bojaN* Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 E Darko brate moj stvarno je zadnje vreme doslo . .Ajde ljudi za Nishhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 jel uplatio neko ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 radoznalost ubi macku radoznalost ubi macku a macka je imala 9 zivota a ti samo 1 :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 ti to meni pretis ? :D:D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Ajmo ljudi vreme je ! Molim sve zainteresovane da postuju ono shto se ochekuje. Tipa: Ekipa < Mi smo NUBOVI > iz Donje Dudulajce dolazi na tur u NISH. Da znam okvirno koliki je realan broj ekipa. Njih 40 me pitalo preko MSN / PM koliko se prijavilo, ali nigde nemam imena ekipa i to :) Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Ekipa 4gl.kgb iz Beograda dolazi na tur u NISH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 nikola hoce da kaze da ima msn i da prica sa ljudima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Pa pazi... nije losha reklama :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ekipa 4gl.kgb iz Beograda dolazi na tur u NISH. A ko ste vi??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) A ko ste vi??????? sheco,kocko,coshko,oblo i onaj e jebaga nema veze Edited March 22, 2007 by kobrica2004 Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) ekipa pak iz panceva dolazi na turnir(valjda) :DD Edited March 22, 2007 by gavra 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 22, 2007 Author Report Share Posted March 22, 2007 sheco,kocko,coshko,oblo i onaj e jebaga nema veze pa bocko bre ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 jbg-a crew ne dolazi :( gl & hf na organizaciji i svim ucesnicima turnira! poz Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 I cekAj ponovo samo nekko kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja i kenja SVE EKIPE KOJE HOCE DA DODJU NA TURNIR NEKA POSALJU IME EKIPE SASTAV ITD na iguana_nis@hotmail.com i ne smarajte vise UPLATE DO 31 pozurite aj poz ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwr Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 mix iz VR dolazi... 90% :) poslacemo ime ekipe i sastav na MSN, relax -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Peca allmighty i ekipa ce iznenaditi :D Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 Ma deda nije uzo pilule sinotj... pa je malo morao da kenja i kenja... itd :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Oce li neki info o turniru, nesto, bilo sta ili cemo samo svi da spamujemo ko ludaci...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 stvarno red bi bio koje se mape kad igraju? koliko se ekipa prijavilo/uplatilo? neki veci info ako nije problem !!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 Updatovao sam PRVI post. Imate info tamo. Bitje josh... i shaljite te prijave vishe... Imam sponzora koji je voljan da shtampa identifikacije... ali ja nemam nikakve informacije... POMOZITE vi meni da bi ja mogo da radim ! Cheers i sisajte ga :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 stvarno samo postujete daj info daj info a liq je lepo napisao sve na prvoj stranici :D btw 80% ekipa cekaju da neko uplati pa onda one da uplate ne znam shto kao da ce neko da vas zajebe za kintu Gl & HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) Sve ekipe koje su zainteresovane da ucestvuju na tur neka mi posalju na PM ime ekipe sastav ekipe ( nickove ) br telefona team leadera :D pozuritee josh malo vremena je ostalo :D poz za sada su uplatile 10 ekipe a ima josh 50000000 njih koji samo kenjaju u ostalom ako se tur ne odrzi svi vi koji ste uplatili imate uplatnice tako da ce se novac u svakom slucaju vratiti :D pozzzz i dolazite na tur da ga jebem raspust je i ko zna kad ce da se odrzi sledeci tur ajde svi vi koji volite da se igrate daj da vratimo CS scenu u zivot CY YAAAAA :D Edited March 27, 2007 by UNKNOWN TALIJAN ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 Ajmo ajmo !!! Fosili ? taboo.sport ? PoA ? Full Proof ? Ajde zhelim kvalitetne ekipe na turniru ! Ajmo novosadjani, platjajte te kazne tamo i dolazite u Nish ! Pozdrav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Da VRATIMO cs scenu u zhivot ... teshko sa jednom ekipom u celoj drzhavi koja kupi sve turnire smori te i da igrash mislim nemam ja nishta protiv glorije ... a svaka chast za sve ove turnire u csu i nadam se da tje ovaj tur da bude dobar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 LEPO SAM REKO ZA SVE ONE KOJI VOLEEEEEEEE DA SE IGRAJU A TI AKO SE TAKO LAKO PREDAJESH ONDA BRATE IGRAJ TETRIS SHTA DA TI KAZEM I NEMOJ VISE DA PISETE NEPOTREBNE POSTOVE ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts