Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebem ti zivot kad se covek napije od 2 piva i 2 tekile...ne znam koji mi je...

pa toliko i ja mogu da popijem i da mi ne bude nista...

izgleda da je ovo bilo neko "slow" veche u gradu. nije bilo puno ljudi napolje, za subotu uveche

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Stigao kuci, umoran sam do jaja, bio u Sargonu sa ljudima iz srednje, nije loshe bilo. House celo veche, ok atmosfera i tako...

U povratku smo svi stali u Stepin Vajat i ozdrali se mnogo (i ne, necu se buditi da povracam [:)]).

E sad, iako sam umoran, cenim da ce Prison Break da nadjacha umor...

jebote ale sa kojim se ti to zenama motash kad toliko nemas srece? [:0]

Ma nemam pojma....koju god da upoznam sve nesto fino jao ovako onako, kao ima neki stav, neko svoje ja i onda kad krene da lupetara kojekakve gluposti....pogazi sve sto je rekla na pocetku......muka mi je vise.....

/edit

@topic

Nocas sam sanjao kako cuvam nekog predsednika ili nekog takvog baju i napadnu nas neki likovi (da ne detaljisem mnogo) i mene izrokaju sa tri hica [:(]

Glupost...

Edited by AlexG

odma posle sam oprala zube, tako da... :)

neki savet? :))

dzhaba pranje...tj nije dzhaba, sporije ce ti pozhuteti zubi, ali ipak hoce, no uvek mozhesh da se vadish na cigarete ;oP

savet je da zhderesh kolko ocesh i budesh debela i sretna jer je to mnogo manji problem od smera u kom sad idesh =o))

Da dodji na maghteridon da zezamo koleta

dobro igore daj joj oma iglu i drozu nemoj tako polako i podmuklo

@ topic

iako mi je sinotj bilo bolje, danas mi je gore nego juche, samo se nadam da ce sutra biti gotovo i da je samo obichna prehlada u pitanju a da nisam taj neki grip zapatio..

Igore, ta obruta psihologija radi samo kod pubertetlija... cek, cek, pa ona jeste pubertetlija. Ali ima Njegosh jednu mnogo bolju koja upravo sluzi za resavanje mnogih problema a narocito kod zena:

...

Te ja uze trostruku kamdziju

Uzheni joj mijeso u kosulju

Nesta djavo glavom bez obzira

Al ozdravi snaha Andjelija

...

To je pravi lek.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

...

Te ja uze trostruku kamdziju

Uzheni joj mijeso u kosulju

Dodje djavo iz zenskoga NVO-a

Optuzi me i izda u novine

Te najebah ni kriv a ni duzan

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pa toliko i ja mogu da popijem i da mi ne bude nista...

jebem li ga, nekad mogu da popijem boga oca, a da mi ne bude nista, a nekad se napijem od 3 pica kao sisica...i to cak nije ni povezano sa praznim stomakom/brzinom pijenja...neke cudene varijacije u mom metabolizmu alkohola izgleda:)

elem, bio do placa, posle do sestre, a sad cu da blejim malo uz komp...

srpskivojnik-3.jpg

Pada kiša ovde pa je baš nekako smor, nadam se da će stati do sutra kada se karavan seli dalje u istočnu Evropu :) Moram danas da obiđem još neke telekomunikacije i da po'vatam određene štandove koje sam propustio, a potom popodne na autentični srpski obrok sa jelom "na kašiku" u sred Hanovera, ou jea!

Blago se tebi ! ! !

don't grow up it's a trap

imam tonu stvari za ucenje, a napolju je tako lep dan... medjutim, mene jbni stomak mora da boli, tako da ostajem da ucim - ionako ne znam sta cu pre :(

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...