Shale Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ocu da krenem ovo da pikam na netu, al tu je standardno, G-D-E nabaviti original kod nas u BGu, nisam proverio plato, sutra nameravam, al za ono malo sto sam vecheras kopao po guglu itd nista nisam nasao sto se naseg gradica tiche, pa ako neko igra neka mi baci info neki, takodje, da li mi je potreban i original DoW, il samo DoW:DC ajde ajde znam da neko sigurno zna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Svako ko je igrao DoW,zna koliko je igra kozna.Shto se tiche kupovine proveri sa tjirom(sajro) on ima original DoW. E sad shto se tiche on-line igranja mislim da ti je potreban original DoW ako hocesh da igrash sa nekom rasom koja nije Necro ili Tau,a samo sa DC mozesh da igrash sa pomenute 2 rase.Tako sam bar ja shvatio. Mora dosta da se balansira sada kada ima 7 rasa,ali dobro,sredice se valjda to... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ne znam sigurno da li ima, ali znam da extreme snabdeva platoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Imam ja original DoW ako ti je potreban. Cimni me na pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Kupio sam pirata za 300 kinti, chisto da se sam malo zrachim gajbi i izvalio da ne trebam da kupujem DoW, vec samo Dow:DC, zato sto je samostalan, nije exp pack :) soooooo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 ja sam igrao dow i igra sabija ... dark crusade sramota me je da priznam nisam igrao a zeleo bi da probam ... Dakle samo se iscimam i uzmeme dark crusade i picim ( ocu da probam samo kampanju i nove rase ) ... sigurno ne treba prvi .. vec je expanzija stand alone ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Da standalone je i cak ni krk ne treba (bar posle patcha) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ako treba nekome. Ja mogu da mu uzmem ovde ( Francuska ). U BG-u sam 24.og. Kes naravno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Jel ima neko od vas originalni Warhammer DC??? Ostavite nick, da vas kontaktiram na Netu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts