masta b Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Nisam josh igrao ovu igru,ali nahvalishe je neki ljudi pa reko aj da je nabavim i sad kad je imam ne mogu da je startujem dok kod ortaka i josh par ljudi radi...a neki imaju iste probleme kao ja...zanima me dal' je josh neko okusio ovakav problem i ako ga reshio da mi objasni kako?Znachi instaliram normalno igru,i kada kliknem na ikonicu na desktopu izbaci mi onaj windows-ov "send error"....probao sam i da reinstaliram directX poshto je igra poprilichno matora,i trazhio neke petcheve (ako imate vi neke dajte ) ...a kontam i da je do windowsa jer kao shto rekoh da je igra je matora...mada opet i ljudi kod kojih je radilo to imaju instaliran XP...jooj ne znam....ajde helpppp...zhelim da ubijem zlu kraljicu i armiju karata hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 radi mi lepo na win xp, ali sam tad imao stariju konfiguraciju - duron 1300, gf4 mx440 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 WinXP SP2, Sempron 2800 i 7300GT, radi normalno sa defaultnim krekom bez dodatnih patcheva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Radi i kod mene XP SP2, sem 3100, 6600 bez patcheva ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) Nisam josh igrao ovu igru,ali nahvalishe je neki ljudi pa reko aj da je nabavim i sad kad je imam ne mogu da je startujem dok kod ortaka i josh par ljudi radi...a neki imaju iste probleme kao ja...zanima me dal' je josh neko okusio ovakav problem i ako ga reshio da mi objasni kako?Znachi instaliram normalno igru,i kada kliknem na ikonicu na desktopu izbaci mi onaj windows-ov "send error"....probao sam i da reinstaliram directX poshto je igra poprilichno matora,i trazhio neke petcheve (ako imate vi neke dajte ) ...a kontam i da je do windowsa jer kao shto rekoh da je igra je matora...mada opet i ljudi kod kojih je radilo to imaju instaliran XP...jooj ne znam....ajde helpppp...zhelim da ubijem zlu kraljicu i armiju karata hehe Moras prvo da jedes malo vise gljiva ali onih sto su kao MAGIJA da bi ti radila igra! btw. radi i kod mene na budjavom "prenosivom racunaru". Edited March 1, 2007 by VEGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Uze mi reci iz usta Alice koristi quake3 engine ako se dobro secam, proveri da nemas neke frke sa openglom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 dobro, jasno je da moze da radi na xp-u nemojte postovati dalje ako ne mozete da pomognete coveku ja sam postovao posto mi je komsija :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 Nema 'leba od vas :D...shtalim se....ochigledno da je do moje raspale makine neshto.Poshto evo kod svih radi sem kod mene :((( ...shmrc shmrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Ista stvar. Ja sam dobio nekakavu zakrpu na disku sa igrom. Ali zvanicne stranice jednostavno nema. :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Ima na torentima patch, kao i cela igra. Error koji se tebi javlja pokusaj da prevazidjes kompatibility opcijom, probaj u kompabiliti modu za 98. Da je do frke sa OpenGL, tesko da bi radilo (zabode na ucitavanju "konzole" kad nema ogl drajvera-barem q3.) No svakako je da ti se komp raspada. I naravno igra je vanvremenski dobra. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) malo off ali je ipak McGee.......al neko igrao bad day LA i da li ga preporucujete :)) tnx EDIT: da doprinesem topicu najnoviji patch ima ovde : http://www.americanmcgee.com/wordpress/ Edited March 5, 2007 by marxus Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts