jasamnepismen Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 TO KJOOTE!!!! CARSKI SI ODRADIO POS'O!!! btw kol'ko ljudi na topicu \o/ Welcome to Kjoot's fun club!!! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Fitja je ispao najpametniji, emisija je napravljena sa ciljem da popljuje igre, i shta god ti rekao, prosechnom Srbinu to ne moze da udje u glavu, jer smo i dalje ogranicheni. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 : eyel, jasamnepismen, Mikac87, Tauruss, Crash Override, Sneaky, peior, Kelegorm, tibor2, wedge, voodoo_, weasel, Sasa_Matic(BlindProphet), Shalala, Highl1, Lizzard King!!!, manson, uveta, Duka., HowWeDo100, constz6zl, Elvis J. Kurtovic, Hide, gL::woo, Trooper, SirNeo, killYg0r, domiNus, Barsa, Bahamut, Nikola_, shw., Corey, Stator da se zapamti ko je bio uz nas gaming kad je bilo najteze :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 haah koliko nas ima sada na rur :D 30 ohoho :D svi dosli puni utisaka :D filip je mogao i da kaze nesto :D ne bi mu skodilo :D kojote bavo bavo bavo bavo bavo bavo :D e da li je neko snimio :D? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 42 User(s) are reading this topic (6 Guests and 1 Anonymous Users) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menbunburlen Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Want to see me naked? http://iam-brunette.info/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 41 User(s) are reading this topic (7 Guests and 1 Anonymous Users) keva odmah pochela da davi...aaa ti si zavisnik bla bla :) Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 upravo to! moja keva je posle emisije rekla:"pa ja bih zadavila ovu budalu sto igra igrice 10h dnevno!"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Onaj derpe sto stavlja igre - kompjutere - heroin na isti nivo me toliko iznervirao... Kojot je mnogo veliki lik :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 haah koliko nas ima sada na rur :D 30 ohoho :D svi dosli puni utisaka :D filip je mogao i da kaze nesto :D ne bi mu skodilo :D kojote bavo bavo bavo bavo bavo bavo :D e da li je neko snimio :D? shta ima da kaze onim slepcima, kad moze zivotu da ih uchi, onu obojicu zajedno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 hahaha KJOOT JE OD-LI-CH-AN Mishljenje: sve sto je recheno je realno.... Highl1, komentar ti je poprilichno bez veze :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 http://www.b92.net/tehnopolis/internet.php?nav_id=230911 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Emisija je napravljena tako da se ljudima koji su se retko sretali sa kompjuterom ma glup nacin objasni kako je steta od igre uvek veca nego korist. Nasli su da porede heroin i video igre.To dovoljno govori o njima. Ali tu je kojot da objasni kako treba :) Edited February 12, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcanist Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Gz :) za odbranu igracke komune :) Ne bih da ponavljam druge, ali jedina zamerka je na "strucnoj terminalogiji".Ulazi mi keva u jednom trenutku u sobu i pita u fazonu koji to jezik :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 hahaha KJOOT JE OD-LI-CH-AN Mishljenje: sve sto je recheno je realno.... Highl1, komentar ti je poprilichno bez veze :P pa mozda zato shto nisam ceo objasnio. Filip je dechko obishao pola sveta, i to pre nego shto se igrao, zavrsio srednju na vreme, studira tehnoloshki fax, ima devojku,i zna mnogo vishe sigurno od one dvojice koji su procitali par studija, i sad donose neke zakljuchke i glume psihologe. Mislim sama voditeljka je Filipu odmah nabila odmah na nos "samo 2-3 sata, zar nije 10" dok on nije ni spomenuo koliko se igra. Emisija je napravljena sa ciljem, a komentar prosechne keve bi bio posle emisije "Da, pogledaj ovog shto daje primer deci, ima 30 i kusur godina i igra se 10h dnevno". Pametan covek ce da izvuche zakljuchak, al je problem shto kod nas takvih ima malo, pa ce efekat emisije da bude mnogo gori. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 shta ima da kaze onim slepcima, kad moze zivotu da ih uchi, onu obojicu zajedno. nema shta njima da kazhe, dovoljno bi bilo da izgleda kao normalna, funkcionalna osoba koja ima svoje mishljenje. ovako je bar meni izgledao kao neshto blazha verzija stereotipa o likovima koji igraju igre. kapiram da ti je ortak i da mu je bila frka od kamera, ali nema potrebe da ga toliko branish :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Want to see me naked? http://iam-brunette.info/ KAKO UVEK POGODE TOPIC ; ))))))) oloolool Slazhem se da je Fica mogao progovoriti neshto ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 @Cali: Ne branim ga ja, nego ste ga i vi doziveli kao shto ga je doziveo neki ljakse iz donje murtenice koji ima samo RTS1. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Neke od izvala: Lik iz rehab. centra: "Racunar je zastareo izraz, sada se koristi izraz - kompjuter..." ;) Kojot: "Kad sam bio za lekarsku dozvolu... kod psihijatra..." (valjda je hteo da kaze kad je bio za vozacku dozvolu kod lekara?) xexexexe Kojot: "Ako te hiler ne izleci, ti umires. Ako umres cela xyxyxy (nesto nerazumno mrmlja sebi u bradu) propada, a ti vajpujes..." (i onda snimaju bledu facu nekog lika koji se trudi da shvati sta je upravo receno)... Inace, snimio sam celu emisiju, maksimalan kvalitet slike i zvuka, taman staje na 1 DVD, ako je neko zainteresovan - neka me kontaktira na p.m. Snimicu mu dvd sa emisijom u zamenu za neki drugi cd/dvd. Preuzimanje kod Vukovog spomenika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 haha big up za broj ljudi na topicu realno emisija je bila dobra, ali jako mnogo je toga ostavljeno individualnoj interpretaciji, jer kjoot je malo previshe ishao iz "agrsivno-defanzivnog" stava lemme elaborate: lik iz centra za soc rad, specijalni shtavetj je bolid koji je mislio da ce sa par random podataka koji nemaju neki realan znachaj da objasni... doshao je na sukob umova (lol sa kjootom) nenaoruzhan, sam si je kriv za utisak koji je ostavio =o) lik sa naocharima, za kog nisam video sta je (tj sta radi), je ok, i on nije doshao ni da pljune igre ni da ih brani nego da iznese par validnih chinjenica...ali njemu je dosla neprijatna uloga da (u odsustvu inteligencije kod kolege sa njegove strane) jedini trpi kjootov barazh =o)) mada mi nije delovao da se mnogo tangira zbog toga, ono chini se da ni on bash nije u tom "e zavisnost frka" fazonu =o) kichich je priucheni fensi lik kao sto sam govorio i pre, jes bio na pravoj strani, ali gameri ga realno ni sada ne gledaju ko svoga niti ce mu biti nesto zahvalni na ovom performansu Filip je bio totalno cool/opusten =o) ostavio je utisak "aj vi prichajte sta ocete ja se igram, zabavljam i uzimam kesh i zabole me za vashe prepucavanje" =o)) za kraj tu je teh kjoot rekoh da je ishao malo previshe agresivno u branjenju...mozda je to dobro s obzirom na nash auditorijum...ne znam koliko su isekli emisiju, treba kjoot da pogleda pa da kazhe kako je bilo =o) steta sto je samo priuchen na polju wowa inache bi pwnovo josh vishe, al sve u svemu job well done (odnosno razocharace mnoge svoje fanove jer nije nasrnuo ni na koga nit pominjao crnce i bulju ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gL::woo Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Kojot: "Kad sam bio za lekarsku dozvolu... kod psihijatra..." (valjda je hteo da kaze kad je bio za vozacku dozvolu kod lekara?) xexexexe Celokupan lekarski pregled za pravljenje/produzivanje vozacke dozvole obuhvata i razgovor sa psihijatrom. Quote 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Natasa je postavljala i odgovarala na pitanja filipu tako da nije ni cudo sto nije nista reko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 emisija veka /bow /salute kojot realno obe "strane" su upravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Inace, snimio sam celu emisiju, maksimalan kvalitet slike i zvuka, taman staje na 1 DVD, ako je neko zainteresovan - neka me kontaktira na p.m. Snimicu mu dvd sa emisijom u zamenu za neki drugi cd/dvd. Preuzimanje kod Vukovog spomenika... ma brate, lud si, TV PAL kvalitet u trajanju od ispod 1h na DVD... overkill. Neka neko to lepo spakuje na DivX od 300-400MB pa na rapidshare Edited February 12, 2007 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 eto, to je ono shto pricham, Kole je sve lepo skapirao :) Vidi se da mi veliki umovi mislimo isto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts