Longleyy Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Nisam , od tog lika sam uzeo avatar. A s obzirom na stav Firme po pitanju tribine , ne pisem nista tamo , samo ponekad citam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Isti fazon, nisam chak ni registrovan. Ali ishao sam da vidim koreografiju grobara od sinoc, pretpostavljao sam da su okachili tamo, i onda sam ushao u ACAB topic, vidim neki gari, a znam da ti imash taj avatar, plus ti u tituli pishe garisha ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Dosao sa posla, izbacio staru sofu, ubacio malo mladju sofu, sad overavam net, pa na tusiranje i u krevet....sutra je veliki dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 drugarica zvala da kaze da idemo sledece nedelje na karaoke, lal, nisam pevala karaoke od 6. razreda, bas ce to biti kul.. : )) pevajte cecu :) ide mi se negde ...mrzi me da cekam do sutra :))) tako mi i treba kad imam neke shuntave drugarice :P ;) mislim da znam jednu ^.^ nisam mogao da odolim :( raspao mi se dan kolko sam umoran :( Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 bio u gym`u... work work work :) reche mi trener da ono, bukvalno no food for me tj. da probam da jedem neka chuda ( ko zna dal je to moguce ) nekih nedelju dve... joj, mozda budem cirko veceras... al pre svega animeee :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Gledam visoki napon \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 razboleo sam se. temperatura, glavobolja, lomnost, sve u full-u. valjda cu da se sastavim za vikend. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Sad cu da gledam Rocky Balboa VI hihih Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) :D ( ).... Edited February 3, 2007 by M!!! Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 lepo veche nakon rhha u novim stilgarovim prostorijama....i ono...za 25 min odradio 3 dana neposecivanja foruma...sweet =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Sad cu da gledam Rocky Balboa VI hihih a skinulo se do sada? :) danas na faxu. posto je kao liga od 12 timova napravljena u shkoli crnacka populacija treperi u shkoli zbog pocetka lige shkole u ponedeljak. i danas njih devetorica i ja igram u hali kao po strani i oni me pozovu. 5v5 ja kao pogodim trojku i vice lik "Zerbia!" odakle ovaj zna da sam iz Srbije prvi put ga vidim u zivotu? u drugom poluvremenu shto zbog srece shto zbog toga shto sam se zagrejao pogodim 4 trojke iz 5 nasih napada za redom i povedemo 6 razlike. i dere se crnac "The guy is fucking Wally Szerbiak. Wally Szerbiak!" a to je rekao u prvom poluvremenu. pa dobro lici... videcemo kako ce biti u ponedeljak. nas 6 SRBINA jedna ekipa. (kako smo se okupili ne znam ali ajde i Srbi da se sloze :) ) Edited February 3, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) kakav crni voli, nikad ne zaboravi ko si u stvari klik klik @topic pet je ujutro, subota, a ja josh radim... Edited February 3, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Ustao, spremam se za posao, overavam forum i tako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 jedem smrznuto votje..maline, jagode i vishnje.. mnjac!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 @Formica Ma nije mi se nishta skidalo od preksinoc, pa sam tek juche zavrshio dload ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 -muka mi je od svega... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 raspao sam se... 4 i po sata sam igrao novi mk :\ Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Shta je mk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 mortal kombat ne kontam uopshte shta se dogadja u ovom armagedon je deo inache... liu kang je u nekim jebenim okovima i lesh je :\ ne kontam prichu uopshte.. bash sam se skenjao :\ al simpa je kampanja, pa ga igram ;)) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Koji je to deo po redu? Imash li link ka igri, i ovako neam nishta pametnije da radim do vecheras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 kasnije sam ustala,sanjala sam da su me terali da biram da jedem ili pacova ili nekog uzasnog sharana ulovljenog u mocvari i onda su se uvredili kada nisam ni jedno od ta dva htela da probam.Onda sam pobegla odatle (a inace sam bila u Nemackoj) tako da sam zaustavila neke ljude i na nemackom im pricala sta se desava i oni su krenuli za mnom da "intervenisu" :))) katastrofa... ali taj san je usledio posle nekog sna sa insertima iz filma "oldboy" :))) sad cu malo da sredjujem teme za emisije pa saljem sudbonosni mail :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 "Najbolja bleja ikada" Nego probudih me neki ortak sto je pogresio broj, uff kakav nacin da ti krene dan. Evo da podsetim sve verne duff funove da je danas 50% popusta na klopenzi tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 sinoc kasno legao, jutros rano ustao, isao na buvljak po ovoj odvratnoj kishi da kupim neke drangulije i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 "Najbolja bleja ikada" Nego probudih me neki ortak sto je pogresio broj, uff kakav nacin da ti krene dan. Evo da podsetim sve verne duff funove da je danas 50% popusta na klopenzi tamo ijaooo ne seri? pa ovo ne sme da se propusti.. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ja sam u poslednje vreme poceo da sanjam neke do jaja snove,znam da se svaki put probudim ushicen:)) A pritom nisu uopste erotski snovi;))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts