ragnarokk Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Posto smo se svi naslusali retarda sa WoWa, sta je vama ostalo u secanju sto se gluposti tice? Meni je, recimo, vrh bilo kad je na agrammar serveru priest u instanci rekao da nece da leci jer mu to trosi manu. Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinx Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) rofl meni rekao rugue food please!! (ya sam priest) i ja mu kazem "sorry im bread specced XD" Edited January 27, 2007 by blinx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 <Mohican> ajde duel da te opeglam Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Neki lik sto je pitao koji je najbolji gild na serveru, ja odgovorim its subjective, lik me pita "ko su oni?"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPAMA3OB Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 1. Igram warriora u 5 man instanci i priest nece da me bafuje jer kad me bafuje imam vise helta pa mora vise da me leci ?!! 2. Najgluplja stvar koja se moze dogoditi u WoWu je odlazak u 5/10 man instancu i onda ukapiranja da je 50% grupe hard core debili koji nemaju pojma ni instancu, ni da igraju a nece da odustanu. Posto si grupu trazio sat vremena neces ni ti da odustanes tako lako i onda se desava da wajpujete na poslednjem bosu (do koga ste stigli posle wajpova, gde ste izlazili iz instance da se popravite) a kripovi se responovali i moraju opet da se ciste sto je jos sat vremena. Tad si bacio 5 sati zivota i shvatis besmisao ove igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 a u takve situacije se dovodis ako si nesposoban da nadjes sebi guild u kome ima 2 lika koja su sposonba da urade 5 men instancu nije igra kriva zbog toga a i 5 men instance u obicnom wowu ne znace nista i nisu ni za kurac @topic lik je napisao ticket na drugom serveru i dosao na sersver kod mene da chatujemo i ceka ticket koji je tamo napisao ovde i zali mi se sto mu nikad ne odgovaraju ... http://img15.imgspot.com/?u=/u/07/26/21/1169952993..jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 (edited) Naravno ima jos gomila,al me mrzi da seckam chat iz slike itd Edited January 28, 2007 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Jak sam i mocan - zakljucak posle nocasnjeg iskustva Sve vise sam ubedjen da alijansu igraju ljudi koji nemaju trunku casti i postenja u zivotu-posebno ljudi koji igraju night elf druide. Ali neka, ako su spremni da zbog podlosti sat vremena grizu sekiru, neka ih :) Znaci mahnes coveku, das mu do znanja da neces da ga diras. pomognes mu. I on te napadne sa ledja kad imas 700 HP. Ah kako je bilo lepo unakazavati retosa sledecih sat vremena :) Ovo je bre kul igra :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 jel mozhe igorov post da se kvailifikuje kao najveca glupost koju sam chuo u wowu? (iako relano nije =o)) znachi lik je budala, a ti si i dalje nub ;o* druid koji polovichno zna da igra i nije pod dejstvom tezhih psiho-alterirajucih supstanci ne-mo-zhe da izgubi 1 na 1 od warra... na stranu od toga sto su druidi verovatno najmanji sociopate u igri...sem naravno ako u pitanju nije neki bivshi rogue/pvp hunt/lock koji je nachuo koliko druidi sad pwnuju pa reshio i on da umochi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Ne znam dal je retos, ali mene u ovoj igri niko nikad nije gankovao sem NE druida mog lvla I nijedan me nije ubio nikad Sad ako i dalje oces da tvrdis da su retosi a ja nub, slobodno :) Opisace ti jelena bale koje mi prskaju sa usta i bujeice besa i srece koje kuljaju iz mene :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 radim ja lepo ZF i u ekipi ja (druid) , warrior , pala , hunter i rogue ja sam healer logicno... i desi se neko sranje i ja zginem.... ja:"paladin ress me" pala:"i can't ress you" ja: "why?" pala:"i dont have the magic for it?" ja: "u must have it check it" pala:"i didnt do the quest" .... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Priznaj da si ti taj paladin :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
windgod Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Najveca glupost koju sam video je kada je neki kreten rog u Enigmi lootovao leaf za huntera iz Domovog chesta. To nam je bio drugi kill Domoa ikada:) Tip je ladno rekao da je bio radoznao sta je u chestu:) Onda je 'slucajno' kliknuo na leaf, pa jos 'slucajnije' na ono upozorenje za lootovanje epica. Ne samo da je on ispao kreten, vec i svi mi ostali u guildu. Prava grupa gradjana. Quote I wish it need not have happened in my time,' said Frodo.'So do I,' said Gandalf, 'and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given to us. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ne znam dal je retos, ali mene u ovoj igri niko nikad nije gankovao sem NE druida mog lvla I nijedan me nije ubio nikad Sad ako i dalje oces da tvrdis da su retosi a ja nub, slobodno :) Opisace ti jelena bale koje mi prskaju sa usta i bujeice besa i srece koje kuljaju iz mene :) haha, postajesh ogi. "nikad mene nijedan rog ili warr nisu ubili!" retosi su :] izleveluj do kraja godine, pa se prebaci da vidish duele :p p.s. sorry za off, dodatju neku vetju glupost kad se setim Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 "can you opan a portal so i dont have to walk all the way there? ^^" "sorry, im not portal specced" "ah, ok" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 izleveluj do kraja godine, pa se prebaci da vidish duele :p HA Kolko suptilnog hejta i ponizavanja u jednoj recenici :) - a taman sam teo da ti pozajmim hdd da mozes da igras ko covek dok ne kupis novi. Sad cvrc milojka :) Ovaj ramirez mora da je imao 5 iz srpskog :) Necu se prebaciti to je sigurno, sad vidim zasto magteridon rula. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 1. Igram warriora u 5 man instanci i priest nece da me bafuje jer kad me bafuje imam vise helta pa mora vise da me leci ?!! 2. Najgluplja stvar koja se moze dogoditi u WoWu je odlazak u 5/10 man instancu i onda ukapiranja da je 50% grupe hard core debili koji nemaju pojma ni instancu, ni da igraju a nece da odustanu. Posto si grupu trazio sat vremena neces ni ti da odustanes tako lako i onda se desava da wajpujete na poslednjem bosu (do koga ste stigli posle wajpova, gde ste izlazili iz instance da se popravite) a kripovi se responovali i moraju opet da se ciste sto je jos sat vremena. Tad si bacio 5 sati zivota i shvatis besmisao ove igre. Stavka broj 2 mi se desila juce, i naterala me da se zapitam, sto kog vraga ne radim questove do lvl 70 umesto instanci. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 odlazimo u masivan oftopic.. lichno mi se chini da treba kvesting do 67-og 8og pa onda pocheti rep farm pa posle opet kvesting za pare, na 70om se dobija izmedju 11 i 25 golda po kvestu (bonus akonto fakta da ne dobijash exp) + kvesti itemi za 3-8g vendor (za non enchantere) tako da sve u svemu jako lepo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 zajebavam sa nekim ljudima iz guilde Mandu, in-game "ortaka", i sad nesto ga zezamo da je mnogo blajvio i on car napishe... "If you dont stop, ill come to your home and blow you around" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ja sam cuo da kili kao jedini mag u zg nije hteo da pravi vodu :)! Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPAMA3OB Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ja sam cuo da je neki mage needovao devout priestu u 5 man instanci koja nicemu ne sluzi i u koju niko ne ide. A onda je i ostao bez gilde. I dalje ne verujem u to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 ne bi ni ja pravio vodu za ceo raid jesi normalan... znas koji je to posao... jedino ako bi im naplacivao :))) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 jadan kili , dolaze mi deca , zovem decu ... lol Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Btw evo najveca glupost koju sam ja uradio da se pohvalim je: Kad sam na najboljem pokusaju za to vece, nefu bacio CoT i on poceo da prica demonski tako da se nije znalo koji je call u pitanju i eto nama vajpa :p! Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 cba da se prepirem sa ljudima koji imaju 10 postova ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts