MaudDib Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 u akciji spremanje rodja i izbornih rezultata. koji izgovori za napijanje =)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 dajem svoj prvi intervju jednom americkom indie art casopisu....jeeeeeeees. znachi ipak vredim nesto. brate igi, ako ti je to merilo.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 brate igi, ako ti je to merilo.. :) dragane, ovo je bilo zaista nisko... to je kao kada bi ti ja rekao " Ne kapiram zasto te zovu Srecko....jesi li ti zaista dobro pogledao onu svoju ribu?Izgleda kao horizontalni statista u CSI - Las Vegas" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 pa salim se naravno, ql mu je devojka, ... ali mene je ono njegovo bash spustilo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 LOL PROS'O BAN VRATILA MI SE RADOST U ZIVOTU gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Igi: Ne kapiram zasto te zovu Srecko....jesi li ti zaista dobro pogledao onu svoju ribu?Izgleda kao horizontalni statista u CSI - Las Vegas. Gile Grisom: Samo najbolji mogu biti horizontalni statisti u CSI: Las Vegas! UUUUUU AU, TUTU TUTU, UUUUU AU, TUTU TUTU (ili who, are you, who who, who who za one koji uspeju da razaznaju tekst). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 e idem da se napijem It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 LOL POBEDIO ARSENAL SUZA JE KRENULA OD SRECE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Joj kad bi bar Milan pobedio vecheras u Rimu pa da i ja zaplachem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 SAD CU DA PREBACIM PARE NA MILAN PA CU I JA DA PLACEM OPET ILI OD SRECE ILI OD TUGE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 hihihi idem da da ga branim, za svaki sluchaj ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ... mist of the soul... ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Prosla viza za Finsku, pao pred-poziv za vojni rok.Sta cu, kud cu, ne znam. Voli zivot da zajebe :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 dragane, ovo je bilo zaista nisko... to je kao kada bi ti ja rekao " Ne kapiram zasto te zovu Srecko....jesi li ti zaista dobro pogledao onu svoju ribu?Izgleda kao horizontalni statista u CSI - Las Vegas" naprotiv, ono shto sam ja hteo da kazhem, a ti nisi skapirao je da si ti chovek umetnik, koji vrlo dobro zna svoje kvalitete, prema tome - intervju u nekom chasopisu ne bi trebalo da ti bude pandan za to koliko ti vredish... al' definitivno bi bilo bolje da hejtujesh mene a ne moje prijatelje/devojku/porodicu, jer nije lep osecaj chak i kad znam koja je namera ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Gledam Slagalicu, ona voditeljka se napokon opustila i sad deluje potpuno normalno... neko bi rekao, ko da se udala :) Skočila joj je harizma za 60%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Gledam Slagalicu, ona voditeljka se napokon opustila i sad deluje potpuno normalno... neko bi rekao, ko da se udala :) Skočila joj je harizma za 60%. koja, ona sa naslovne strane ckma ili kog vec http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 i'm single again... tja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Gledam Slagalicu, ona voditeljka se napokon opustila i sad deluje potpuno normalno... neko bi rekao, ko da se udala :)Skočila joj je harizma za 60%. des' nas'o slagalicu u 20:17h? Meni se ona btw jos uvek ne dopada nesto preterano, sta znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 naprotiv, ono shto sam ja hteo da kazhem, a ti nisi skapirao je da si ti chovek umetnik, koji vrlo dobro zna svoje kvalitete, prema tome - intervju u nekom chasopisu ne bi trebalo da ti bude pandan za to koliko ti vredish... al' definitivno bi bilo bolje da hejtujesh mene a ne moje prijatelje/devojku/porodicu, jer nije lep osecaj chak i kad znam koja je namera ;) ok, sad te kapiram. izvini. ali ipak od neceg se mora poceti. nije lako probiti se u poslu koji 95% zavisi od lichnih ukusa i rodbinskih veza, pogotovo kod nas. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 bio glasao danas otisao prosetao se do kalisa i tako ...posle bio kod ortaka na slavi i evo sad sam dosao don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 emo se raspadam. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ustala sam kao da ucim. pobicu sve tamo u skoli ako mi ona kenjara da kont iz mate prvog dana. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) Eve me na poslu ... another working day ! Svima koji rade/studiraju/idu u skolu zelim uspesnu nedelju :) Edited January 22, 2007 by Nikola_ sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Svima koji rade/studiraju zelim uspesnu nedelju :) A mi sto idemo u skolu , mi da se jebemo u dupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 A mosh i tako Elem, pokusavam da se probudim...zaspao u 2.....grrrrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts