Atomic Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Skidam Galacticu i Heroes. Jeo sarmu za ruchak, mmm, fantastichno! Gledam One Piece, kol'ko je dobra anima, ne verujem :)) Vrucinchina neka udarila danas... Blah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Bio na tashu. Koliko celulita su nabacile ribe po dupetima, jebo mamu. Odoh pod tush, bazdim na hlor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 ^ tako ti je to uvek na prolece :) Fantastican dan danas, konacno se igrao pravi basket napolju. Cak tri ekipe jbt! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Smorih se ko zmaj... Sutra na operaciju... smoriću se tamo još više. Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Kupio sam novo napajanje, lalala sreća sreća radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 čemu se ljudi sve raduju, svašta.. elem, krenuo sam u saunu posle teretane, sjajno je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 elem, krenuo sam u saunu posle teretane, sjajno je. nou shit shrlok... :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Konacno uplatio net kod kuce.....AleBrale ponovo u vasem gradu javlja se od kuce :P.......cekam ortakaq da naidje da mu nesto "pregledam" HDD i tako.... posle sledi vezbanje joge.....nesto sam srecan, a ne znam zasto.....ma bas me i briga :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 opet imam vodu u telu. ): idem sutra u Herz centrum. 90% cu ostati. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 odgledao bolji zivot, cale mi se navikao na prison break.....trasu valjda pada mob konacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 svratila da vidim shta ima.. rasputjin na rts2.. aje.. pozd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 chekam ovu komediju na avali u 21:50 poshto nemam nishta pametnije da radim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 dorucak u strahinjica bana (gde mi je neko greskom ubacio u sako celu paklu marlbora, ne znam kako) A bio sam ubedjen da sam te video. ako naravno pod doruckom podrazumevas bitisanje u strahinjica bana okolo 13:30h. Meni danas ok dan, malo doduse sporiji ali ok ... neki sastanak, dosta toga postignuto na njemu, onda odgledao heroes, pa cu malo da ponesto sredim, i tako ... sredinom nedelje krece vec frka oko organizovanja puta i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 ok branch...ipak sam se digao oko 10.30 i nisam jeo nista pre...necesh verovati sta sada radim btw It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 nemam pojma, zivo me interesuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 I ne saznasmo sta radi igi.. :) Boli me glava. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 raspao sam se, uzhas od treninga.. sutra utakmica, smeshi mi se prva postava :) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 lal... 90gb`a od proshlog ponedeljka do sad... je skinuto alalalal:))) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 raspao sam se, uzhas od treninga.. sutra utakmica, smeshi mi se prva postava :) zovi kad dodjes u NY. ako budem imao vremena da dodjem da gledam. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 nemash frke, igramo u NY posle spring breaka. nego, reci mi, mozhda ti znash. ovde u shkoli nece da mi daju diplomu, ni sertifikat, poshto sam ovde pola godine samo, pa ne znam shta dobijam? mislim, ocu moci ja da idem tu na koledz, ne znam shta oni trazhe? jel samo da polazhem ACT ili mi treba diploma? Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 @ formica jel treba da fali "L" u signi u drugoj reci Bruklin, ili... ? /me neuk. @ thread otpadanje.. skenjao sam se, novi hdd mi stize u sredu umesto sutra... :\ WD 160 GB \o/ osim toga, ponovo poceo da koristim The Bat! kao mail client, i obradovao se kao malo dete.. kako volim taj program jebote.... a osim bat-radosti, vata me neki skenj... doduse, jos samo 8 dana do maidena... hohoho.. ziveo google countdown.. ostalo manje od 200 sati \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) nemash frke, igramo u NY posle spring breaka. nego, reci mi, mozhda ti znash. ovde u shkoli nece da mi daju diplomu, ni sertifikat, poshto sam ovde pola godine samo, pa ne znam shta dobijam? mislim, ocu moci ja da idem tu na koledz, ne znam shta oni trazhe? jel samo da polazhem ACT ili mi treba diploma? moras da imas diplomu srednje shkole. e sad ti moras nesto da dobijes, pitanje je da li je to nesto dovoljno. u svakom sluacju probaj da pricas sa njima i izvuces diplomu. mozes da polazes ACT, ali SAT je ipak test koji se polaze za college od vecine srednjoskolaca ovde. diploma + SAT + recommendation letters (od profesora) + essay + formulari za college koji zelis i aplikacija je spremna. :) @ formica jel treba da fali "L" u signi u drugoj reci Bruklin, ili... ? /me neuk. /me slep :) treba :) Edited March 6, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 moj prvi clanak jeeee! jes da je u 'pisma citalaca' rubrici, al i to je nesto :D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Off 2 skidanje zavoja!!!!!!! Vol.2 @medolinka lol pa ti se bunish za ovako nesto xD Mi smo morali 1.5k din na pola godine da placamo harach skoli za "ubuducu pricinjenu materijalnu stetu" Edited March 6, 2007 by Malatrolapunakontrolora Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 pu kako shugav dan.. :/ bolje da nisam ustajala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts