phantomq Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/fe...-01022007.shtml sve bi to bilo ok da to nisu izmislili glupi rvati a ovi jos gluplji iz kurira napisali u novinama Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Tri prsta sa sve grbom Juventusa na duksu. A lik je onaj klasichni zeldi sa sve Burberry kachketom od 5e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 nashi novinari=kraljevi... http://themladichi.blog.hr Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 sta reci a ne zaplakati dovoljno receno KURIR Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Pa ja ne znam sta se oni bune, u ovome sto su napisali su barem probali da prate "istinu" koju im je neko servirao. Pitam se sta ce sutra da objave kada kurir napravi naslovnu "Svi navijaci tog_i_tog kluba - homoseksualci" ili tako nesto, jer im nista od toga nije strano :) I oni nasli da "zavrcu" tabloid. Bolje da su uzeli Politiku, pa da vidimo dokle bi stigli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 a sta su se oni istripovali, mislim kurir prelistas za 2 min nasmejes se i bacis kao da je problem naloziti kurir, mogli mbi i mi neku slicnu akciju :) i onako oni posecuju forume i taj rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Video sam ovo proshle nedelje na drugom forumu, i rekao sam da je tako neshto ne moguce. Svako normalan bi to rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 "i time uspije poprilicno osramotiti ozbiljan ugled firme." pa ko koga zajebava ovde:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Jao izgleda da su se Hrvatcici popalili kako su napravili veeeeliku zajebanciju, pardon senzaciju ;) Kakav bre Kurir, pa on ugled nije imao ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ne znam za vas.. ali ja odavno ne cenim kurir bas nesto ono politika, blic... rulaju (iako u blicu ima dosta reklama, ali mi se svidja ona zadnja sportska strana.. pregledna mi je) sto se tice topica... stvarno se ne zna ko je veci pacenik Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 btw, pre par meseci je neko na b92 forumu otvorio topic "antic u interu" sa nekim izmishljenim tekstom iz marke, a vec koliko narednog dana na fenomenalnom mondu je osvanula vest kako ce antic u inter... nashe sportsko novinarstvo je koma... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 'bo ti to novinarvsto kad pishu vesti sa blogova i foruma. . . Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 btw, pre par meseci je neko na b92 forumu otvorio topic "antic u interu" sa nekim izmishljenim tekstom iz marke, a vec koliko narednog dana na fenomenalnom mondu je osvanula vest kako ce antic u inter... hehe, mi smo nekoliko puta isprobavali takve stvari i skoro uvek su uspevale. Ocigledno nije problem samo u sportskim novinarima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Obiljno novinarstvo je danas kod nas ravno utopiji.SVe se svelo na to ko ce pre da objavi neki trach zasnovan na tome "pricha se po gradu" ili "forumashi tog i tog sajta...". Bash gledam juche u Blicu kako bez trunke ozbiljnosti i profesionalzima klevetaju Telenor,tj samo na osnovu neke(sumnjive) priche par navodno oshtecenih ljudi. Da sam na njihovom mestu tuzio bi ih iz prve bez ikakvog razmishljanja.Jet takve priche podsvesno ostavljaju mnoogo losh efekat kod potencijalnih buducih korisnika,bila pricha istinita ili ne. Edited February 3, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 vi stalno zaboravljate tanku liniju izmedju zhute shtampe i novina. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 kurir je fin za brisanje dupeta, ako vec nije ni za shta drugo =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Dobar je Kurur dok chekash prevoz, ne ukljuchujesh mozak a chitash. Inache kupujem Blic. Mislim da su oni, manje vishe, ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 mnoogo losh efekat kod potencijalnih buducih korisnika bila pricha istinita ili ne. hm, imam mali problem sa ovim delom recenice. To sto si ti napisao znaci da niko ne treba da objavljuje informacije o losem poslovanju neke kompanije, tj. odnosu na korisnicima i raznoraznim "prevarama", samo zato da se ne bi smanjio broj klijenata te firme? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Hmm pa to svi listovi objavljuju, problem je sto se kurir otprilike SAMO time bavi, napismeni put prenoshenja tracheva i prljavshtina, kako o sportistima, politicharima, javnim lichnostima, tako i o celim kompanijama koji deluju na ovim prostorima, i 'ekskluzivnih' interjvjua kao sto je ovaj sa kkojim je topic startovan - trash paper, shto bi se reklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 kupuje se na trafici, a nisu novine ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 hm, imam mali problem sa ovim delom recenice. To sto si ti napisao znaci da niko ne treba da objavljuje informacije o losem poslovanju neke kompanije, tj. odnosu na korisnicima i raznoraznim "prevarama", samo zato da se ne bi smanjio broj klijenata te firme? :) naravno da treba da se prica o losem ili neetickom poslovanju. al kod nas je klevetanje u medijima ko dobar dan. pogledaj samo politichare: uhvati jedan da pljuje po drugom: on krimos, mafija, droga blatrt...pa sto ga ne tuzi? ako imas dokaze iznesi ih na sud, a ako je pluvacina bez dokaza, onda je to cista kleveta, i onaj ko to pise/govori treba da bude tuzen. ovako svako moze da popljuje svakog, i nikom nista. pa ne ide to tako u pravnim drzavama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 kurir je 4tw za citanje kad se vracash nocnim kuci. Ionako ne bi znao shta da radim sa tolikim metalom u novcaniku =/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 e majke mi ovaj kurir su najsmesnije novine ...sta ljudi pisu alo ! :D osvesti se ...a ovaj baja je bilde za medalju Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 naravno da treba da se prica o losem ili neetickom poslovanju. al kod nas je klevetanje u medijima ko dobar dan. pogledaj samo politichare: uhvati jedan da pljuje po drugom: on krimos, mafija, droga blatrt...pa sto ga ne tuzi? ako imas dokaze iznesi ih na sud, a ako je pluvacina bez dokaza, onda je to cista kleveta, i onaj ko to pise/govori treba da bude tuzen. ovako svako moze da popljuje svakog, i nikom nista. pa ne ide to tako u pravnim drzavama... ar ju shur? Neki od najboljih/najvecih tabloida su upravo iz "pravnih" drzava kao sto su USA, UK i slicne. Sad, potpuno je druga stvar sto njih zabole za tuzbe jer ih placanje odstete kosta vise puta manje nego profit koji su ostvarili objavljivanjem odredjene vesti zbog koje ih tuze, no sta sad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 mozda ih manje kosta da pljunu lovu za odstetu, ali tako makar dajes pravo popljuvanoj stranci da se odbrani, a ne ko najgore govno isprozivas ga i pobegnes (od odgovornosti) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts