Jump to content

govmust

The X
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About govmust

  • Birthday 06/09/1974

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Lokacija:
    SCG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 'Oću ključ, nećete da me prevarite. Nisu me prevarili!
  2. na poslovnom usb-u (citaj gura se gde stigne) pojavio mi se fajl autorun.inf koji nemogu da izbrisem. probao sam iz windows-a, desni klik -> delete, nece probao sam iz command prompta, del /f autorun.inf, dobijem poruku file not found probao sam da mu promenim atrribute sa attrib -H -R -S autorun.inf, dobijem access denied e sad kad pogledam atribute na fajlu dobijem HSX. H i S su jasni al ovaj X je totalna misterija. apropo prethodnog primera probao sam sa attrib -X autorun.inf al dobijem invalid switch. ima li neko ikakvu ideju?
  3. ma di se te boje namestaju? aj moze neki info za nas sa jeftinijim kartama... p.s. ua napredak!
  4. pogle ovde https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=81022
  5. sa' će se vadi da dobiva digital na poslu
  6. Da nema neko slucajno neku "celu" verziju? Demo sam probao i deluje prilicno simpa. Nije klasican RPG -> nema fiksiran storyline itd. Ima neka JAKO lepa resenje za probleme koji se javljaju kod ovog tipa igara, recimo kad kupujes u prodavnici predmet se automatski poredi sa odgovarajucim koji nosis (sto vec postoji u vise igara) ali ako u tom momentu pritisnes strelicu levo/desno uporedi se sa odgovarajucim predmetom koji nosi neki party member/clan klana. Vise na www.soldak.com
  7. Kojim programom napraviti AUTORUN, ali da bude na srpskom? Znači hoću da imam šđčćž a ne šðèæž. Probao sam autorun enterprise ali on podržava naša slova samo ako je na mašini podešeno da jezik za nonUnicode programe bude srpski. E sad, pošto većina računara kod nas nije ovako podešena to onda ninašta ne liči. Naravno treba mi podrška za pravljenje menija i splash screen(nije najbitniji)
  8. Ma znam da mogu da sortiram tabelu ali mislim da to nije to. BTW To je jedan od onih zadataka za ECDL
  9. Problem je sledeci: Imam dve kolone(vrste) - U jednoj su imena gradova a u drugoj neke vrednosti. Kako da napisem formulu koja ce mi ispisati ime grada koji ima najmanju vrednost? Primer: NS 190 BG 120 KG 150 ZR 200 LE 300 i u nekom polju kad upisem formulu dobijem kao rezultat BG (120 je najmanji od svih vrednosti)? P.S. Znam preko LOOKUP funkcije ali ona ne radi za konkretan primer jer druga kolona nije sortirana(?!!) U sustini nije bitno da li su podaci u dve kolone ili dva reda. HELP
  10. Da standalone je i cak ni krk ne treba (bar posle patcha)
  11. Za prvo pitanje odgovor bi bio Acronis a ne Partition Magic. Otkad koristim ovaj program nekako sam zadovoljiji (u odnosu na PM). Za drugo pitanje, veliki diskovi ne bi trebalo da ti budu problem posto se ti diskovi (>137GB) jednostavno podele na manje particije :)
  12. kad poplave to znaci da su kompresovani ili ugasi kompresiju na hardu ili nauci da ignorises
  13. sta ces, mom drugaru su isti ti iz sbb-a rekli da "nenormalno koristi internet" wtf?
×
×
  • Create New...