Jump to content

Znaci OMG

Recommended Posts

ima da vas naucimo da stavljate kondome

owned realno :)

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Do jaja je ovo haha

BTW provalite komentare:

u nanen n pidh jav qifsha... fuck you fucking serbs.. kosova is albania.. rroft shqiptaria.. vdekje serbve.. motrat jav qifsha..

Slavic scums why dont you write in your scum crylic alfabet?Because no one understands you.Scum cobra we gave you a good lesson to call our hero in albanian SKENDERBEU.Very soon i go back to strumica to screw strumucanke like before but this time im not from split im realy from great USA.Illyria will be Illyrian again.

uhh sto bi te pojeo govedo jedno fuj mamu ti jebem sugavu sto mrzim ljude kao tebe ZA SVE BALIJE I SIPTARI DODJI TE KOD MENE DANIJEL MLADENOVIC SCHMIDENERSTRASSE 14 STUTTGART GERMANY PA MI POKAZETE KAVKE STE BORCI MAMU VAM JEBEM CCCC DO GROBA BRATE

mamu vam jebem svima servski picki izgubljivte vi kosovo ahahahah mnogu ste specijalisti za izguljene rata ahah picka vama mater ruski picki cel ballkan i cell svet vas mrzi picki ortodoxi mrs BECK IN RUSIA a za ova pjesma da su ovi REPERI ja sum maradona ahah jebem vam familiju UCK FUCK ortodox

Kad citas ove komentare samo se iznerviras dodje ti da uzmes da pucas tim ljudima u glavu, odo da igram CS da se malo smirim :D

Edited by Sasa_Matic(BlindProphet)
SCJP.png