Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate igi, ako ti je to merilo.. :)

dragane, ovo je bilo zaista nisko... [V]

to je kao kada bi ti ja rekao " Ne kapiram zasto te zovu Srecko....jesi li ti zaista dobro pogledao onu svoju ribu?Izgleda kao horizontalni statista u CSI - Las Vegas"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Igi: Ne kapiram zasto te zovu Srecko....jesi li ti zaista dobro pogledao onu svoju ribu?Izgleda kao horizontalni statista u CSI - Las Vegas.

Gile Grisom: Samo najbolji mogu biti horizontalni statisti u CSI: Las Vegas!

UUUUUU AU, TUTU TUTU, UUUUU AU, TUTU TUTU

(ili who, are you, who who, who who za one koji uspeju da razaznaju tekst).

SAD CU DA PREBACIM PARE NA MILAN PA CU I JA DA PLACEM OPET ILI OD SRECE ILI OD TUGE

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

dragane, ovo je bilo zaista nisko... [V]

to je kao kada bi ti ja rekao " Ne kapiram zasto te zovu Srecko....jesi li ti zaista dobro pogledao onu svoju ribu?Izgleda kao horizontalni statista u CSI - Las Vegas"

naprotiv, ono shto sam ja hteo da kazhem, a ti nisi skapirao je da si ti chovek umetnik, koji vrlo dobro zna svoje kvalitete, prema tome - intervju u nekom chasopisu ne bi trebalo da ti bude pandan za to koliko ti vredish...

al' definitivno bi bilo bolje da hejtujesh mene a ne moje prijatelje/devojku/porodicu, jer nije lep osecaj chak i kad znam koja je namera ;)

Gledam Slagalicu, ona voditeljka se napokon opustila i sad deluje potpuno normalno... neko bi rekao, ko da se udala :)

Skočila joj je harizma za 60%.

koja, ona sa naslovne strane ckma ili kog vec [?]

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Gledam Slagalicu, ona voditeljka se napokon opustila i sad deluje potpuno normalno... neko bi rekao, ko da se udala :)Skočila joj je harizma za 60%.

des' nas'o slagalicu u 20:17h?

Meni se ona btw jos uvek ne dopada nesto preterano, sta znam.

naprotiv, ono shto sam ja hteo da kazhem, a ti nisi skapirao je da si ti chovek umetnik, koji vrlo dobro zna svoje kvalitete, prema tome - intervju u nekom chasopisu ne bi trebalo da ti bude pandan za to koliko ti vredish...

al' definitivno bi bilo bolje da hejtujesh mene a ne moje prijatelje/devojku/porodicu, jer nije lep osecaj chak i kad znam koja je namera ;)

ok, sad te kapiram. izvini.

ali ipak od neceg se mora poceti. nije lako probiti se u poslu koji 95% zavisi od lichnih ukusa i rodbinskih veza, pogotovo kod nas.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...