Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne valja kad odem nadrkan na trening, jeste da izbacim bes ali sam istovremeno non stop na ivici da lokalnim šabanima pucam u kolena. koliko je jebeno teško vratiti teg na mesto nakon što si ga upotrebio, i ko bi pomislio da je retard odneo jednu bučicu u salu za aerobik?

ne valja kad odem nadrkan na trening, jeste da izbacim bes ali sam istovremeno non stop na ivici da lokalnim

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ajea, bio u hondinom salonu, sutra trazim zvanichnu ponudu i da potvrdim rezervaciju :D

ebote, koliko vas visi po teretanama, teretana je zlo

treba da se zaposlimo u distribuciji soko starka, em teglish po ceo dan, em jedesh po ceo dan, plus vozish dobra kola i imash olaksice za kredite :>

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

g i ramize, slažem se da je velika većina posetilaca teretana retardirana, ali ne dirajte mi jedan od cirka pet sportova kojima mogu da se bave ljudi sa skočnim zglobovima od sira :)

Ajde ajde znamo da si namerno ubacio buchicu tamo da bi mogao da kao slucajno udjes

još da nije pederska teretana..

sledećeg meseca uplaćujem onu fensi sa saunom i cicama.

ajea, bio u hondinom salonu, sutra trazim zvanichnu ponudu i da potvrdim rezervaciju :D

gratz :)

idemo g!!!, samo napred!

Pripremam neke papire, sutra idem rano u ambasadu da predajem za vizu, pa sve hocu ranije i da legnem da spavam a li ne znam da li ce mi uspeti, jer imam jos stogod da zavrsim. Cekiram malo forum, nisam ima vec par dana, i tako.

Jebeni wireless :(((((

Valjda cu dobiti ADSL pre 20-te...

:(((

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

yeeeeeeeeeeeee gips!!!!

Zahvaljujuci tupavom palcu , mumificirali mi celu ruku...

ne mogu nista da radim osim da ucim :S

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

konachno doshla sebi. bio je ovo totalno ludachki vikend. u petak ziva svirka u Fest klubu u Zemunu i (Ne)Normalni Balashevic Bend, u subotu ranom zorom za Nish, malo muvanja tamo vamo, a uveche devojachko veche u kompletu sa ni manje ni vishe nego 2 stripera. juche ceo dan provela u krevetu, i vec danas smaranje na poslu. sreca samo shto je mrmot na putu pa mogu da stondiram na miru. i DAAAAAAAAAA, konachno mogu da slusham muziku jer su mi kupili novi monitor koji za divno chudo ima integrisane zvuchnike!!! sreca, sreca, radost, uzivancijaaaaaaaaaaaaaaaaa............

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ma ne moje, na zalost...

a dan d u aprilu... joj kako ce tek tada da bude veselo... qq mene...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

moja sestra se udaje u maju :) doduse malo je mladja od tebe, '79

jel shotgun wedding u pitanju? :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ma ne udajem se ja josh, hvala bogu... mog dragog sestra... zeznulo se dete, pa sad snosi posledice :o))) ali nema veze, nama bilo lepo i bice o5 :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...