Jump to content

IGS Uskrshnji Counter-Strike Turnir

Recommended Posts

pa pre nego sto je pocelo znao sam da nece nista ni biti jer taj igs vas ispali za 3000 dinara a nece za ceo dan turnira jes boli ih kurac a mozda je bolje posto nema 10 monitora koji su u funkciji :))))))))))))

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

Abe pacenici jedni nema nista od od vaseg tupavog turnira jer je cs umro.a i vi ste prsli nacisto jer igrate jos igrice a imate preko 20+god bolje nadjite neku normalnu devojku,nemojte da trunete u IGS igraonu koja izgleda kao neka djubrara i samo djubrad moze da se nadje tamo (vi koji ste tamo "znaju oni koji idu)nadjite bre posao kecajte nesto.Kita vam se zaglavila u cooler nevadite je zivite tamo ajde da vam neko plati za to ali vi dajete pare sto meni nije jasno zasto????? Kako moze da izgleda igraona na kojoj pishe "ne jedite slushalice kupite pljeskavicu"mislim shta reci.Posle ce da se zapitate GDE,KAD,KAKO,ZASHTO sam se upropastio postao nooB nemam kucu zivim u igraonu nemam nista od zivota......Momci ovo vam kazem da vam pomognem niije kasno jos bezite iz IGS ne dolazite na tur bicete upropashceni od strane organizatora samo za dzabe ima da puknete pare.Nemojte molim vas da kao vi dolazite na tur iz zabave pa nemojte da se shalimo pare su pare a neko zaradjuje tako sto vas povlaci i dovlaci 400km od vaseg grada.....TOLIKO OD MENE

Pamet u glavu i stiropor u zid

Abe pacenici jedni nema nista od od vaseg tupavog turnira jer je cs umro.a i vi ste prsli nacisto jer igrate jos igrice a imate preko 20+god bolje nadjite neku normalnu devojku,nemojte da trunete u IGS igraonu koja izgleda kao neka djubrara i samo djubrad moze da se nadje tamo (vi koji ste tamo "znaju oni koji idu)nadjite bre posao kecajte nesto.Kita vam se zaglavila u cooler nevadite je zivite tamo ajde da vam neko plati za to ali vi dajete pare sto meni nije jasno zasto????? Kako moze da izgleda igraona na kojoj pishe "ne jedite slushalice kupite pljeskavicu"mislim shta reci.Posle ce da se zapitate GDE,KAD,KAKO,ZASHTO sam se upropastio postao nooB nemam kucu zivim u igraonu nemam nista od zivota......Momci ovo vam kazem da vam pomognem niije kasno jos bezite iz IGS ne dolazite na tur bicete upropashceni od strane organizatora samo za dzabe ima da puknete pare.Nemojte molim vas da kao vi dolazite na tur iz zabave pa nemojte da se shalimo pare su pare a neko zaradjuje tako sto vas povlaci i dovlaci 400km od vaseg grada.....TOLIKO OD MENE

Pamet u glavu i stiropor u zid

dal se neko owde nasao prozvanim a :) hahahahahahahaahhaa boze kakvih ljudi ima ovo je nevera

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

ajde bre oraganizujete nesto da se igramo nije bitno koliko ekipa ima dal 10 ili vise bitna je zajebancija pozdrav za bratju nislije cya

(\_/) - This is Bunny.

(O.o) - Copy Bunny into your signature to help him

(> <) - on his quest for world domination.

vF is the best fuck all the rest

NARAVNO SHTA DA SE KAZE UVEK POSTOJE ONI KOJI CIM VIDE DA NEMAJU NIKAKVE SHANSE U CS-U A DO JUCE SU IGRALI SVAKI DAN PO CEO DAN....

MORAJU DA KENJAJU I NAMERNO DA KAZU SVE NAJGORE O IGRAONICI KAKO BI SE STO MANJE EKIPA SKUPILO ZA TUR I DA BI POSLE MOGLI DA ZAJEBAVAJU POJEDINE OVDE ( organizatore )

MOGU DA VAM GARANTUJEM STO SE TICE CS-a I IGRAONICE IGS ---

DA CS RADI ODLICNO I DA IGRONICA NE SMRDI ( kao sto je gore ANONIMAN liq naveo ) vec da ta igraonica cistija i mirishljavija od njega samog !!!!!!!!

sto se tice turnira ako sve bude kako treba necete da se pokajete sto ste dosli u nish ja ipak mislim da do sad nije bilo nikakvih zalbi sto se tice toga

i da je svaki turnir u IGS-u bio dobro odrzan

JBG i POZ

.......................................

prosli igs turnir je bio extra

znaci ni na jednom turu nisam bio a gde je bilo klope kolko oces i sta oces sve za dzabe a uz sve to gledas cs na velikom video bimu, sto pre 3-4godine nisam nigde video, do dan danas !

znaci nikakve frke nije bilo sve je proslo u najbolje redu , i meni i mojoj tadasnjoj ekipi unity nikad nece izaci iz glave tur u nisu :):):) --------------------------> (setjanja)

ko razume shvatice :)

ae GL

NIKAD NIKOME IZVINI

...i ako jos na guzi

seva tetovaza

ti shvati da si onda

prava gotivaza...

Epa drugari ovako stoje stvari...

Kao shto ste svi imali prilike da prochitate igraonica je otkazala organizaciju turnira shto je stvorilo dodatne troshkove koji bez sponzora je ne mogutje pokriti.

Stoga turnir se odlazhe za 21.04 . U subotu 07.04 smo zavrshili da gostujemo u emisiji na televiziji Kopernikus i tamo tje gost biti Boban Ilic aka Dedamraz aka UNKNOWN TALIJAN, i prichatje malo o organizaciji, sponzorima, ekipama ali uopshte i o CS-u.

Ovim se nadamo da tjemo privutji malu pazhnju drugih medija, kao i pazhnju odredjenih sponzora.

Iskreno se nadamo da tjemo uspeti da sve dovedemo u red i da tje na kraju sve ispasti dobro... jer ako ne ispadne, mnogo truda, volje, zhivaca i vremena bitje protratjeno nizashta.

Ovim takodje zhelim da obavestim ekipe koje su uplatile novac na zhiro rachun da mogu da me kontaktiraju u vezi povratjaja novca ukoliko to one zhele. Budite razumni i shvatite da novac ne mozhe da bude vratjen pre utorka shto je 1 radni dan posle ovih uskrshnjih praznika.

Ova situacija... mene je sramota iskreno... ali shta mogu ? Znam da sam pokushao i to je ono shto je meni vazhno.

Samo NINJE uspevaju, samo shto moj combo zahteva malo vishe vezhbe ;)

Anyway, prvi put i proshao sam loshe... Samo znak da sledetji put razmishljam na vreme i da se ne oslanjam ninakoga.

Hvala na razumevanju, izvinjavam se svima josh jednom i zhelim vam da lepo provedete uskrs sa porodicom :) Ipak je to mozhda i dobar izbor.

--------------------------------------------------------------------------------------

Deadline za 100% informaciju o tome dali tje se turnir odrzhati 21.04 dobitjete u Nedelju 15 Aprila 2007.

Pozdrav svima i dajte THUMBS UP ! and Cheer Me Up !

prosli igs turnir je bio extra

znaci ni na jednom turu nisam bio a gde je bilo klope kolko oces i sta oces sve za dzabe a uz sve to gledas cs na velikom video bimu, sto pre 3-4godine nisam nigde video, do dan danas !

znaci nikakve frke nije bilo sve je proslo u najbolje redu , i meni i mojoj tadasnjoj ekipi unity nikad nece izaci iz glave tur u nisu :):):) --------------------------> (setjanja)

ko razume shvatice :)

ae GL

a jbt jos uvek se secam lika koji se smejao sat vremena na glas kad smo poceli da zajebavamo one oko hrane .. A posle ste nam kukali kako vas maltretiraju policajci po NS-u i da nemate pare za put povratak [:D]

Edited by SpiRo

cisto malo da kenjam posto svi vi necete da prestanete X^files pa sta ako se obrukao nek se burka koj qrac njegova stvar i ti 1kac^shtmlt kako vectj ne morash na svaki prdez da pises nesto cim neko prdne ti odma napishes nesto i shta Welcome odakle ti znas da su Welcome ......

JBTE

Edited by UNKNOWN TALIJAN

.......................................

ma svi ste vi banana,jer je drzava banana... :)

1:37amAleksandar:

i ja sam se zajubio

ali sam popusio kurac :p

1:37amStefan

e jbg :/

1:37amAleksandar

rsmo ::)

ali nije bitnoooo

:P

1:38amStefan

opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom

pa smuvaj njega

1:39amAleksandar

hahahhahahhahahhahaa

1:39amStefan

ALI ONAKO LAGANO

nemoj puno da razmishljash samo

Bio sam na turniru u Nishu pre neke 3-4 godine, ali u wc3 i sve je bilo korektno i fer. Zezali smo se maximalno. Meni i oratku su cak ponudili i smestaj, posto se tur malo oduzio bla bla.

Uglavnom, ne bi trebalo da bude nekih problema i preporucujem da dodjete.. Meni je drago sto se tur odlozio, posto mi 7. april nikako nije odgovarao, a 21. cu da dodjem 99%.

@ANONIMAN hejter

Jesi dobro ti? Ko si ti da uopste pricas ljudima sta da rade? Posto vidimo da si ti opasan jebach, ti idi jebi te dechake koje vec jebes a nas ostavi da se druzimo i zezamo.

Edited by shok1ca

Zivot je lep ^^

www.HDx-gaming.com

<@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo

<@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja

<@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice

<@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a

<@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu

<@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@

<@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

<@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...