Crno-Sunce Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) da sam znao kako sviraju ne bi isao ni na prvi koncert. znaci morao bi biti u posebnom raspolozenju da idem ponovo na njih... tipa da dobijem 7cu na lotou, da mi popusi najbolja riba svih vremena, i da me priznaju za monarha neke omanje drzavice u kojoj se nalaze rudnici dijamanata i platine i to sve u jednom danu... e onda bi RAZMISLIO da idem... precenjeni su... verujte mi... mislim jebes grupu kojoj pre samog koncerta znas redosled svih pesama, znas broj bisova i pesme koje ce biti izvodjene na njima... pfuj... Edited March 3, 2007 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 jebem li ga, dosta bendova tako radi, znam jedino za phish da nemaju UOPSTE set listu za cert, e to su carevi... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 tacnije 95% bendova ima spremljenu listu koja vazi za celu turneju... normalno je da kod vecih bendova nadjes jednostavno sta su svirali u mestima pre tvog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ma sve ja to razumem ali ja lepo sam video dovoljan broj koncerata da mogu da razlikujem "dosli smo ovde da napravimo spektakl!!! pakao na zemlji!!! dodji i vidi ako smes111" i "dosli smo ovde da vam uzmemo pare hahahahahagrokhahaha kome se ne svidja nek mi posisa bogatu frontmensku kitu jer ja sam veliki baja grokgrok!!!" gardijani spadaju u drugu opciju Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 onda bijelo dugme spada u trecu opciju:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) u poku Edited March 3, 2007 by Milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 te fore ostavi u shapcu na koncert ne idem jer upravo ne znam pesme niti slusam bg a tr00 metalci kao ti zbog takvih gluposti dovode metal na los glas znaci ne znam imena ni pesama grupi koje slusam kao ni imena ljudi koje srecem u zivoti jer me boli kurac da pamtim stvari koje mi ne znace nista ako tebe to potresa treba da se zapitas koje probleme imas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 vi ste bre odlepili :) ko oće da ide nek ide, ko neće ne mora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 O jebote, Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 nije stvar samo u pesmama koje sviraju. stvar je u energiji koju donose, deep purple prvi koji je bio je pokazao masovnu kolicinu energije, bas su se trudili da urade maximalno dobro. njihov drugi cert u bg-u je vec bio "u super ovde smo prodali tonu karata ajmo malo da zgrnemo jos parica jerbo smo zeljni" iggy pop, ne slusam ga posebno, znao sam svega 2-3 pesme koje je svirao, i odusevio sam se koncertom, jer je covek ulozio svoju dusu u taj koncert billy idol... njega ne moram ni spominjati, covek koji je IZGAZIO masu na exitu. ubedljivo jedan od najboljih koncerata koji sam video. covek ima MASOVNU kolicinu pozitivne energije koju je lagano preneo na masu. gardijani su nesto drugo ipak. na njih idu samo hard core fanovi, i vecini tih fanova je samo cilj da vide legendarnog hansija i da cuju bard song(uprosceno receno)... sto i oni znaju. i upravo zbog toga svaki covek koji realno sagleda koncert ce shvatiti ovo sto ja govorim. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Slazem se sa vecinom toga sto si napisao.Jedino sto gresis u vezi gardijana je to da na njih idu samo hard core fanovi.Zapravo,gardijani imaju OGROMNU bazu fanova i ljudi koji ih slusaju u Srbiji.Verovatno najvecu od svih tako da kazem ''manjih'' metal bendova.I ne znam sta ti znaci to da ne donose energiju...sa svih strana sam cuo da je bilo odlicno i da su ljudi pevali sve pesme,i sami gardijani dolaze opet zato sto su rekli da im je to bio najbolji koncert na turneji,i naravno da uzmu jos para sto je sasvim normalno jer im je to posao.Ne moraju da svlace majice i skacu po bini sa 60 godina kao Iggy Pop da bi doneli energiju,muzika je bitna. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Na ovaj idem samo ako bude press konferencije... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Ne moraju da svlace majice i skacu po bini sa 60 godina kao Iggy Pop da bi doneli energiju,muzika je bitna. Da, tako je! Ipak je to politichka konferencija ili pak koncert klasichne muzike pa je sam scenski nastup krajnje nebitan dok god su svi u odelima kravatama i uredno potshishani ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Znas,ne moras se u svakom postu svadjati sa nekim ili provocirati,idi na klejbezable pa nadji neku politicku temu za to.Ja cenim Iggy-ja i njegovu muziku i scenski nastup ali kazem da gardijani imaju drugaciji nastup i popularni su toliko zbog svojih pesama a ne zbog toga sta rade na bini. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Da samo slusham bend to mogu i kuci, al ako dolazim na koncert, dolazim i da VIDIM izvodjache, tako da je glupo da samo stoje ko neke tetke u svakom sluchaju Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 da sam znao kako sviraju ne bi isao ni na prvi koncert. znaci morao bi biti u posebnom raspolozenju da idem ponovo na njih... tipa da dobijem 7cu na lotou, da mi popusi najbolja riba svih vremena, i da me priznaju za monarha neke omanje drzavice u kojoj se nalaze rudnici dijamanata i platine i to sve u jednom danu... e onda bi RAZMISLIO da idem... precenjeni su... verujte mi... mislim jebes grupu kojoj pre samog koncerta znas redosled svih pesama, znas broj bisova i pesme koje ce biti izvodjene na njima... pfuj... Brate previshe ali previshe kenjash ... cak i za nekog sa takvim avatarom :))) Ono malo ljudi sto me zna recice ti da nisam metal-kid i te ostale fore ... jednostavno zaista volim guardiane . I mogu da ti kazem da sam se na samom koncertu proveo fenomenalno ... Prvo ja sam veliki fan BGa i opet nisam znao niti jednu jedninu pesmu koja ce biti na samom koncertu ( recimo bio sam ubedjen da ce svirati turn the page sa novog albuma itd ) ... Drugo svaka pesma koju su odsvirali meni se svidela ... a guardiani imaju toliko pesama da bi mogli da sviraju 10 sati koncert i da odsviraju sve pesme ukljucujuci i forgoten tales da bi se svima dodvorili . Kao sto moj ortak rece na jednom forumu ... ok nema tih nekih hitova ali koje biste pesme izbacili koje su oni pevali sada na koncertu da bi ubacili te hitove ... i bio je samo muk ... jednostavno , imaju previshe dobrih pesama . Treca stvar , sam koncert i trud koji je ulozen recimo od strane hansija je vishe nego za respect ... svirati jebnu pesmu od 6 minuta i posle toga pesmu od 7-8 minuta na koncertu i dici publiku do usijanja je samo da zacutite ... da ne govorim da su obe te pesme tehnicki toliko zahtevnevije i za otpevati i za odsvirati od igi popa i deep purple pesama ( daleko od toga da njihovi koncerti nisu bili super to nikako ne osporavam ) , ali da hansi nije dao 110 % ni ti to ne mozes da osporis ... Sto se tiche energije ... zaista tu moram biti subjektivan jer nikakav drugaciji ne mozes ni da budes ... jednostavno i na tebe i na mene mogu da utichu sada totalno drugacije , jer kapiram da je iz tebe izchezao taj tuh gardijana i kapiram to cim vidim da sve svodis na bard song jelte ( koja po meni ne zavredjuje nista vecu pazniju nego njihovih 50 drugih pesama ) ... jednostavno opet kazem ja sam se zaista super proveo ... i ljudi oko mene su delovali kao da se zaista provode ... ali naravno to je subjektivno ... mozda samo zato sto mi se muzika svidja sama po sebi ne znam ali to je moje uverenje Dakle da se hansi nije potrudio to ne mozes da tvrdis . Da nisu svirali extra teske pesme to isto ne mozes da kazes . Meni je bilo super ... top 5 best koncert na kome sam bio . Evo zaista zao mi je sto i tebi nije bilo isto kao i meni . btw moj san jeste da pocnu koncert sa ALTAIR 4 po meni najbolja pesma da pocnu koncert ... ali znam da se nikada nece ostvariti ... ali ipak mogu da sanjam :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Znas,ne moras se u svakom postu svadjati sa nekim ili provocirati,idi na klejbezable pa nadji neku politicku temu za to.Ja cenim Iggy-ja i njegovu muziku i scenski nastup ali kazem da gardijani imaju drugaciji nastup i popularni su toliko zbog svojih pesama a ne zbog toga sta rade na bini. Bolje zvuce na albumu kao sto rece dz nego uzhivo tako da ako se ne trude oko scenskog nastupa nema poente ici na koncert osim da se osecas bitnije ili da budes vidjen? A ako ti smeta moje mishljenje slobodno ga ne chitaj ili idi na druge forume po mogucstvu yumetal.net gde ce se svi slozhiti sa tobom kako su coravi chuvari bogovi metala ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 @ mohican, Dzeljana, Jokerman i ostali ljubitelji scensko-vizuelne-interaktivne-popart-ultra-mislimono prezentacije Muzika se slusha. Jako me zabole za shou na bini. Kao shto rekoh na topic-u koji se ticao prvog koncerta, ko hoce jebeni cirkus, eno mu ga jedan u bloku 70. da sam znao kako sviraju ne bi isao ni na prvi koncert. znaci morao bi biti u posebnom raspolozenju da idem ponovo na njih... tipa da dobijem 7cu na lotou, da mi popusi najbolja riba svih vremena, i da me priznaju za monarha neke omanje drzavice u kojoj se nalaze rudnici dijamanata i platine i to sve u jednom danu... e onda bi RAZMISLIO da idem... precenjeni su... verujte mi... mislim jebes grupu kojoj pre samog koncerta znas redosled svih pesama, znas broj bisova i pesme koje ce biti izvodjene na njima... pfuj... Da, svakako. I ja isto tako poshto znam kako Adrianna Sage izgleda gola i kako se jebe, da mi se skine sad ovog momenta rekao bih "pfuj, obuci se", jel' zaboga - poshto znash shta ce se desiti i kako to izgleda/zvuchi onda nikako ne moze biti zanimljivo. I nema shanse mogu u tome da uzivam, jel' da? Vidi ovako, nemoj uopshte da se razmishljash da li cesh da idesh na koncert, imam mnogo bolju zabavu za tebe. U to doba dana bolje sedi kuci, uzmi jedan shpil karata, dobro ga promeshaj i onda izvlachi karte nasumichno! Oh kako cesh se samo nauzivati! Prosto nikad tachno ne znash koju cesh kartu izvuci! Ultimativna nepredvidiva zabava! gl hf!!11!1 Ne razumem kako to shto znash ili bolje recheno pretpostavljash da znash shta ce se svirati moze negativno da utiche na tvoje uzivanje u tim numerama (pod uslovom da za pochetak, uopshte i uzivash u njima?). Takodje, koliko sam upucen, kada su npr. izvodjenja klasichne muzike u pitanju tachno se zna shta ce se svirati i koliko dugo to traje. Eh, bash ih sad zamishljam kako su smoreni kad izlaze: Uvazeni gospodin: "Oh noez, pa znao sam da ce ovo biti, zashto li sam dolazio!?" Otmena gospodja: "Zaista, gospodine. Ja ne bih tu dosadnu predvidljivost nikad prezivela da mi u tashnici ne stoji iPod na shuffle." Meni je pred prvi koncert jako znachilo to shto smo imali informacije o tome da su na prethodnim nastupima u toku te turneje chesto svirali ATTWS. Nisam mogao da znam da ce i kod nas sigurno biti tako, ali mogao sam da se nadam, i ta nada je imala neku podlogu... I svirali su. I to je bilo kao nishta shto sam do tada doziveo na bilo kom koncertu. Daleko bolje nego bilo koji put kada sam je slushao kuci, daleko bolje nego kada sam sa sveze pazarenim piratskim ANATO albumom pojurio kuci i prvi put (a odmah zatim i drugi, treci i chetvrti put :)) chuo tu pesmu. Daleko bolje, uprkos tome shto sam bio uzasno iscrpljen, dehidriran, izgazen i shto mi je nechija prljava kosa stalno bila na dva centimetra ispred lica. Daleko bolje. I zbog tog osecaja sam ishao na koncert. I taj osecaj ne moze da pokvari to shto mi imamo solidnu pretpostavku o tome shta ce se svirati. I taj osecaj ne moze da pokvari to shto chlanovi benda na bini "samo sviraju". I to ne moze da se dozivi kuci. Ne mogu sad tachno da se setim da li sam to prochitao ovde ili na nekom drugom forumu, ali neki likovi su se navodno rasplakali na "Nightfall"!? <--- Imho - ghay (ne pesma, pesma je vrh :P). Ali... svi su znali da ce se svirati "Nightfall". Svi su znali da ce se svirati "Bard's song". Svi su ih chuli milion puta pre koncerta. Ali nikad kao tada (sem ako nisu vec bili na nekom koncertu BG-a). Imajuci u vidu gde i kako zivimo, mnogi (myself included) verovatno nisu verovali da ce ikada imati mogucnost da ih tako chuju. BG je ozbiljan bend koji zaradjuje od svoje muzike. Ko hoce klipane koji ne znaju shta ce, kad i kako da odsviraju, ali su spremni da to nadoknade entuzijazmom na sceni predlazem mu one "mlade i perspektivne" bendove u domu omladine. gardijani su nesto drugo ipak. na njih idu samo hard core fanovi, i vecini tih fanova je samo cilj da vide legendarnog hansija i da cuju bard song(uprosceno receno)... sto i oni znaju. i upravo zbog toga svaki covek koji realno sagleda koncert ce shvatiti ovo sto ja govorim. Boli me bash da "vidim Hansija". Tvoja predstava "hard core" fana je ochigledno usplahirena tinejdzerka koja vrishti i baca gace na binu chim se nadje sa predmetom svoje zudnje u istoj vremenskoj zoni. Shto se tiche "Bard's song"-a, meni to jeste jedna od omiljenijih pesama BG-a, ali poshto ih u toj grupi imam bar tridesetak, nishta mi ne bi smetalo da je umesto nje ishla npr. "Banish from santcuary". Opet bih se osecao fenomenalno. Moj drugar Kalina ce me sigurno prekoriti ako ovo prochita? Bolje zvuce na albumu kao sto rece dz nego uzhivo tako da ako se ne trude oko scenskog nastupa nema poente ici na koncert osim da se osecas bitnije ili da budes vidjen? Da, bash je do jaja biti vidjen medju gomilom ovaca koje svoj nedostatak identiteta neveshto kriju iza ruzne fasade i retardiranih simbolizama. Mora da sam zato ishao. Shto se tiche zamerki oko toga kako zvuche uzivo, u ovom sluchaju vecina njih bi trebala da ide na rachun ozvuchenja, a ne BG-a. Svejedno, koncert je bio sjajan i taj nedostatak nije bio toliko tragichan da u nekom iole znachajnijem smislu smanjuje uzitak. Navodni nedostak energije koji pominje Jokerman mi je smeshno da komentarishem... prosto se pitam da li smo bili na istom koncertu. Ja smatram da sam dobio ono za shta sam platio... i vishe od toga. Sad mogu samo da budem tuzan shto josh nisam skupio kesh za kartu za ovogodishnji koncert... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 dzokermane ako ti je stalo do energije, skupi keshericu pa u moskvu kod chumaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts