrosaca, imace dobru polaznu tacku u onome sto ce napisati kuzma, ili neki njegov naslednik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 znachi prvo se pravim pametan jer tvrdim da su ti informacije na kojima zasnivash svoju prozivku na rachun kuzme netachne, a sada lechim komplekse zato shto elaboriram iste te greshke? genijalno Ne. s jedne strane sve shto je laki rekao o kuzmi stoji, ali ono shto se ne slazhem sa lakijem je njegova sposobnost da promeni stvari. srpska svest je daleko od zapadne po pitanju razvijenosti samosvesti. navikli smo da cutimo, trpimo i radujemo se prosechnoj usluzi. SBB je davno probio rok za reshavanje dechjih bolesti, i neoprostivo je shto posle toliko vremena veliki broj SBB korisnika trpi od shtap-i-kanap principa. da engleski kuzma napishe onakav tekst, javio bi se odredjeni broj korisnika koji bi na njegovoj web strani objavio da otkazuje provajderske usluge, i neko bi kod tog provajdera morao da reaguje. kod nas, medjutiom, nema takve reakcije. i dok se takva svest ne promeni, jedini nachin da se poboljsha usluga je preko jasno vidljivih pokazatelja, a to je cena konkurencije. kad se spustila cena sbb usluga? kada spushtanjem cena adsla nisu vishe bili konkurentni. kada ce biti sledece snizhenje? kada (i ako) se udvostruchi protok adsla kao shto je bilo nekih naznaka ove godine. druga stvar shto ce sjebati sbb ako ne poboljsha nivo usluge je dostupnost adsla. trenutno ima ljudi koji mesecima chekaju prikljuchak. dosta ljudi je uzeo sbb kablovski net poshto su odustali od chekanja da im centrala postane kompatibilna sa adslom. onog momenta kad ne budu morali da chekaju po dva meseca na prikljuchak sbb ce izgubiti osetan deo kolacha. summa summarum kuzma je beznachajan lik koji vodi originalnu kolumnu, i koji nishta nece promeniti u blizhoj buducnosti. ako vam toliko ide na zhivce, najbolje shto mozhete da uchinite je da ga ignorishete. jer i negativan publicitet je ipak publicitet. sbb daje taman toliku uslugu da ostaju u igri. njihova usluga mozhe ici samo nabolje - jer gore ne mozhe. edit: vidish kako izgleda smisleni post? ipak mozhe da se napishe tekst bez glupih prozivki tipa: - wwww, kakva srceparajuca prica o dobrom paladinu koji je resio da iskoreni zlo. - Nigga please - Ajde idi sad, radimo. Da si odma izneo svoje misljenje ovako lepo i bez prozivki i sitnih hejterskih insuniacija, ne bih imao sta da ti kazem. @hajli uvek si bio i ostao mali smrad. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 JC je dosao tiho poneo psa i naduvao svakog. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 JC je dosao tiho poneo psa i naduvao svakog. morao sam hihihaahhaahaihahaihaaiahiaihaiha Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ne. Da si odma izneo svoje misljenje ovako lepo i bez prozivki i sitnih hejterskih insuniacija, ne bih imao sta da ti kazem. @hajli uvek si bio i ostao mali smrad. maybe, ali barem ne drkam pishu na sbb i njihovog direktora cholaka od 400 kila.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojot Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Bshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kako seru ovi ljudi sto pljuju po kuzm???A zasto??? zato jer im ne drka male pisice??Jel su oni pametniji i bolje bi pisali od njega.Jer u stvari oni trebaju da imaju Kolumnu u SK a ne glupi Kuzma???? Zato??Vi ste momci nule!!!!! A neznate covke kao sto ga jaz nam!!! Nikada u zivotu ne pise nesto radi izdrkavanja i hejta. Sigurno ne leci komplekse koje vi vucete i boli ga kurac da se nekom dodovrava ili ulizuje a po najmanje likovima koji ga kritikuju. Cak sta vise (znam da je gramaticki pogresno) njemu je iz SK dayto zeleno svetlo da tako pise Da voli da se ponekad izdrakva, da masi temu ali kavi su to komentari da je decko beznacajan lik, debil maloumnik i slicno?? Pa samo sudeci po necijim posotvima i sllikama na ovom forumu vas 50% nema zivot a ostatak ga poenkad vidi!!!! I vi serete nekome kako je jadan?? Jos jednom,..... mozete volitei njegove tekstove ili ne mozete pljubvati tekstove ali zasto pljujete covkea???? To ne razumem osim ciste srpske zavisit i onoga JA TO MOGU bolje!!!! ja vishe znam zadovoljnih korisnika sbb-a nego nezadovoljnih.... kuzma je kenjator, koji mlati praznu slamu, kako bi se dopao najmladjim tinejdzerima koji i kupuju sk najvecim delom Kuzmu relano boli kurac za tinejdzere... ustvari boli ga kurac za bilo koju ciljnu grupu!!!!! bobane ne citas, pa upravo sam to i rekao. bobane ne citas, nisam ja na adsl nego na sbb. a drugovi koji su otisli sa neobija i hteli da se prikljuce na neki drugi provajder nisu mogli i po pola godine su cekali da dobiju prikljucak od telekoma. verujem da su veoma zadovoljni zbog toga. jos nesto btw evo jedan mali logic sa msna: [20:01] Wasteland freak: iznerviro me kuzma opasno u njegovom novom tekstu u svetu kompjutera [20:01] TeacH: ma jebesh kuzmu [20:01] TeacH: to je jedan lik- jedno mishnjenje [20:01] TeacH: ode sere i misli da je neki kurac [20:02] TeacH: isforsirali su ge bzvz [20:02] TeacH: a lik je retos [20:02] TeacH: ^^ Ah Mighty Teach........... boze . sada kada je on to reko evo idem da se obesim i spalim Kuzminu sliku mali jadni beznacjani debil.......... to sto je kuzma iskompleksirani kreten nema veze sa tim kakvo mu je misljenje i da li se ja/neko slazem sa njim ili ne. g je lepo reko A odkale ti znas da je kuzma iskompleksiran ???? Sta drusiz se sa njime, ono izlazite na ista mesta i slicno????cccccc Mozda je SBB sranje (ne znam, poshto nisam u Srbiji vec 6 godina), ali moram priznati da: a. Kuzmanovic mnogo sere, malo zna geografiju i koristi engleske rechi nepotrebno u srpskom chasopisu b. To radi vec dugi niz godina i time unishtava mlade narashtaje uz Grand, Pink i ostala nasha sranja... Srbo brate ja tebe najvise postuje od svih na ovom forumu.Ti bar trebas da shvatis da kuzma namerno pise onakve tekstove nebili malo ovu posranu IT zajednicu prodrmao i probudio ........... Zasto dozvoljavate da vas Kuzmanovic nervira.Ja moram priznam lik nije nesto ekstra zabavan ali na neki nacin ti njegovi tekstovi su smesni.Pa ja na to gledam kao na odeljak "Humor" u nekom porodicnom casopisu. Prestao sam da kupujem SK pre odprilike godinu dana kad su vec neznam koji put povecali cene a casopis u povecali tako sto su ubacivali reklame za brijace i zilete preko cele jedne stranice. Ali ako vidim kod nekog SK uzecu makar samo da procitam odeljak sa Kuzmom jer znam da ce mi biti smesno makar za tih 5 min dok ih citam. Jos jedna kriticar SK:) ali bi ga prcitoa??Zanimljiv su mi ti koji ga ne kupuju ali bi ga citali.......:) maki brate ovolika rasprava i nerviranje ni zbog chega =o) smorio te komshija iz neoplante pa si reshio da ga pljunesh na forumu koji on ne posecuje? dooobro =o) (koldor ti je dao link na sk forum) qukie je neka varijanta srpskog howrda sterna, pola ljudi ga voli, pola ga mrzi, ali svi chitaju njegove textove "da vidi sta ce sledece da kazhe" =o) ako se slazhete sa njim to nije razlog da se nepotrebno hiper-razdushevljavate, ali i ako se ne slazhete to nije razlog za padanje u bes...samo opusteno =o) Cmok Kole oko moje!!! nisam korisnik sbb-a bio, niti ću biti. Ali, kuzma u poslednje vreme zbog nedostatka materijala za pisanje baca lo Quote Porno Ikona 90-tih:)dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 A sta si ti kojote zapravo napisao osim sto si quoteovao 10 ljudi i ispod svakog napisao "a otkud ti znas da je kuzma iskompleksiran?" ... mislim, nemam ja nista protiv toga da branis kuzmu, ali nije da si bas nesto postigao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 stvarno ste preterali... od "heroja nerdovskih masa" do "onog kenjatora" Kuzma je kod vas izevoluirao u roku od 2-3 godine... Ono sto ja kao redovan citalac SK-a od 1990-te godine mogu da kazhem jeste da je Kuzmina kolumna u SKu nesto najbolje, najoriginalnije, najinspirativnije i u krajnjem slucaju veoma hrabar pokusaj da se ukaze na degenericne bagove sistema vrednosti domace populacije. Pre njega odredjenu dozicu smisla za humor u SKu izrazhavali su jedino RAM & ROM (oni koji su se ispilili na vreme znaju o kome pricham) a Kuzmin txt je manje tech struchan ali zato svaki put pogadja u centar u skladu sa temom... Naravno, postoji mozhda i kod njega trenutna kriza inspiracije, ali verujte, zivimo u fantastichnom banana-megalopolisu, materijala za Kuzmine textove ce biti jos toliko da ce uz iste covek docekati i penziju flejmujuci udobno po svemu/svachemu udobno zavaljen u svoju fotelju... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Evo ga i niger pishe post, sad ce da bude veselo :) edit: vec je napisao :) Edited March 12, 2007 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ljudi ali Kuzma je novinar koji radi svoj posao ... what's the point? Ako cemo da komentarisemo svaki clanak ili fejeton, koji je neko napisao na neku temu, trebace nam ceo jedna forum za to :) Zar to i nije poenta te kolume? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts