VELIKI KURAC Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Vozio sam se zmajem...AAaaaaaaaaa!!! hohoho E'o teča leti sam ; ) ...onda ja stupam u akciju : pp Debeljača "Debeljačka jezera" (tu će goasia da radi live!) I JAAAA!! Ima jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Bravo Rapide!!! Tresi se do mile volje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 uf rapide al si bio haj:) doso sa basketa...bash lep dan... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 divan dan. jes da u gradu nema nijedne otvorene radnje sa skejterskom obucom (ispadoshe najveci pravoslavci od svih) ali sam ipak stigao da sa jednom ortakinjom odem i do zooloskog, i do savane i do pinokija i da kupim sebi g5 mish. Tabani me bole It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 opa G5!11 Sad nema prepreke u kanterici :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) kanter wtf? ma dota ftw ;) najrealnije adobe illustrator i 3ds max Edited April 9, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Za Delphi i C# ne treba mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 kuntao malo pre ispita iz racunovodjstva i iz psihologije... Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 @Ivan_ uplatish mi pare na rachun i shaljem ti iPod odma sutra :P i da, jeste 250$, bez poreza. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 kakav smor... smorio me alkohol, zene, sport, komp... kmeeeee ili sam samo umoran od izlazaka u poslednja 4 dana... meh... matoro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 @Ivan_ uplatish mi pare na rachun i shaljem ti iPod odma sutra :P i da, jeste 250$, bez poreza. ja sam juce narucio svoj, samo mi je bezveze shto imaju samo crnu i belu boju. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 pogledaj u radioshacku, video sam razne boje, cena je valjda 25$. pretrazhio sam ceo grad za onaj od 50gb, al nema ga nigde. mada, kontam da bi cena bila preko 400$, al jebi ga, vredi. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 bas sam umoran, ceo dan proveo u putu, rano ustao, nista nisam spavao nocas...mogao bi malo ranije da legnem...a sutra valjda zvati majstora za kola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 igrao malo diabla, sad kao otpadam... sad ce da padne neka kafica, pa onda noc na netu, i tako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ne postoji ipod od 50 gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) ne postoji ipod od 50 gb i da dovrsim post. ...postoji od 80 i staje $349. Edited April 10, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 omg onda sam sanjao iPod od 50gb Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Danas nesto nisam bas mog'o da spavam. Zaspao sam oko 01h, a probudio se vec oko 03, pa se nesto muvao po krevetu da bih ustao u 06h. Al' barem je lepo vreme ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 sad dosao gajbi do jaja :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 -lepo ustao...za promenu u bgdu ^_^.. -sad lepo u nove pobede na fakuletetetetu... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 omg onda sam sanjao iPod od 50gb pazi, ovo što koristiš za forumašenje i gledanje fudbalskih rezultata - zove se internet - je mnogo dobra stvar. sve što te zanima nađeš na njemu. pazi sad: www.apple.com/ipod reeeeeci?! sad dosao gajbi do jaja :) jesi prco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Nije mi jasno koji ce kurac nekome mp3 plejer od 50gb :) Po meni se sad ispalti kupiti dobar fon sa velikom kartom i to je to ... imam nano od 4gb i jedva sam ga napuinio ... realno, hocu da slusam samo ziku koju gotivim ne kojekakavi one-use trash koji tek tako skidam sa neta, samo da bi popunio mesto, a pesme i albume koje volim sasvim opusteno staju na 3-4gb :) Te fore, imam tone muzike ostavite za neke devojcice pri muvanju, proicamo prakticno. Ionako cete da slusate samo 50% onog sto imate na njemu + izgovor da na ipodu mozete da imate i slike, su lol :) Aj da vidim tih 50bg slika koje "hocete" da nosite sa sobom :) Inace da ovo nebude neki offpost: Smaram se celo jutro sa Ghost serverom, odjednom nece da imidzuje (unicast) preko mreze a u petak je sve radilo kako treba. Jos plus daje totalno specificnu gresku, kao i broj errora, a na sajtu imaju neke nebuloze tipa - proverite da ji vam mreza radi ili nesto u smislu reinstalirajte server (lol). ... ffs symantec. /odo na rucak. Edited April 10, 2007 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) josh gore igrao je PES Edit: pu je zajebo me Coll, ovo se odnosilo na Gruju Edited April 10, 2007 by eX1|e Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 sinoc nestalo struje u bataji oko 15 do 12, pa sam danas koliko toliko normalno spavao i digao se sa petlovima. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Nije mi jasno koji ce kurac nekome mp3 plejer od 50gb :) Po meni se sad ispalti kupiti dobar fon sa velikom kartom i to je to ... imam nano od 4gb i jedva sam ga napuinio ... realno, hocu da slusam samo ziku koju gotivim ne kojekakavi one-use trash koji tek tako skidam sa neta, samo da bi popunio mesto, a pesme i albume koje volim sasvim opusteno staju na 3-4gb :) Te fore, imam tone muzike ostavite za neke devojcice pri muvanju, proicamo prakticno. Ionako cete da slusate samo 50% onog sto imate na njemu + izgovor da na ipodu mozete da imate i slike, su lol :) Aj da vidim tih 50bg slika koje "hocete" da nosite sa sobom :) ja imam ipod od 20 gb i polako postaje tesan, kako širim sebi muzičke horizonte (lol). iako svakodnevno na njemu slušam možda 5 GB, ostalo je tu jer mi se bar jednom nedeljno desi da hoću da čujem BAŠ ONU PESMU, i onda samo malo skrolujem, umesto da idem ulicom i pevam ispod glasa k'o budala (što sam ranije radio, lol2). druga stvar, zaboravljaš da novi ipodi imaju i video koji zauzima mnogo više nego muzika. da ne pričamo o putovanjima, npr. kada ideš sa ekipom na zimovanje, poneseš ipod i zvučnike i među 20 gb muzike svako nađe nešto što može da sluša, nema smaranja da diskovima, i teglio si pet puta manju spravu. a možeš i da nabaciš par filmova, povežeš ipod na tv u hotelu i iskuliraš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts