Jump to content

Probajte da pogodite

Recommended Posts

zakonom treba definisati sta je jeste chirovita uchiteljica a shta ne, u ime svih chetrnaestogodishnjaka i njima slichnim :P

dakle njen advokat je prvo trebao da dokaze da je riba hot, pa iz toga da izvuche zakljucak da malom nije falilo nista sto se malo pojebo, i najzad, da odlikuju nastavnicu sto se tako revnosno bavi edukacoijom svojih ucenika :PPP

PS ako ima neka dobra riba ja se dobrovoljno javljam za da budem zlostavljan XD :P

Edited by shone zlo

mislim da je Dz objashnjavala neshto sa uplivom adrenalina ili chega vetj dolazi do skakanja patke.

Koliko se tebi puta digla patka dok te pucao adrenalin.. Dakle ono iskociti tip sa nozem ispred tebe i kaze daj mobilni & novcanik a tebi se digne patka kao reakcija na to. Te price samo riba moze da prica....

Koliko se tebi puta digla patka dok te pucao adrenalin.. Dakle ono iskociti tip sa nozem ispred tebe i kaze daj mobilni & novcanik a tebi se digne patka kao reakcija na to. Te price samo riba moze da prica....

STATOR NE ZNA DA CHITA,STATOR NE ZNA DA CHITA !!!1

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

mozda riba ima karu pa je punila malenog u bulju....realno za to bi je trebalo zatvoriti....

inache ako je bio regular sex,ja bi tog klinca bacio iz aviJona.a uchiteljici bi dao orden za...neshto.

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

^Taj neki rad.

Mislim 14 godina,to je osmi razred.U to doba kad si napaljeni klinac tucao bi i radijator,a kamoli ovu preiskusnu plavushu :))

A to da ga je prcala u pedu ili neshto drugo not-regular ne pije vodu jer bre 14 god.,to nije vishe dete pa da ne moze da se odbrani od neke zene.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

obe one shto su mi najjache ribe nisu drukale zhrtve [:D]

prvu su navatali dok je blajvala klincu, a poslednju je izvalila sestra od klinca. panduri su konfiskovali komp i nashli slike i snimak njih u akciji

pouka priche - budite dobri sa sestrama ili ode kres kombinacija [:D]

kako ti nije jasno. zamisli dok si imao ~12 godina i dok si mislio da su devojchice zle i chvrsto drzhao basket loptu u rukama dodje ti chirovita uchiteljica hemije i odvede te u ostavu za metle i drnda ti ono kroz shta pishkish [:D]

ahahaaahahah preeeeeedobro,ahahaha ostava za metle roflkopter

Edited by M!ST!CX

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Ja bi ih sve jebo... i ovu debelu ako treba za 5-cu !!

Ti si bas neki ponavljac [:D]

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"