Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Konacno uplatio net kod kuce.....AleBrale ponovo u vasem gradu javlja se od kuce :P.......cekam ortakaq da naidje da mu nesto "pregledam" HDD i tako.... posle sledi vezbanje joge.....nesto sam srecan, a ne znam zasto.....ma bas me i briga :P

dorucak u strahinjica bana (gde mi je neko greskom ubacio u sako celu paklu marlbora, ne znam kako)

A bio sam ubedjen da sam te video. ako naravno pod doruckom podrazumevas bitisanje u strahinjica bana okolo 13:30h.

Meni danas ok dan, malo doduse sporiji ali ok ... neki sastanak, dosta toga postignuto na njemu, onda odgledao heroes, pa cu malo da ponesto sredim, i tako ... sredinom nedelje krece vec frka oko organizovanja puta i to.

raspao sam se, uzhas od treninga..

sutra utakmica, smeshi mi se prva postava :)

zovi kad dodjes u NY.

ako budem imao vremena da dodjem da gledam. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

nemash frke, igramo u NY posle spring breaka.

nego, reci mi, mozhda ti znash. ovde u shkoli nece da mi daju diplomu, ni sertifikat, poshto sam ovde pola godine samo, pa ne znam shta dobijam?

mislim, ocu moci ja da idem tu na koledz, ne znam shta oni trazhe?

jel samo da polazhem ACT ili mi treba diploma?

Alan Smith ftw.

@ formica

jel treba da fali "L" u signi u drugoj reci Bruklin, ili... ?

/me neuk.

@ thread

otpadanje.. skenjao sam se, novi hdd mi stize u sredu umesto sutra... :\

WD 160 GB \o/

osim toga, ponovo poceo da koristim The Bat! kao mail client, i obradovao se kao malo dete.. kako volim taj program jebote.... [:D]

a osim bat-radosti, vata me neki skenj... doduse, jos samo 8 dana do maidena... hohoho.. ziveo google countdown.. ostalo manje od 200 sati [:D]

\m/

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

nemash frke, igramo u NY posle spring breaka.

nego, reci mi, mozhda ti znash. ovde u shkoli nece da mi daju diplomu, ni sertifikat, poshto sam ovde pola godine samo, pa ne znam shta dobijam?

mislim, ocu moci ja da idem tu na koledz, ne znam shta oni trazhe?

jel samo da polazhem ACT ili mi treba diploma?

moras da imas diplomu srednje shkole. e sad ti moras nesto da dobijes, pitanje je da li je to nesto dovoljno. u svakom sluacju probaj da pricas sa njima i izvuces diplomu.

mozes da polazes ACT, ali SAT je ipak test koji se polaze za college od vecine srednjoskolaca ovde.

diploma + SAT + recommendation letters (od profesora) + essay + formulari za college koji zelis i aplikacija je spremna. :)

@ formica

jel treba da fali "L" u signi u drugoj reci Bruklin, ili... ?

/me neuk.

/me slep :)

treba :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Off 2 skidanje zavoja!!!!!!! Vol.2

@medolinka

lol pa ti se bunish za ovako nesto xD

Mi smo morali 1.5k din na pola godine da placamo harach skoli za "ubuducu pricinjenu materijalnu stetu"

Edited by Malatrolapunakontrolora

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...