killYg0r Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 bio na pivu i dunuo 2-3 dima i jos vise se smorio nego sto sam bio preko celog dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 chatkam sa drugarima, gledam film, cirkam pivce, i sacu da zapalim kubu... :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 bio na veceri sa bivsom. napokon nema vise svadje. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 smorio sam se. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 bio sa drustvom na pivu.. malo izblejali, slusali neki metal/rock.. bilo kvl veche.. manje vise... blaahhh... ubicu nekog... mrzim zenski rod. :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 jebem ti zivot kad se covek napije od 2 piva i 2 tekile...ne znam koji mi je... pa toliko i ja mogu da popijem i da mi ne bude nista... izgleda da je ovo bilo neko "slow" veche u gradu. nije bilo puno ljudi napolje, za subotu uveche It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Stigao kuci, umoran sam do jaja, bio u Sargonu sa ljudima iz srednje, nije loshe bilo. House celo veche, ok atmosfera i tako... U povratku smo svi stali u Stepin Vajat i ozdrali se mnogo (i ne, necu se buditi da povracam ). E sad, iako sam umoran, cenim da ce Prison Break da nadjacha umor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 and this is how you remind me of what i really am...!!! ne gotivim neshto spec tu ziku... al mi je ova pesma odlichna:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) jebote ale sa kojim se ti to zenama motash kad toliko nemas srece? Ma nemam pojma....koju god da upoznam sve nesto fino jao ovako onako, kao ima neki stav, neko svoje ja i onda kad krene da lupetara kojekakve gluposti....pogazi sve sto je rekla na pocetku......muka mi je vise..... /edit @topic Nocas sam sanjao kako cuvam nekog predsednika ili nekog takvog baju i napadnu nas neki likovi (da ne detaljisem mnogo) i mene izrokaju sa tri hica Glupost... Edited March 18, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 odma posle sam oprala zube, tako da... :) neki savet? :)) dzhaba pranje...tj nije dzhaba, sporije ce ti pozhuteti zubi, ali ipak hoce, no uvek mozhesh da se vadish na cigarete ;oP savet je da zhderesh kolko ocesh i budesh debela i sretna jer je to mnogo manji problem od smera u kom sad idesh =o)) Da dodji na maghteridon da zezamo koleta dobro igore daj joj oma iglu i drozu nemoj tako polako i podmuklo @ topic iako mi je sinotj bilo bolje, danas mi je gore nego juche, samo se nadam da ce sutra biti gotovo i da je samo obichna prehlada u pitanju a da nisam taj neki grip zapatio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Beli luk, rakija (dobra), slanina, rukoblud, tusiranje i zbogom bolesti. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 da, to je ta tanka linija izmedju zdravlja i nalazenja ribe;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Igore, ta obruta psihologija radi samo kod pubertetlija... cek, cek, pa ona jeste pubertetlija. Ali ima Njegosh jednu mnogo bolju koja upravo sluzi za resavanje mnogih problema a narocito kod zena: ... Te ja uze trostruku kamdziju Uzheni joj mijeso u kosulju Nesta djavo glavom bez obzira Al ozdravi snaha Andjelija ... To je pravi lek. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 kakav stiljro juche, bajo moj :P auf... danas totalna bleja, basket, bleja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 ... Te ja uze trostruku kamdziju Uzheni joj mijeso u kosulju Dodje djavo iz zenskoga NVO-a Optuzi me i izda u novine Te najebah ni kriv a ni duzan You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Svidja mi se ta tvoja zenska strana koja preovladava nad muskim machizmom, ali nekako mi uz tebe ne ide strah od drustvenih pritisaka jer to nema veze sa polom. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 bas nesto ne volim ovaj dan ... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 pa toliko i ja mogu da popijem i da mi ne bude nista... jebem li ga, nekad mogu da popijem boga oca, a da mi ne bude nista, a nekad se napijem od 3 pica kao sisica...i to cak nije ni povezano sa praznim stomakom/brzinom pijenja...neke cudene varijacije u mom metabolizmu alkohola izgleda:) elem, bio do placa, posle do sestre, a sad cu da blejim malo uz komp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Pada ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 bas nesto ne volim ovaj dan ... :P i ja isto I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Pada kiša ovde pa je baš nekako smor, nadam se da će stati do sutra kada se karavan seli dalje u istočnu Evropu :) Moram danas da obiđem još neke telekomunikacije i da po'vatam određene štandove koje sam propustio, a potom popodne na autentični srpski obrok sa jelom "na kašiku" u sred Hanovera, ou jea! Blago se tebi ! ! ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 jutros kasno dosao kuci, ustao oko 11, sredio telefon, ubacio novi sw sad sljaka jos bolje, ali mi je oduzeo 5 dina zivota........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 i ja isto ma umesto da lepo odem napolje i uzivam u suncu ili da sam otisla na bazen.. ja moram da ucim italijanski i da prepisujem razne gluposti :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 imam tonu stvari za ucenje, a napolju je tako lep dan... medjutim, mene jbni stomak mora da boli, tako da ostajem da ucim - ionako ne znam sta cu pre :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 nesquik mini cokoladice su kraj igrice koliko su dobre cereals and milk ! nesquik mini cokoladice su kraj igrice koliko su dobre cereals and milk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts