coll Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) Koji "profi" frendly fire... znaci, ako ovako funkcionise njihova koordinacija, onda nije ni cudo sto smo im mi obarali avione... Za one koji nece da citaju - americki piloti u Iraqu, zbog odsustva bilo kakvih informacija, i konfirmacije targeta, pucaju na po njima "yellow trucks with orange missle on it!". Na kraju se ispostavlja da tu to britanski mini tenkovi, i da su sa tom "zajebancijom" odneli jedan zivot a usput i ranili par vojnika. "God demmnit, we are going to jail dude!" Vest: http://www.thesun.co.uk/article/0,,2007060452,00.html Video: http://www.thesun.co.uk/article/0,,11021-10043,00.html (traje 15 min, pocetak je malo dosadan, ali posle postaje zanimljivo) :/ EDIT: Ako je neko vec postovao, sorry. Nisam hteo u funy sekciju da stavljam, jer nije smesno :) Edited February 8, 2007 by Nikola_ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Pa sta da radi kad se pola pukli tamo a pola je drogirtano ti americki vojnici pa se "zezaju" gadjaju "svoje" :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 al pazi kad je to jedini incident te vrste koji se probio do novina, koliko ih je tek zaista bilo samo se pitam :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ovo treba da ide u zooloski vrt jer je klasican OMG ROFLMAO KOJI RETARDI !!1111 topic i zapravo jeste smesno na foru "U Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ima jedna sjajna epizoda Hitmena na ovu temu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 al pazi kad je to jedini incident te vrste koji se probio do novina, koliko ih je tek zaista bilo samo se pitam :) znachi sigurno ko zna shta je sve bilo Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ja sam gledao neku reportazu na exploreru,novinar koji je 2 meseca bio sa nekom jedinicom amera u iraku...za 2 meseca izgubili su 9 ljudi,a od toga samo dvojica su umrli od strane iracana.3 su se udavila u nekom potoku kad su prevrnuli hamera(o da,to su uradili....mada je i jedan decko iz milankovica to isto uradio,al on je car), dvojicu su sami upucali(slucajno) a ne znam sta je bilo sa ovom dvojicom...isto nesto tako debilno. inace, rece mi drug da su u americi snizili potreban iq za prijem u vojsku na 75..... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Pa realno , koliko su se britanci uvlacili amerikanDcima u bulju , bilo je krajnje vreme da postanu i glineni golubovi xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 al drago mi je shto se ovo desilo al drago mi je shto se ovo desilo, tako im i treba Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ^ TAKO JE , SAMO MRZHNJA! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) LET THE HATE FLLLOOOOOWWWWWW!! leptiricu sarenicu 'odi meni 'amo :) Edited February 10, 2007 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 fire in the asshole tripovi... nadam se da oni koji kontrolisu nuklearni kapacitet imaju vise mozga u glavi i manje lekica u dzepu ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Pa ne znam kada ce vam postati jasno da vecina vojnika je dovedena iz geta, bronksa i ne znam ti ja odakle , teksas LOL i tako ta mesta gde im je iq 20 . hoce da bistriji narod ostane u drzavi a babanija da pogine :))) Ja sam bash gledao kako savatavaju u americi da idu u irak ono nasred ulice i to idu u bashh slabo razvijena mesta gde je droga i nema se love tako da to je potpuno predvidljivo da ce se dogoditi , mislim mora da je do novinara dolsa ova prica 1 od 100 tako da i stvarni broj je toliko velik da moraju stalno da salju dodatne trupe , a AL KAIDa jeporucila sto saljeto 20 000 , posaljite 50 000, pa cak 100 000 ljadi besni psi ce ih pojesti za dorucak tako je rekao 2 covek AL KAIDE . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 hmmm al sam to samo ja ili mi se cini da je ovo iz " March 28, 2003 " a tek sada se pojavio video? ali We are in Jail dude jer vrh! Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Pa ne znam kada ce vam postati jasno da vecina vojnika je dovedena iz geta, bronksa i ne znam ti ja odakle , teksas LOL i tako ta mesta gde im je iq 20 . hoce da bistriji narod ostane u drzavi a babanija da pogine :))) Ma jok, op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts