stalja Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ovaj nije normalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 iiiijuuu horor bte Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 On je kralj. Uvek ga gledam kad uhvatim na palmi. Skroz je opicen Zove ga neka zena i pita : "Da li cu da prodam cilim ??" A on odgovara: "Ja ne mogu da vam odgovorim na to pitanje jer niste rekli boju cilima" Malo kasnije zove lik i pita kada ce da proda kola i daje dosta podataka (boja, oprema, godiste....) i Milan mu odgovara za 12 dana 9 sati i 15 minuta i kaze "eto cim mi date sve podatke ja odmah sve vidim" A secam se i kad je objasnjavao kako on uci tarot na univerzitetu u New Jerrsy-ju. I kaze: "New Jerrsy NETS. New Jerrsy MREZICE.. isto kao kad bi se kod nas zvala ekipa Beograd KONTEJNERI ". Ja sam umro od smeha Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) :O da li je moguce da ljudi ovako nesto rade Da zovu slushaju i zapravo se nadaju da je lik u pravu jbt!!!111oneoneeleven Edited January 20, 2007 by Malatrolapunakontrolora Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 dali ce da mi poraste kosa:) treba da ga okrenem i pitam dali ce da mi poraste kurac jos 10 cm na cca 30 cm ..............ako izadje karta i mojne da sumnjam u tarot Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 Retard ima i myspace nalog http://www.myspace.com/tarotjeneumoljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Bozhe dragi debila!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 izasla je karta chelzija... udace se za jelenka kad bude uzimala dopunu na kartici... izasla je karta da ce poceti da radi za drzavnu tajnu sluzbu.... izasla je karta moskve ... ima i ramstajn pesmu ali nije to... prajsles .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 dovdjenja dolazim na vinjak kod vas :D haahahhaaa Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) jebote kako lik laze,skroz profi. ali pazi ti zenu,bacice sve sampone u kantu jer je izasla karta :)) mozete li mi reci kakav ce biti moj buduci zivot? -vas buduci zivot ce biti odlican. jebote Edited January 20, 2007 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 pa pametna zena sta hoces :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 gari je moj idol.. samo napred.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 pogledam ponekad kad uhvatim pred spavanje, chovek se stvarno moze sit ismejati. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 LOL koj indijanac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Kada to ide i na kojoj televiziji? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 nazovi ga,mozda izadje karta bugatija Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Trebalo bi da ima veceras oko 00:00 na Palmi Plus. Cini mi se da u to vreme ima subotom i sredom. Inace lik je mega car. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Jagodinska palma Gledo sam ovo kad sam bio u selu tmao jedino palmu plus imaju. Ovi sto zovu i pitaju kad cu da se udam kad cu da pocnem da radim kad cu da legnem da spavam imaju iq<<10 Edited January 20, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Najjace kad je lik pitao: Metnuo sam jaja da se kuvaju, ka'ce budu gotova? Ili kad je neki lik pitao kad ce da se ozeni a ovaj rekao nesto tipa za 6 meseci 8 sati i 12 min i ovaj mu odgovara "ne seri bre keve ti" Edited January 20, 2007 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Treba Micko da ga zove da ga zajebava :) Edited January 20, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 majstor! :)))) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Retard ima i myspace nalog http://www.myspace.com/tarotjeneumoljiv to poshto je njegovo ime tu i odgovara na random glupa pitanja to sigurno znachi da je on nije li ti malo sumnjivo shto mu je pola ljudi u toplisti mlado i urbano cheljade? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Pazite komentar: jebem vas srbe jeste mutavi ahHAHAHAAH svaka vam jebena cast Lik je kralj al najjace je sto podjebava ove sto zovu, kao sta cete ovde da gledate na TV sta drugi rade hahaha... Edited January 20, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Cek, jel to onaj isti lik sto na info bussiness channelu ima svoj tarot? ako jeste gledao sam ga... i nisam mogao da verujem. hteo sam da ga okrenem i pitam za zdravlje mog dede (koji je preminuo pre 13 godina), ali mi je nekako trulo + ne bi da placam :) inace ima urnebesnih izvala... Edited January 20, 2007 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 to poshto je njegovo ime tu i odgovara na random glupa pitanja to sigurno znachi da je on nije li ti malo sumnjivo shto mu je pola ljudi u toplisti mlado i urbano cheljade? Ok ispao sam glup Imash i na dizajnzoni likove kojima treba to isto da saopshtish :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts