iguana Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ne skachi u vodu, seti se indonezije od pre dve godine It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 teglio 20 kila 1km, bem ti ruke tele da mi otpadnu... stigoh gajbi a podlaktica ka kamen... (kako sam krenuo, bicu bash akademski gradjen :D ) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 saznala da ivan sa donjom crtom koristi mirandu.. iz ovih stopa je brishem! .. OMG.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Koja je poenta ovog kviza na b92? - "Kako se zove gitarista Riblje čorbe čije je prezime slično predmetu u kome se nosi voda?" - "Fla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Koja je poenta ovog kviza na b92? - "Kako se zove gitarista Riblje čorbe čije je prezime slično predmetu u kome se nosi voda?" - "Fla Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 A "Nikola" je slično predmetu u kome se nosi voda? Poenta je da se čovek zove Čuturilo i da zaista treba biti retard na kvadrat pa pomisliti da se neko zove "Fla Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 saznala da ivan sa donjom crtom koristi mirandu.. iz ovih stopa je brishem! .. OMG.. Maro,saznaj da Ivan ide na klanrur i prestani da dolazis gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Pa pozderi kabl. I okrivi bubasvabe. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Konachno nashao odgovarajuci adapter za laptop i sav srecan ja ga upalim kad ono nema sistem na njemu. @#@#%$#%#^&%$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Napravio mega dobar has (spanać, pire i dinstano meso) i najeo se kao car. Sad će neka serijica da se gleda a posle ide php hour... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Green ako te PB sezona 1 toliko drži budnim šta ćeš onda raditi kada počneš sa drugom :) s2 >> s1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 crkla mi tastatura,sutra treba da kupim novu... muchim se sa on-screen keybordom :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ugojio sam se 17kg za malo vishe od 2 meseca. al kondicija na nivou, chak shto vishe ;))) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 jutros ne znam sta mi se desilo, dosao kasno jutros i zvoni telefon u 11 ja ustajem ko mentol na brzinu saplecem se i iscasim rame, malo se drkao oko kola stelovanje ovo ono jebo sam mu mamu al sam ga namestio....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 brat mi spava na faksu....kao strajkuje,iako mi je uzeo pare za pivo i poneo laptop da gleda filmove u amfiteatru. Strajk FTW! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Nasao sam konacno ok kombinaciju za nocno ucenje!! :)) http://www.coca-colablak.com/us/index.jsp Jes da posle 3 flajke hocu da bljuvam, al radi ... juce sam do zore smrdeo nad knjigom... Tako da enjoy Coca Cola Bljak :)) Edited March 12, 2007 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Bio u setnji, fino se nahodao, sad malko overa foruma pa na lalanje....sutra je jos jedan radan dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ja na taj problem gledam kao na prokletstvo ljudi koji ove da se pohvale nekome da su gledali =o) interesantno zapazanje. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 I tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 brat mi spava na faksu....kao strajkuje,iako mi je uzeo pare za pivo i poneo laptop da gleda filmove u amfiteatru. Strajk FTW! Taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) idi i ti tamo, mozda jebesh nesto na skamiji. samo ponesi neki trougao, vec si bled i ovako, pa cesh se lako uklopiti medju ostalo jadne studente arhitekture. Ako te pitaju za dimenzije cigle reci 25(19)x12x5(6,5). a giter blok je 19x19 cm, mada ima i 25 x 19.prost krov, bez roznjaca, stolica, ide na duzine roga krova do 5,5 m. To bi trebalo da ih uveri da si student arh. Edited March 12, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 idi i ti tamo, mozda jebesh nesto na skamiji. samo ponesi neki trougao, vec si bled i ovako, pa cesh se lako uklopiti medju ostalo jadne studente arhitekture. Ako te pitaju za dimenzije cigle reci 25(19)x12x5(6,5). a giter blok je 19x19 cm, mada ima i 25 x 19.prost krov, bez roznjaca, stolica, ide na duzine roga krova do 5,5 m. To bi trebalo da ih uveri da si student arh. ...ili jednostavno kupi onu arhi_mega_ružnu_plastičnu_tvorevinu_u_kojoj_drže_papire. Imaćeš na šta da sedneš. A ima mesta i za neku devojčicu sa hamerom, pa odradite neki tlocrt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Podeshavam sad laptop i skapiram sam da mi je preostalo 384 rama. Glupa integrisana grafichka, sad i ram moram da uzimam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 upali msn, nemo' si cava, znash shta ce sve da bude majklu, nisi ni svestan Necu, jadan, shta mu se vec sve desilo, srce mi se cepa Bolje da ne znam...josh. post od 3 kilometra vertikalno i ukupno 30 karaktera Cerak. Cekaj, ti si sa Ceraka?? Daj, budi normalna malo, pomislice ljudi da smo svi odande...hm...malo nakrivo? Green ako te PB sezona 1 toliko drži budnim šta ćeš onda raditi kada počneš sa drugom :) s2 >> s1 Ne znam, stvarno sam se zabrinuo sad Odo da gledam josh, 14-ta epizoda je na redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Maro,saznaj da Ivan ide na klanrur i prestani da dolazis odličan hejt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts