Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gg longli :)

ja pravio pauzu od teretane, umoran sam bio jako, planirao pet dana ali posle mi je bila muka da se nateram pa sam na kraju blejao osam :(

ali danas sam se opeglao i osećaj je fenomenalan ponovo.

ali scene kada se u (inače pederskoj :() teretani pojavi žensko su prajsles..

Hehe :) , ja sam napravio pauzu od teretane (doduse ne namerno) 2 meseca i danas sam odradio i trcanje (koje odradjujem vec 14 dana) i josh bitnije teretanu , bash sam srecan.

Plan je da za 3 meseca nabacim josh 1-1,5 kg cistih misica i to ce onda biti bash lepo :)

Inache ako se recimo kidash 2-3 meseca , cak je jako korisno napraviti jednu pauzu od 7 dana , jer tada osim rasta misica , odmorices ceo organizam i onda kad navalish , zloo.Naravno podrazumevajuci da se pauza sastoji od lepe ishrane i odmora , a ne od cuganja , izlazaka i nespavanja , kako ja cesto umem da radim :(

Inache ako se recimo kidash 2-3 meseca , cak je jako korisno napraviti jednu pauzu od 7 dana , jer tada osim rasta misica , odmorices ceo organizam i onda kad navalish , zloo.Naravno podrazumevajuci da se pauza sastoji od lepe ishrane i odmora , a ne od cuganja , izlazaka i nespavanja , kako ja cesto umem da radim :(

znam to, zato sam i pauzirao. prethodno sam vežbao 4 meseca u kontinuitetu (od toga poslednji mesec 4x nedeljno jer sam krenuo sa pripremama za skijanje). bio sam disciplinovan prilično, iako sam se jednom baš urnisao od alkohola.

ja se od sledece nedelje prikljucujem drugaricama na aerobiku. kazu da je bas tesko. i'm scareeed :/

ali scene kada se u (inače pederskoj :() teretani pojavi žensko su prajsles..

Jdan po jedan kanal odlaz... Ili se radiodifuzna o5 povampirila ili je nama oprema riknula... :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

opet mega spavanje, večeras dezert, između malo da radim nešto pametno i biće savršen dan :)

samo me je smorilo ovo sunce. dajte minus, dajte sneg, krzno mi je toplo... uf, stani, nije to.

spavao sam dva i po sata zbog glupog faksa... u glavi su mi samo cigle, shindra, oluci, parking mesta, isplativnost....

Josh sam jutros morao da idem do zemuna da regilishem vojsku. Mrzim administraciju. Dodje mi da sve planove za veceras posaljem u tri lepe i da prespavam ostatak dana.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...