Lucky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 sta ne, nije dobro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Nije dobro kako god okrenes. Prvo sto my space pretstavlja dno dna interneta, ono kao neki virtualni Slums, gde svako ima xxxx "prijatelja" koji ostavljaju poruke tipa "pusa,nedostajes mi tebra,macane,najjaci si" i onda ti njima odgovaras u istom stilu i kao svi se volimo ludilo...ma daj... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 meni licno je nepotrebno .. al kapiram da ima ljudi kojima je to nacin da odrzavaju kontakt s ortacima kod mene ili se cujem telefonom ili imam na icq/msn ili forum ili irc .... jos i ovo da dodam suvise je ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ne znam zbog cega je myspace dno interneta?? myspace je sajt na kojem je korisnica ponudjeno da naprave neki svoj licni kutak, njihov prostor na netu, predstave se, ko su sta su sta rade, bloguju, podesavaju, sredjuju i slicno. u principu, evo ovo sam ja, drago mi je. takodje je omogucena komunikacija izmedju korisnika, kao i u normalnom svetu. ako vam se svidi izbor muzike neke mackice i njen neki pogled na stvari (koliko mozete da zakljucite) kontaktiracete je sa zeljom da je upoznate. i kul. povezujete se sa ljudima slicnim vama, sto je i smisao svega e sad sto su retardi od toga napravili i miss you kiss kiss, pa jebiga, retarda ima svuda. retard bi i najpametniju stvar iskrivio, sad bih se ovde pozvao na bukovskog i lovca u zitu. sam koncept myspace-a nema veze s nacinom na koji ga retardi koriste evo moj primer. preko myspace-a sam upoznao vanju, jednu super curu koja mi je danas pravi chat-friend. tako da ja mogu da iznesem samo pozitivnu ocenu za myspace. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ok, ne mogu da kazem da ne moze nesto i lepo da se izrodi iz toga, ali jednostavno vecina my space-a je u fazonu miss kiss, i "vidite moju novu pozersku sliku ,tako sam lep" .Ma...previse je debila.. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 dobro de, ja imam ortakinju, na koju sam sluchajno naleteo na myspace`u, koja ne koristi vishe icq, niti msn... i moj jedini vid komunikacije sa njom je myspace... tako da pssst:) a inache nije tolko loshe... :) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ja imam macanske fotke.. zato sto sam macanovic (ne macan, samo je aleks macan :D). /ch1zra ;] al nikom ne dam friendship, zato sto ste nolajferi koji visite na ruru Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 evo moj primer. preko myspace-a sam upoznao vanju, jednu super curu koja mi je danas pravi chat-friend. tako da ja mogu da iznesem samo pozitivnu ocenu za myspace. jel si siguran da je cura? ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Laki, nemoj ljude da bacas u razmisljanja :) Inace, jedino sto je dobro kod myspace-a, ako na sve to gledamo kao na sajt koji je tu zbog druzenja, je to sto je mnogo manje anoniman od obicnih chatova/foruma, i daje mnogo vise informacija o korisniku (slike, muzika, profile informations ...) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 mislim da je za većinu ovdašnjih (sprem'te se na indirektni kompliment) preveliki šok kada se susretnu sa razmišljanjima i izjavama prosečnog predstavnika raje, pa odatle i hejt prema majspejsu. pogledajte komentare na slike bilo koje iole dobre ribe i videćete o čemu pričam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ok, ne mogu da kazem da ne moze nesto i lepo da se izrodi iz toga, ali jednostavno vecina my space-a je u fazonu miss kiss, i "vidite moju novu pozersku sliku ,tako sam lep" .Ma...previse je debila.. baba sumom deda drumom jel si siguran da je cura? ;)) mackica, prava :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdose Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 treba mnooogo uciti a meni se neda :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ne znam zbog cega je myspace dno interneta?? myspace je sajt na kojem je korisnica ponudjeno da naprave neki svoj licni kutak, njihov prostor na netu, predstave se, ko su sta su sta rade, bloguju, podesavaju, sredjuju i slicno. u principu, evo ovo sam ja, drago mi je. takodje je omogucena komunikacija izmedju korisnika, kao i u normalnom svetu. ako vam se svidi izbor muzike neke mackice i njen neki pogled na stvari (koliko mozete da zakljucite) kontaktiracete je sa zeljom da je upoznate. i kul. povezujete se sa ljudima slicnim vama, sto je i smisao svega e sad sto su retardi od toga napravili i miss you kiss kiss, pa jebiga, retarda ima svuda. retard bi i najpametniju stvar iskrivio, sad bih se ovde pozvao na bukovskog i lovca u zitu. sam koncept myspace-a nema veze s nacinom na koji ga retardi koriste evo moj primer. preko myspace-a sam upoznao vanju, jednu super curu koja mi je danas pravi chat-friend. tako da ja mogu da iznesem samo pozitivnu ocenu za myspace. kao shto je najobicniji chat krstarice postao mesto za nalazenje riba. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdose Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ja se uvek nadam da vecina ljudi nije ozbiljna oko ovih stvari ja se stvarno tome nadam iance bi trebalo pobiti pola sveta vise od pola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ja sam počeo da koristim majspejs samo da bih gledao slike obna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 sto bi iko hteo da gleda slike obnazenih gohticarki... lol vic : q: zasto ne zoves gohticarku na Sv. Nikolu ? a: zato sto je posla slava. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 lol, hteo je reci posna : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ^ hteo je reći mrsne ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 lol nubs, ima i mr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 pfffff,sve goticarke koje ja poznajem su debele. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 mrzim vampire posto sam shapeshifting druid, jel Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 taj neki rad... da, sjebah vic typo-om :\ enivej, kao sto sam kazao vec par puta : vampiri su dojke, vukodlaci ih pwnuju u svakom pogledu. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 eo poslao sam request za grupu Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 u stvari, znam ja jednu jbj gotičarku, lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 @ Ivan_ hmm.. jel ovdasnja ? ^_^ ako nije, daj fotku, da je overi sindikat metalaca, i da svoj strasni sud Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts